- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Я си помислете!
прочетох всички мнения по темата...За и против аборта е много често дискутирана тема и жсеки има различни възгледи.Никога не съм била ЗА аборта, и всеки път като е ставало дума за аборт сън казвала 4е ако ми се случи да забременея никога няма да го направя.ОБАЧе.....Първоначално написано от Немо
както се спомена по-горе има случаи в които просто се налага.На 20години съм и лятото разбрах че съм бременна,исках си детенцето и се зарадвах като разбрах,НО бащата на детето реши че живота му като ерген без никакво грижи му е по-мил и си хвана чукалата.и какво се получи....тогава все още на 19,без работа,с незавурщено образование,с родители които не ме подкрепиха, но НАЙ-ВЕЧЕ ме притесняваше това 4е детето трябваше да живее без баща.И точно както говорех че никога няма да правя аборт,стана точно обратното.И така направих го.ИСКАМ САМО ДА ВИ КАЖА НЕ ГО ПРАВЕТЕ И ВИЕ!!!!!
ПРОСТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА КАКЕА ЕМОЦИОНАЛНА ТРАВМА СТАВА ДУМА!ДО ДЕН ДНЕшЕН МЕ ТОРМОЗИ МИСАЛТА чЕ СИ УБИХ ДЕТЕНЦЕТО.
Немо,БИ ЛИ МИ ОБЯСНИЛ КАК ГИ СМЕТНА ТЕЯ ПРОЦЕНТИ?
ТОВА НЕ Е ТАКА!ВСИчКО ЗАВИСИ ОТ ТОВА ДО КОЛКО Е КОМПЕТЕНТЕН ЛЕКАРЯ.НЕЗНАМ КАКВО Е ТОВА ВСИчКО КОЕТО МОЖЕш ДА ОБЯСНИш,НО ТОчНО ЗАщТОТО СЪМ ГО ПРЕЖИВЯЛА МОГА ДА ТЕ ОПРОВЕРГАЯ.ДА,ИМА ТАКАВА ВЕРОЯТНОСТ НО НЕ Е 100%