Окей, ясно е, че са твърде много индивидите като ония тъпи кучки от филма на бТВ, но за мен най-шокиращ е следният феномен. Смесването на големи и малки букви, на латиница и кирилица, чак гръцки букви и йероглифи също, на символи, числа... Просто е брутално! Никога няма да забравя, когато бях в 8 клас и се регнах тук, едно момиче искаше съчинение за "Дервишово семе". Заглавието и темата й - то не бяха числа, то не беше смесване на латиница и кирилица... Беше просто покъртителна простащина! Направо ми става жал - за времето, за което си е играла да пише идиотски, щеше да измисли цялото съчинение. Добре че се намери умен човек, който да й каже: "Само защото си написала заглавието така, няма да ти дам линк."

Аз влизам и по американски форумченца, преди време бях доста запалена по VampireFreaks, и наблюдавах - американчетата си служат с доста абревиатури; на мен фаворит по отношение на заместването на буквите с числата е "1337", но такова чудо, каквото виждаме в импулса и скайпа, НИКЪДЕ ДРУГАДЕ не съм го срещала.