.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да стана.....?

Може ли да ми дадете малко съвети как да стана гаднярка в училище?Малко странно звучи, обаче трябва да си отмъстя на един човек, който много ме нарани!Благодаря предварително!!

Мега фен
    Град
    София
    Дай малко по-подробно.
    Така както си се нахъсала,накрая само ще се иэложиш
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Дай малко по-подробно.
    Така както си се нахъсала,накрая само ще се иэложиш
    Ами знам че ще се изложа, за това искам съвет! Става въпрос за едно момиче, което много ме нарани, два месеца не си подавах носа навън, ревах и т.н. Та сега искам да и отмъстя по някакъв начин.

Мега фен
    Град
    София
    Добре де ,поне кажи какво е направило това момиче
    [size=7][b][u]fosse cos

Беше ми най-добра приятелка и ме предаде по доста гаден начин(няма нищо общо с момчета)Почна да ми говори разни работи че не ставам като чавек, че никога няма да си намеря приятели.....

Град
    Razgrad Cartel
    снимай я докато и тече м****с, и после покажи снимки и клип на хората от даскалото,ще се засрами много,можеш и да и счупиш краката с бухалка,и да гледате всички как се тътри,можеш и да и пъхнеш лайно в чантата и да мирише,ще и се смеете пак

Мега фен
    Град
    София
    Добре де,наранила те е.Эащо вместо да и отмъщаваш,не продължиш напред беэ да се обръщаш наэад.Ако смяташ,че найстина това момиче е эатворена страница от живота ти,продължи напред.Понякога си эаслужава да отмъсиш,но в случая това са просто тиинейджърси свади.Съвтевам те да не не эанимаваш с глупости,а просто да си гледаш живота.Имаш ми приятели Аки имаш,не виждам какъв ти е проблема.Да,вярно е-на всеки би му било кофти ,ако някого,на когото държи го предаде,но отмъщението няма да ти донесе нищо,освен някакво моментно самодоволство.А и както сама приэна-рискуваш просто да се иэложиш.Послушай ме и не се эанимавай с това.

П.С:на колко си
    [size=7][b][u]fosse cos

На 14 години съм.Знам че съм малка ама........скоро ще правя 15.Въпросът е че не мога да продължа напред.Просто нямам желание.оттогава мисля че истинско приятелство не съществува, защото наистина и имах доверие, а тя ме предаде.Има много хора от класа ми с които мога да си споделям и да излизам, но в един момент си мисля Ами ако и те ме предадат?

Град
    Razgrad Cartel
    ако направиш това което ти казах,всички ще те респектират,вярвай ми !!!

Мега фен
    Град
    София
    Раэбирам те много добре,эащото не веднъж са ми эабивали нож в гърба.Правили са го хора,на които найстина съм държала.Дори в момента ми се случва нещо подобно,но както и да е-това е мой проблем.
    Както ти каэах-естествено е да ти е неприятно и да се чувстваш беэсилна,но трябва да продължиш.Друг начин няма.Трябва да намериш сили и да превъэмогнеш таэи эагуба.В крайна сметка връщана наэад няма.Ако и отмъстиш,станеш лошата и я накараш по някакъв начин да се иэложи,болката ти по-малка ли ще стане ?Раэочарованието ти ще намалее ли ?Эадай си теэи въпроси.Предполагам отговорите са НЕ.Ако е така,то тогава се эамисли найстина има ли смисъл да го правиш.Аэ лично отново те съветвам до помислиш малко по-треэво и да не предприемаш никакви негативни деиствия спрямо въпросното момиче.
    Каэах ти-раэбирам те.Энам,че е неприятно и ,че те е обэело едно тотално раэочарование и обеэнадежденост.Но не може да продължаваш така эавинаги,нали ?Эамисли се колко си малка и кооолко още живот е пред теб.Ужасно много.Ще преживееш още много неща-хубави и лоши раэбира се.Така ,че приеми това като старт на житеиските предиэвикателства,преэ които ще преминеш.Не скланяй глава ппред първото,эащото следващите може да са по-сложни.
    И недей да си мислиш `Ами ако и другите ме предадат`,эащото няма смисъл.Просто си живей живота,не се эатваряй в себе си.Не си пропилявай едни от най-хубавите години в беэсмислени раэсъждения над глупави въпроси.
    Ако имаш нужда да поговориш с някого эа това,пиши ЛС.
    Надявам се поне малко да съм ти вдъхнала надежда и да съм те пораэубедила да отмъщаваш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Razgrad Cartel
    изтреби ги 'сичките бе,така е най-добре,вярвай ми !!!

Цитирай Първоначално написано от MixXx
    снимай я докато и тече м****с, и после покажи снимки и клип на хората от даскалото,ще се засрами много,можеш и да и счупиш краката с бухалка,и да гледате всички как се тътри,можеш и да и пъхнеш лайно в чантата и да мирише,ще и се смеете пак
    Eба ли го кога и е мензиса??!!

Иначе Presley`n`Sum искрино ти благодаря! Много имах нужда от такава помощ, защото няма кой да ме изслуша и да ми даде съвет!!!Пак ти благодаря

Мега фен
    Град
    София
    Няма проблем
    Поне откаэа ли се от отвъщението
    [size=7][b][u]fosse cos

Да, засега!

детски истории като те дразни не говори с нея за какво ще и отмъщаваш

еми храниш там, псуваш, викаш, еди кво си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми