.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    Бургас / Ахтопол

много спешно нежелана бременност:(!!!

снощи(събота) правих секс с приятелката ми без презерватив и се опасявам да не е бременна макар че не съм свършвал в нея..искам да питам ден след половия акт как можем да разберем дали е бременна и съответно с хапчета и такива работи да избегнем бременноста?Дали теста за бременност ще покаже резултат ден след акта?

Град
    Пловдив-София
    ами SureCheck "хваща" след 24тия час
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Град
    Sofia
    Ne ne mogesh da razberesh oshte

Град
    varna
    za da b1de testa to4en, trqbva da se iz4aka pone sedmica

Град
    Бургас / Ахтопол
    да но след седмица ако се окаже че е бременна кво да правим аз знам само хапчета които до 3тия ден могат да премахнат зародиша..

Е, щом не си свършил в нея, какво се притесняваш?!
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    Бургас / Ахтопол
    не съм свършвал в нея но понякога от време на време излиза по капчица сперма и тя може да се окаже фатална..

Град
    Асеновград, България
    Теста за бременност посмъртно не може да покаже вярно ден след акта. Щом не си свършил в нея е малко вероятно да е станало нещо.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Бургас / Ахтопол
    но все пак има ли някви хапчета които помагат след 3тия ден щото аз знам само тия ДО 3тия...моля някой ако знае такива и до колко време са да каже

Град
    Sofia - НЕ СЪМ ЕМО !!!
    Виж сега :
    1во "капчицата сперма " това не е сперма, а е вид човешки лубрикант, като женската "мазга" е, но е мъжка...
    2ро В тази въпросна течност може да има сперматозоиди, ако си свършил преди това ( в рамките на 5 часа могат да живеят по тръбичката на члена ти ) ... така че ако не си свършвал 5 часа преди акта с мацата - НЕ СЕ КОРКАЙ БРО ... така
    Освен това момничето не забременява така лесно ... непорочното зачатие ( ако не е в уволация ) е научно доказано - 1 на 1 милярд .... така .... хапчета за убиване на зародиша след 3тия ден - НЯМА ... викат му аборт..... СПОКО БАТКА - мойта съм я пълнил около 10 пъти и пак не е забременявала .... дечицата не са толкова прости за правене, колкото изглежда ... Успех
    Ето меее

http://images20.snimka.bg/004553204.jpg

skype - omny2006

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Това,че не сте използвари презерватив,не означава,че тя непременно е забременяла.Още повече,че не си свършил в нея..

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от glarusche
    да но след седмица ако се окаже че е бременна кво да правим аз знам само хапчета които до 3тия ден могат да премахнат зародиша..
    хапчета, които премахват зародиша Ей това никъде не го бях чувала. Тези хапчета ПРЕЧАТ да се образува зародиш, не го премахват. Влизай по-често в часовете по биология, там казват интересни неща за контрацептивите понякога. Като си тръгнал да е*** не е лошо да знаеш това-онова.

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    хапчета, които премахват зародиша Ей това никъде не го бях чувала. Тези хапчета ПРЕЧАТ да се образува зародиш, не го премахват. Влизай по-често в часовете по биология, там казват интересни неща за контрацептивите понякога. Като си тръгнал да е*** не е лошо да знаеш това-онова.
    A ti 4eti malko pove4e,ve4e sa izmisleni hap4eta predizvikva6ti abort,no ne se znae koga 6te stignat do Bulgariq!ve4e gi ima v Amerika i deistvat to4no kato abort i mai se piqt do mesec

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    a taka kato ne izpolzvate predpazni sredstva bii si kuhata glava i se 4udi dali shte stavash tati ili ne

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    A ti 4eti malko pove4e,ve4e sa izmisleni hap4eta predizvikva6ti abort,no ne se znae koga 6te stignat do Bulgariq!ve4e gi ima v Amerika i deistvat to4no kato abort i mai se piqt do mesec
    В България това си го има отдавна. Викат му медицински аборт, става чрез инжекция до 5-тата седмица от бременността!
    А иначе мой човек-1 тест е реален, ако е направин на първия ден от закъснението на менструацията или 14 дни след акта! В твоя случай не мисля, че има за какво изобщо да се тревожиш!

Изв мн щом ще испадаш в страхови неврози защо го правихте без презерватив?Всяко удоволствие се заплаща и преди да вършиш нещо трябва да мислиш и да си готов да поемеш отговорноста!Защото то не е само да ръгнеш чушката в боба,да се кефиш там половин час...а после....да ревеш като мъжка путка из форумите!

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    В България това си го има отдавна. Викат му медицински аборт, става чрез инжекция до 5-тата седмица от бременността!
    А иначе мой човек-1 тест е реален, ако е направин на първия ден от закъснението на менструацията или 14 дни след акта! В твоя случай не мисля, че има за какво изобщо да се тревожиш!
    ne govorq za medicinskiq abort!!!tova e hap4e ne injekciq!samoto hap4e predizvikva abort

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

:)

а ако е свършил в нея,колко дена след половия акт трябва да се пият тези хапчета и какви са те?

:)

а ако е свършил в нея без презерватив,какви хапчета се пият ако неиска детето и кога трябва да се пият?

6tom ne si svar6il v neq kvo se pritesnqvash?

Цитирай Първоначално написано от omny
    Виж сега :
    Ти май много ги разбираш , хората доказали че при някой мъже при силна възбуда се отделя капка-2 сперма , той човека тръгнал да се изказва. До автора : вероятност винаги има макар в случая да е под 10% , говори с приятелката ти и ако и тя е на същото мнение като теб отивай до аптеката и зимай Ескапеле , прочети и внимателно упътването като не и спестяваш страничните ефекти !!! и следващия път си помисли , защото хапчето се препоръчва най-много до 2 пъти в годината внимавайте не е шега работа !
    Любовта е като вятъра,не мога да я видя,но мога да я почувствам!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Mr.bEps
    ами SureCheck "хваща" след 24тия час
    Lele nqmam dumi. Hora , razberete- kato ne ste kompetentni , na davaite mnenie!!! Ne e vuzmojno da "hva6ta" sled 24-q chas, [urvo zashtoto do 72-q chas vse oshte ne moje da se kaje, che e nastupila bremennost! Vtoro Sure Chek se izpolzva na purvia den sled zakusnenieto! Nai-ranniqt test, koito moje da se napravi se kazva PRESTO, pravi se edna sedmica sled polovia akt!! V kutiata sa dva testa , edniq se pravi edna semica sled akta , drugiq sled eventualno zakusnenie na cikula, struva okolo 4.50 !

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    A zatova hapche,deto vikate, che predizvikva abort... Izobshto zamislqte li se za nachina mu na deistvie?? Ako ima takova Predizvikva kontakcii na matkata , izklu4itelno opasno i bolezneno, nz ot kade ste si go izmislili tva prosluvuto hapche! Za injekciata, tq na sushtiq princip i v mnogo strani e zabranena!

Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    A zatova hapche,deto vikate, che predizvikva abort... Izobshto zamislqte li se za nachina mu na deistvie?? Ako ima takova Predizvikva kontakcii na matkata , izklu4itelno opasno i bolezneno, nz ot kade ste si go izmislili tva prosluvuto hapche! Za injekciata, tq na sushtiq princip i v mnogo strani e zabranena!
    off topic: sa6testvuva samo edin vid ka4estven abort rita6 v korema i gubi bebeto no v sly4eq na6iq priqtel si e vinoven hora za tova sa izmisleni prezervativite nadqvam se tova da ti e obeca na ohoto i da si znae6 za drygiq put

topic: spored men prosty si vkarvate dopulnitelni paranoi.... ne mislq 4e ima ne6ty no ako si tolkova pritesnen kupi hap4eto za koety pi6at po gore pro4eti vnimatelno neka go izpie... i sled tova si jiveite spokoino pravete kfoto pravite no sus prezervaitv \/

Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM Виж мнението
    a shte moje li ka mi kajesh kak tochno se kazvat tezi xapcheta ?
    ako obichash

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си