- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко пъти сте се влюбвали?
Ami ako govorim za istinsko vljubvane mai o6te ne samNo ako govorim za uvle4eniq,tqh ne gi broq
![]()
+ още едно влюбване - вчера със съседката се влюбихме един в друг в дискотеката. Отидохме у тях да проверим после дали взаимотоношенията ни са истински - оооо, каква любов само!Първоначално написано от Nassgerrack
ем то има разлика между т'ва да обичаш и да се влюбиш .. и сега кат се замисля.. май съм се влюбвала .. 2/3 пъти някъде![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
ми само 1 път и беше най-прекрасното чуство което съм изпитвала
dostata4no sa za men da znam 4e ima hora koito o6te obi4am
И аз веднаж![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
ami az sum drebosuk..i nz 6ot e to4nata lubov /flubvane/ ,no tova koeto sum razbrala ot mudrite hora tuk 6ot e flubvane zna4i smao vednuj,no ima o6te ,n vreme sq trqq zalqgam nad urocite ,4e trqq vluzxam vuv frenskata![]()
1 put
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
3![]()
2 пъти.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3