.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тестисите! Дано само не е най-лошото...

Хора болят ме тестисите от време на време когато ги докосна пак ме болят болката идва отзадната им част кажете какво може да е според вас да не да имам някаква болест или да съм.... (не искам и да си го помислям ), и кажете ми плс симптоми за какво са това? или можеби ръста?

Някои биха казали отиди на лекар щего направя но все пак искам да знам поне малко предварително моля ви

Град
    някъде там...
    по добре отиди на лекар ето казвам го нито за пръв нито за опследен път!тук можем само да гадаем а!Не сме лекари!

ще отида но исках да попитам да не са симптоми за нещо това може да има някои които е има същите проблеми

Град
    някъде там...
    аз съм момиче трябва да попиташ някое момче!не мога да помогна повече от това! а на колко си?

Град
    Sofia
    Mi mnog o moge da sa neshtata a moge i nishto da ti niama otidi na lekar

Фрасни си 1-2 чекии (съвсем сериозен съм). И ако до уутре не си по-добре отивай при чичко Ох боли
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

ех преди седмица праснах 1 ама си обещах да спра щото преди бях голем звяр :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си