.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Не усещам нищо по време на секс...

molq vi kajete mi za6to kogato pravq sex ne use6tam ni6to do sega sum go pravila pone 10 puti i ni6to ne use6tam

Редактирано от-ЦвЕтИт0
    Заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица.

Град
    Sofia
    Za tazi cel ima ginekolozi!

Голям фен Аватара на alehole
    Em zawisi .. Na kolko si ??? Moje vuzrasta da e problem ... A moje i ne6to hronichno ... abe verny si otidi na ginekolog
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

na 17 sum i vtoriqt put usetih udovolstvie malko predi da go izvadi i ot togava ne bqh go pravila 2 meseca i sled tova NI6TOOO

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ole gorkata ne znaq ,za6to moje da e taka.no moje da не се отпускаш достатъчно и да се притесняваш нз...

Голям фен Аватара на 50cent
    otkude znae6 4e ne mu e tvurde maluk

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    ЛЕКАР =D> =D>

Абсолютно нормално е. При момичетата организма се развива напълно до 25 годишна възраст. Тоест дотогава е нормално да не изпитваш оргазъм. (Не си го измислям това, чел съм го)

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    ЛЕКАР =D> =D>
    gluposti lekar.kakvo shashkate momi4eto, ima hora koito ne yseshtat nishto. Az wodq polov jivot ot blizo 2g i polovina i ponqkoga nishto ne useshtam ponqkoga ima udovolstvie ot vsi4ko zavisi. Chuvala sum 4e nqkoi jeni izpitvat udovolstvie sled kato rodqt. Ne se pritesnqvai ne si sama s tozi problem

Ами ако си в началото на половия си живот е нормално, но си мисля, че при теб го има и психическото напрежение, и страха че никога няма да ти е хубаво докато правиш секс! Гледай позитивно на нещата и вс ще е ок. Тръгни с нагласата "Този път ще е много хубаво, неповторимо". Аз все си мисля че това при нас жените за оргазма не се дължи на някаква физическа неспособност, а на психическа нагласа.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Далеч по-голямо е удоволствието при оралната любов за мен....за това я и обожавам!
    И все пак не се притеснявай. Прави си вагинална гимнастика-при мен ефектът беше обратен-станах така тясна......
    И все пак, ако смяташ да се обърнеш към специалист, то той е сексолог!

Члена на човека с когото го правиш е прекалено малък,а ти широка.Затова е.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Не е задължително. Правя секс само с 1 човек, но понякога го чувствам така голям, че чак боли, а друг път усещането не е така интензивно............според зависи и често това състояние се мени..........

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ne mislq,che problema idva zashtoto e shiroka ili zashtoto na priqtelq i mu bil malyk i nek`vi ei takiva shturotii.Spored men problema ti e ne samo fizicheski,ami i na psihicheska osnova.Napylno li se otpuskash po vreme na seks,dostatychno vyzbudena li si i s nujnoto jelanie li go pravish ?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

opitvam se da se otpusna no kogato go pravim ne se vuzbujdam mnogo nz nz daite suvet ina4e 6te otka4a . Toi ne znae i ne iskam da razbere za6toto 6te mu stane gadno

Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    ЛЕКАР =D> =D>
    Аз съм лекар, ела да те прегледам

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Не е задължително. Правя секс само с 1 човек, но понякога го чувствам така голям, че чак боли, а друг път усещането не е така интензивно............според зависи и често това състояние се мени..........
    Не знам.Просто го казах от личен опит.

mislq 4e tvyrde pribyrzano se tormozish da naistina e vajno da se otpusnesh a toi ne te vyzbujda kaji mu kakvo ti haresva kyde obi4ash da te dokosvat ima i druga strana ne6tata za6to pravish seks s 4ovek koito ne te vyzbujda dostaty4no,nali v tova e smisylyt preodolei pre4kite v syznanieto si moje bi te naistina sa tam mojesh da gi opravish samo trqbva da poiskash uspeh

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Опитай се да се отпуснеш и да не се напрягаш. Мисли си само за момента. Пък и не е казано, че от първия път трябва да изпиташ оргазъм

Град
    Свищов
    Именно, защото си мълчиш, той мисли че е прекрасен любовник и не прави нищо повече, за да те предразположи. Кажи го, не се притеснявай. Нали за това сте приятели и сте интимни-за да си споделяте. Ключът към добрия секс е и добрата комуникация извън леглото и по повод креватната гимнастика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си