извинявам се ако има такава тема само че съм нов, потърсих, но не успех да намеря
имам въпрос!
краката ми миришатмислих си че е от маратонките или нещо такова, но се оказа че при почти всеки чифт е така
кажете ми какво мога да направя много е неприятно
някой ако знае с какво мога да се мажа пръскам или не знам
помагайте щото е отврат!
Има цяла серия на ейвън за краката можеш и от там да видиш нещо дали ще ти послужи
Първоначално написано от Oriqna
![]()
Има един препарат Одорекс- купува се от аптеките. Другото, което мога да ти кажа е, че серията на Ейвън, и особено спреят вършат работа.
Ами първо мога да ти препоръчам кремове и лосиони.Имаше един много хубав на Орифлейм с морски водорасли, както и един на ейван с кафе.На мен много ми помогнаха.Ако можеш да си позволиш купи си естествени обувки.Естествената кожа не позволява краката да миришат.Сменяй по често чифтовете чорапи и мисля, че ще се справиш с този неприятен проблем.Надявам се да ти помогнах.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
+1 и си мий кракатаПървоначално написано от slun4evo momi4e
![]()
Спрей и талк за крака...
И да не забравиш къпането.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Това което ще ти препоръчам аз пък е чисто и просто натрошен аспирин,с кото веднъж седмично-вечер си натупваш краката и обуваш чорапки ии забравяш за миризматабаща ми имаше този проблем и така се справи с него,защото никакви други кремове,спреьове и прочие не му помогнаха,можеш да опиташ
успех
Какви маратонки ползваш
Иди в аптека, купи си нещо за крака и го ползвай. Същеременно си купи маркови маратонки, защото обикновените които се продават са от изкуствена материя и не позволяват на крака да диша.
еми ползвам не-маркови маратонкив смисъл рънърс булдозер и тн
уцелвал съм и по свестни модели от по хубави марки но не мога да си купувам маркови тъй като доста често ги късам
иначе мерси за съветите
Мой познат има подобен проблем и спрея на Ейван му върши работа![]()
На Орифлейм има една пудра за крака, слага се до колкото помня на краката и на стелките на обувките![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Stroga higiena za krakata n 1-vo mqsto!Moje bi ne gi ostavqsh da dishatKogato si lqgash,sybuvai si chorapite i lqgai bos
Kogato imash vyzmojnost pak si sybuvai chorapite,za da ne ti se sparvat krakata;] Moje sys,moje i bez talkove,pudri i dr ralti
![]()
uf samo 4eta i se smeqПървоначално написано от KoKoScHe{F}
1. sled kato 4oveka iska da re6i problema si edva li e nqkoi deto ne se kype, kvo e tva syvetvane da si mie krakata. sigurna sym 4e go pravi. + tova ako krakata ti miri6at samo miene ne pomaga
2. otnosno obuvkite naistina ima zna4enie no na men ne mi miri6at,makar 4e maratonkite mi ne sa ot estestvena koja - na buldozer sa(razbrah 4e i avtora si kupuva takiva) taka 4e i ot obuvkite ne e, ami si e do krakata
3. nai-dobre pitai v nqkoq apteka - 6te ti izvatqt 20 6i6enca, haresai si![]()
Qvno ne chetesh mn dobre ..Първоначално написано от puppy
![]()