.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    ВарНа, МоРеТо, СиНиТе ВъЛнИ... :) :) :)

Проблемче ;( ;( ;(

[b]Здравейте Имам нужда от помощ... Има едно момче от моя клас, и аз страшно много си падам по него. Имахме наскоро малко проблеми, но уж се сдобрихме. Както и да е наскоро той се държеше с мен много добре и по този случай много мои приятелки ми казаха, че никак не съм му безразлична ... Но за нещастие пак се сдърпахме, и аз не знам как да постъпя ... Моля помогнете Благодаря предварително

pogovori s nego izqsnete si neshtata i mu podskaji che ne ti e bezrazlichen i ako i ti ne si mu nqma pr.no predi tva se sdobrete
    uspeh \/

Мега фен
    Град
    София
    Просто се поставай да се сдобрите,а след това му приэнай чувствата си.Не чакай !
    [size=7][b][u]fosse cos

Често се случват "караници" не момче и момичета, които се харесват.....Не мога да кажа защо наистина-може би това е начин по-скрито от другите повече да общувате..колкото и странно да звучи..иначе няма какво да се колебаеш - направо си направи хубавата крачка...
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Действай-чакането само вреди! Сдобрете си,а след това му изясни за твойте чувства!
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    Благодаря за мненията Мисля да му кажа, и после ще ви кажа какво е станало ако искате да знаете де :P

Дай мало по-подробна информация.Как по-точно сте се сдърпали?ако е нещо малко, не се притеснявай, нещата сами ще си дойдат на мястото

Град
    Емиии скарахме се за глупости, сдобрихме се но не ми се отдаде възможност да му кажа какво изпитвам към него .... е утре сигурно ще говорим и ще се изясним ... ще му кажа какво изпитва, ... поне така мисля да направя ...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Просто се поставай да се сдобрите,а след това му приэнай чувствата си.Не чакай !
    мдам..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Хора да знаетеее ;( неска му казах и той ме отряза по най-гадния начин а сега какво да правя

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами явно не те харесва... примири се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си