.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Лошо положение...

Ето я моята история.На 17 сам,а досега не сам си имал приятелка.Проблемат е там,че нямам приятели и компания.Последните три години се затворих много,пубертет какво да го правя.Нямам много фр и не мога да излизам никаде за да се запозная с някое моми4е.От моя клас вси4ки са страшно разделени и всеки си има отделна компания извън класът.По характер съм добри4ък,което е лошо защото моми4етата ме взимат за "приятелка",което много дразни.Та ако имате някакви идеи пишете,защото ми е малко кофти.Колко неша,купони и приятелки съм пропуснал,все едно 3 години от живота ми са минали ей така за нищо.Помагаите!!!

Град
    Sofia
    Mi naprai si priateli i zapo4ni da izlizash priatelu inache ne vigdam kak shte stane tova drugo iache!

Все едно аз съм го писъл и аз съм същият
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

На теб 3години, а аз се чудя тeзи 2 седмицi какво правих... дето не съм (май) вече в пубертета... [-o<
    Опитай се като начало да се внедриш в една от групичките там в класа. Постепенно ще започнеш да излизаш с тях, покрай тях да намериш други познати/приятели... и ей така стават нещата. Естествено само трябва да си отворен за нови познанства да си ведър и усмихнат, макар че то, за да си 'няк'ъв печен тип' трябва да си мн агресивен тузар... побойник и хулиган... ама пробвай първо с добро ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Ами започни да говориш с повече хора, излизай по купони, намери общи допирни точки със характера на някой от твоите съученици ... Амии кфо да ти кажа ... развивай социалните си способности ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Ами започни да говориш с повече хора, излизай по купони, намери общи допирни точки със характера на някой от твоите съученици ... Амии кфо да ти кажа ... развивай социалните си способности ...
    +1
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Влез в някви сайтове за запознанства...аз от такива сайтове знаеш ли колко приятели имам кадето се виждаме всеки ден Опитай!!
    http://punkd.info/vote.php?id=922 Влез и се забавлявай!!!!

А как да ходя по купони като никои не ме кани?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от *kupidon4ety~f*
    Влез в някви сайтове за запознанства...аз от такива сайтове знаеш ли колко приятели имам кадето се виждаме всеки ден Опитай!!
    и аз така.. +1

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си