.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

връзка на разcтояние ..

Всички казват че връзката с човек на голямо разтояние е проблем ... аз обаче не мисля така защото в момента сам в това положение .. виждаме се с въпросниa човек почти всяка седмица,естесвено има случаи когато това става по рядко..но пак всичко е ок.Някои приятели ме карат да прекратя това абсурдно нещо според тях,а други ми казват че след като си вярваме няма нищо лошо в това нашето.Аз не мисля да спирам защото така или иначе след около година отивам да уча в този град,а след като сме издържали малко повече от половин година защо не и още..а и се обичаме.. вие какво ще кажете ?? :P

Супер фен Аватара на fake
    е, щом се обичате, не се карате и се виждате често, проблем няма.
    евала на вас. трудничко си е.
    Boots and braces don't make racists!

Град
    sofiq
    az taka uspqh .. meseca nqkade lo6o nqma vijdate se 4esto telefoni obajdaniq sms skype doverie d aima :P
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    Под масата
    Пък и после,когато сте в 1 град, ще е наистина интересно
    dance

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами аз лично не одобрявам връзките от разстояние защото няма смисъл но както казваш че ще идеш да учиш там няма никакъв проблем пожелавам ви много щастие и любов

Град
    *Maina`City*
    Az puk nqmam ni6to protiv vrizkite ot raztoqnie...sled kato se vijdate...obichate se i si imate dovoerie...ne vijdam da ima nqkakuv problem.. mn shtastie i lubov vi pojelavam
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Мега фен Аватара на koalka
    Eми, и според мен няма проблем.А и друго е, когато връзка от разстояние се поддържа, когато се виждате всяка седмица, а не примерно на два месеца веднъж.

Щом се чувствате добре, значи всичко е добре. Аз имах връзка от разстояние преди време и не ми беше хубаво, но това е защото съм прекалено ревнив, може би... зависи си от човека.
    Ако си вярвате достатъчно, няма проблеми.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    Пловдив
    ще успеете ..борете се за това ! аз също съм на 150 км от мойта любов и няма скоро да ида при него виждаме се през седмица но продължаваме да сме заедно и да се борим за наща връзка защото се обичаме страшно много и си имаме пълно доверие успех

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Сичко е толкоз прекрасно и розово ама само в началото.. След време ше разбереш за кво ти говора..

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Стига да има желание всичко се постига!Дори и връзка от разстояние!Но стига това желание да е от двете страни,инъче не се получава,колкото и да искаш ти!Успех!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами щом се виждате толкоз често, не мисля че ще ви е толкова трудно , пък и особено щом ще ходиш да живееш там Айде успех и мн любов

Знам за какво говориш, но въпреки това ти липсва до болка, когато не е до теб нали?Чудиш се какво ли прави всяка една минута и как се чувства...И аз съм в същото положение.Но няма да се предам.Не и без бой...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    Пловдив-София
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    ще успеете ..борете се за това ! аз също съм на 150 км от мойта любов и няма скоро да ида при него виждаме се през седмица но продължаваме да сме заедно и да се борим за наща връзка защото се обичаме страшно много и си имаме пълно доверие успех

Цитирай Първоначално написано от Ur_DrEaM

Всички казват че връзката с човек на голямо разтояние е проблем ... аз обаче не мисля така защото в момента сам в това положение .. виждаме се с въпросниa човек почти всяка седмица,естесвено има случаи когато това става по рядко..но пак всичко е ок.Някои приятели ме карат да прекратя това абсурдно нещо според тях,а други ми казват че след като си вярваме няма нищо лошо в това нашето.Аз не мисля да спирам защото така или иначе след около година отивам да уча в този град,а след като сме издържали малко повече от половин година защо не и още..а и се обичаме..Smile вие какво ще кажете ?? Razz Wink Very Happy
    oтносно приятелите, съжелявам да ти го кажа, ама не са ти приятели щом те карат да скасваш с него и по този начин да нараниш самата себе си. и задай си въпроса кой приятел би желал човека до него да тъжи. И от мене един съвет.. за любимия човек всичко си струва...
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си