- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо нетипично!
"zdr,kak q kara6?
4eno mislil sam mno otdav za tova koeto mi pi6e6 no
ne moje da izleze ni6to mejdy s moqta pr..
prosto ne tova koeto iskam,za napred.nqma ni6to pove4e ot seks v tazi vraska s neq tq prosto edin mno gotin 4ovek no ne e za men,mislq 4e nqkoi dr 6te q otceni pove4e ot men.
v na6ata vraska q nqma onazi trapka koqto te kara da nemoje6 bez tozi 4ovek i da se pobarkva6 kato go nqma do teb.no tova nego 4ysvam,dori kato e s men ne se zabelqzva neinoto prisasvie."
Здравейте, това писмо от приятеля ми към една негова много добара приятелка, с която всичко споделя. Това негово изказване го отдавам, че аз през последните два месеца се държа като олигофрен с него: Например,когато и да ме пита къде искам да ходим или да правим аз отговаря с незнам. Когато иска да ме целуне аз се отдръпвам, целувам се с него с отворено очи, а бе все неща правя, които показват, че
не съм аз. Това е така, защото се опитах да не се привързвам към него, за да не бъда наранена, имам някакъв страх изграден в това отношение.И сега си мисля, че от толкова голяма предпазливост ще го изгубя. Както се вижда той в писмото си се е примерил с това, че нищо ням ад аполучи между нас и си мисли, че и аз това искам, и в крайна сметка между нас съществува само един секс. И се чудя ако му призная всичко и му кажа защо съм била такава, и поискам д азапочнем отначало, как мислите дали ще се съгласи като имате в предвид написаното по горе от него? Заедно сме от три месеца, аз съм на 19 а той е на 25
![]()
![]()
Помогнете ми, дайте някакъв съвет? А
![]()
ко нещо не ви е станало ясно питайте?
![]()
![]()
Govorete! Golemi hora ste v kraina smetka kvi sa tia detski istorii.Hvani go i my kaji 4e si vidiala pismoto i iska6 da my obiasni6 niakoi ne6ta i taka.![]()
Няма много голям смисъл от говорене...Той ясно е написал какво изпитва към нея и как няма да му е толкова зле, ако се разделят.А ти...да, допринесла си да го мисли това.За два месеца може много да се промени отношението му.Най-добре се разделете.Не може да се поддържа връзка, основана само на единия секс.
Напълно съгласна съм от части ,защото той може би го е казал т.к момичето малко се е държало дистанцирано към него,а не защото наистина го мислиПървоначално написано от koalka
Понякога не всичко ,което казваме е това ,което мислим....
![]()
Говори с него и му кажи истината.Ако той в крайна сметка поиска да се разделите нямаш голям избор, ако обаче ти даде втори шанс промени държанието си към него.Можеш поне да опиташ да спасиш тази връзка.Успех!
Molq ti si na 19 godini i pravish takiva detski raboti.Ne iskash da se privurzvash a v sushtoto vreme iskash da si go zapazish do sebesi![]()
Ne ti e dobre neshto na tebe, bila naranqvana, 4e koi ne e? Zatova bila studena s gadjeto si, ami sled kato ne iskash da se privurzvash kum nqkoi hi4 ne se zahvashtai s vruzki, nameri si nqkoi s koito da se 4*kash i gotovo. Samo podvejdash mom4eto, nikoi ne zaslujava takova otnoshenie.izqsni se 1-vo sus sebe si kakvo iskash ot tova mom4e i posle govori s nego
Ами правилно. Поговорете, разяснете си всичко! Може ли заради това той е написал това а приятелката си. Както ти казваш във вашата връзка няма нищо дрего, освен секс! Ами признай му какво чувстваш, обзалагам се че той ще погледне много различно на нещата и ще промени гледната си точка.!?
Действай с тебе смеПървоначално написано от renito
![]()
Животът е адът описан в Библията!
zdr
ne6tata varvqt dobre s neq.
oba4e az li4no si vkarah edin taralej v ga6tite 4e akala mi se vzema.ako te interesyva za kakvo stava vapros moga da ti razkaja no ako iska6......
Здравейте, това следващото писмо от приятеля ми към неговата най-добра приятелка, след разговора ни. Всичко мина доло-горе добре не беше това, което очаквах, но незнам. Вие кажете какво мислите за това. Незнам вече какв да мисля. И още нещо, още не сме си казали един, на друг думите "Обичам те", а толкова мног искам да му го кажа![]()
![]()
Посъветвайте ме ??!!!
.............. ядеш каквото си надробиш
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do