.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Посъветвайте ме!

Zdraveite hora, iskam da vi pomolq za suvet i mnenie po moqt slu4ai!I taka az jiveq v 4ujbina i rabota v edno kafene. Ta tam edin ot servitiorite mnogo mi haresva, toi su6to me haresva, i mi go pokazva, no problemut e negovata priqtelka, koqto su6to raboti tam....situaciata e mnogo opletena...iskam da me posuvetvate dali da go svalqm po usardno ili izob6to da ne mu davam povodi. Toi vse pak si e s priqtelkata, puk i 6te mi e neudobno ot kolegite ako te skusat zaradi men, nqkak kurvensko e! Pls kajete mi kakvo da pravq mom4eto e mnogo gotino, a situaciqta e stra6no oburkana. Blagodarq vi predvaritelno!!!!!!!!!!!!

Модерирано по т.1 от Правилника!
    коалка

Не прави нищо. Нечестно е, а и особено щом тя работи там... нещата ще станат прекалено сложно. Надали е последното момче в града. А и да ти кажа, наистина е ку*венско
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    По-добре остави нещата така, защото е много подло ако започнеш да го сваляш пред нея..а до какви скандали може да се стигне има и много други момчета, които са свободни, така че...

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Не прави нищо. Нечестно е, а и особено щом тя работи там... нещата ще станат прекалено сложно. Надали е последното момче в града. А и да ти кажа, наистина е ку*венско
    +1
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Определено знаеш каква ще е постъпката ти Затова не прави нищо, остави ги.Не го сваляй, определено ще е гадно.А и не знаеш как може да реагира приятелката му, може да имаш проблеми.Но не за това става въпрос, а за това, че трябва да има поне малко етично отношение, колежки сте.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Чакаш да скъсат и това е , ако случайно скъсат може да потръгнат но ти сама казваш че не искаш да разваляш връзки, тогава недей.

С Уважение Кристиян!
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    Плевен бе!
    nishto ne prawi toi ako poiska shte skysa s neq i shte zapochne tebe da svalq ;]
    Do you see how mutch I need you right now ?

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Ami nedei da pravish nishto kum tova mom4e obqsni mu kak stoqt neshtata i my kaji 4e mejdu vas ne moje da ima nishto.Vse pak toi si ima priqtelka ne se mesi mejdy tqhnite otnosheniq moje da se obichat a ti da si momentno vle4enie

Цитирай Първоначално написано от comics
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    +1
    Какво прави момичето,няма лошо в това двама души да се привличат.И не е ку*венско по простата причина ,че момичето изобщо се замисля,и приятелката му я спира.И до колкото разбирам все още нищо не е направила.И освен това момчето не безразлично,къде се бута и той,като даже приятелката му работи в кафенето?Ти решаваш какво ще правиш.И защо да не излезе нищо,да не би да е казано ,че сегашната му приятелка е жената за него... Am I evil
    Не е казано ,че трябва да се натискаш с пълна сила..ако нещо може да стане,то повярвай ти първа ще го разбереш.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Re: Посъветвайте ме!

Цитирай Първоначално написано от malkata_posh
    Zdraveite hora, iskam da vi pomolq za suvet i mnenie po moqt slu4ai!I taka az jiveq v 4ujbina i rabota v edno kafene. Ta tam edin ot servitiorite mnogo mi haresva, toi su6to me haresva, i mi go pokazva, no problemut e negovata priqtelka, koqto su6to raboti tam....situaciata e mnogo opletena...iskam da me posuvetvate dali da go svalqm po usardno ili izob6to da ne mu davam povodi. Toi vse pak si e s priqtelkata, puk i 6te mi e neudobno ot kolegite ako te skusat zaradi men, nqkak kurvensko e! Pls kajete mi kakvo da pravq mom4eto e mnogo gotino, a situaciqta e stra6no oburkana. Blagodarq vi predvaritelno!!!!!!!!!!!!

Модерирано по т.1 от Правилника!
    коалка
    нищо недей да правиш.Ако той реши да я зареже и да е с теб ок ,но иначе недей да разваляш връзката им ..на теб приятно ли ще ти бъде ако някой те раздели с гаджето заради друга?

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не прави нищо, имай малко жал към приятелката му.. Помислила ли си как ще се чувства тя.. ?

Животът е адът описан в Библията!

Blagodarq vi hora za obektivnite mneniq!!! No razbirate li, oburkana sum i si mislq 4e ponqkoga ne trqbva da se misli mn, mn za posledstviqta,a da se izjivqvat hubavite momenti, i malko ili mnogo vsi4ki trqbva da sme ponqkoga egoisti.

права си, но най-добре е да поизчакаш малко. Щом той проявява някакъв интерес към теб може и да си развали отношенията със сегашната си приятелка(съмнявам се че някой ще намеква нещо на друг ако всичко във връзката му е префе...нал' се сещаш) и хоп......тук се намесваш ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си