.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Висока талия..?

Здравейте.. значи искам да Ви попитам какво ви е мнението за високата талия.. и мислите ли, че отново се връща на мода..?
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Определено се завръща на мода , ако намеря ще пусна някоя др снимка на яки дрешки
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Град
    Sofia
    Ne mislia

[/img]http://varnashopping.com/wp-content/uploads/2007/06/2.JPG[img]

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не ми харесва,може би по скоро в роклите и полите ще се завърне, а не при панталоните дънките и т.н.Аз лично предпочитам дрехи с ниска талия,но не съвсем.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    гр. Монтана
    Да, направо се върна на мода. Аз си харесвам ниската, ам кой ме пита?!

Цитирай Първоначално написано от E-G-G
    +1

Не ме интересува модата.Харесвам дрехи с ниска талия и ще си ги нося.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    E-G-G, никой не те кара да носиш висока талия...Кат те кефи ниската си купуваш панталони с ниска талия, който го кефи високата си купува с висока...
    И да се завърне високата талия на мода все тая!Хората няма да спрат да носят ниска талия.

Иначе полите с висока талия и някои тип панталони (джинси, кожени панталони) са изключително красиви, но роклите с висока талия...неее...
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

завръща се , даже с пълна сила ако ме питаш, независимо на кой му харесва и на кой не......за мен лично в някой случай ми допада, но не винаги
    Момиче съм

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Определено се завръща ... и то от доста време.На мен лично адски ми допадат такива дрешки, защото талията ми не е перфектна и нямам нужда да я показвам, а пък преди време беше почи невъзможно да си намериш дрешки с висока талия, за да я прикрия ...
    [b][i]Je t'aime au-del

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lorena
    +1
    Ооо +2

Град
    shumen
    opffff glyposti mi govorite samoo na4i kato izleze niskata - ne vsi4ki q haresvaha ama kato po4naha si4ki tei da se nosqt - aide i nie s tqh vinagi e tei da eb* .... narejdate nekvi, 4e bilo grozno, 4e bilo kofti, ala bala i posle ko - polovinata vi garderob palen s taz cepiq aide molq vi saaaa....

plys tova e syper jesttoko stiga da go sa4etae6 kakto horata ;] toest blyzata trqbva da e podhodq6t model za da se pokly4i svqstna kombinaciq. estestveno 4e se zavra6ta na moda ;] modata se varti - tova e dori ima nqkoi drehi na baba mi, koito v malko po-podobren variant biha bili bomba za garderoba mi :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Suglasna sum s wasntme_,4e nqkoi drehi na babite ni sa ravni na tesi ot buticite na vitoshka i po mallovete.As dori ve4e natam sum se orientirala i si vada drehi na maika mi baba mi s malko korekcii i si4ki ''male otkude si go vse tva,mnogo e qko''.Ne mislq 4e ima nujda da davam ludi pari sa da si kupa neshto koeto si go imam vkushti ako shte i na 50 godini da e.

авторката
    абе к'во като са на мода-това означава,че не можеш да носиш с ниска ли?
    Аз определено предпочитам с ниска (:

много се дразня щото като ходих да си търся панталонки и сичко от високо,по-високо. много ми е неудобна.и преди като бях малка никога не си вдигах панталоните,щото ме убиваше и сега си е така...много мразя висока талия...аз не съм със перфектната талия но ниска ми седи определено по-добре от висока...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мхах аз се надявам да се връща...изкопах в гардероба една пола на майка ми от преди да се родя дето е с висока талия,а целия ми клас е свикнал да ем вижда с мн смъкнати широки панталони та чак ме е срам от шока,който ще им доставя ако я облека ама е яка

Завръща се. Харесват ми роклите и полите с висока талия . Стоят много женствено и затова, а панталоните с виска талия са ми отвратителни. Правят дупето огромнооооо Няма да нося висока талия панталони.

Голям фен
    Високата талия си е отново на мода , обаче едва ли ще е предпочитана толкова много сред младите. Свикнали сме вече с ниската талия и ще е малко трудно да се върнем на високата, но не е невъзможно.

П.С. Какво се правите , всички сте носели висока талия !!! Като сте били на 10-11-12 год какво си мислите , че сте носели ? Тази мода с ниската талия дойде към 2003... така че не се правете , че сте свикнали толкова много. Ще се купува каквото се продава по магазините няма избор и това е!

Град
    гр. Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Завръща се. Харесват ми роклите и полите с висока талия . Стоят много женствено и затова, а панталоните с виска талия са ми отвратителни. Правят дупето огромнооооо Няма да нося висока талия панталони.
    Да, за полите съм съгласна.

Много ми харесват дънките които са с нещо като корсет нагоре някой може ли да ми даде такива снимки , аз не успях да намеря

Оооооо аз не харесвам панталони с висока талия но рокли с висока талия стоят много хубаво....зависи от фигурата де

Az ne haresvam visokata taliq opredeleno ... predstavete si slednata kombinaciq kyso potniche i nekakvi dynki koito sa ti pokrili i koremcheto i pypa smeshno e ... priemlivo e da gi haresvat momichenta s malko po zakrygleni tela no pyk ako si imash figura shto da q kriesh ... a i da izkomentiram edno ot gornite mneniq v koito nqkoi kaza che kakvoto ima v magazinite tova shte nosim ... ima istina v tova no ne vqrvam da se napylnqt magazinite samo s takiva dynki .. v kraina smetka trqbva da ima ot vsichko modata e edno a stilyt na daden chovek e syvsem razlichno neshto

Примерно на Риана много и ходат рокли с висока талия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си