.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

Ще има и с ниска талия и с висока ! Всеки ще си носи това което му харесва
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Полите и роклите-дааааааа. Паналоните не чак толкова.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Ами, почитателка съм на ниската талия, но не съвсем ниската дето да ти се вижда задника, ами малко по-висока. Ама не ми харесват панталоните и полите, дето все едно ти подпират бюста да не увисне Ама ми харесва на роклите как седи. Супер е сладко

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Определено се върна...но аз такова нещо няма да облека

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Градът на скучаещите милионери
    EsTestveno che e hit proizvedeniqta na modata da sa s visoka taliq,nezavisimo dali shte sa poli,pantaloni,danki...Az lichno predpochitam visokata taliq za nqkoi opredeleni modeli...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз си взех едни дънки с висока талия,с коп4ета нагоре и са супер яки,много добре ми стоят според мен и околните и роклите както и туниките на които слагаме колан на талията,те пак са от тоя стил и също много ме кефят.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Според мен високата талия седи супер на хора с плосък корем и особено ако се съчетае с някоя готина блузка и дълги ботуши :P Прави краката да изглеждат по-дълги, пък и нали деца ще раждаме. Така дори да сме без боди и дълга блуза пак вероятността да се разболеем е по-малка

Град
    не там където ми се иска..
    Цитирай Първоначално написано от trittico
    завръща се , даже с пълна сила ако ме питаш, независимо на кой му харесва и на кой не......за мен лично в някой случай ми допада, но не винаги
    напълно съгласна вече има доста дрехи с висока талия, пуснати по магазините, ма честно казано не съм видяла никоя фешънка до сега с такъв
    love hurts, but it's worth it =)

Май се завръ6та модата с високата талия но на мен ли4но не ми харесва

Град
    #mainatown
    Връща се на мода И според мен е високата талия е супер
    Обичам само един човек и това съм аз.

На мен също ми допада високата талия Всяко нещо си има своя чар Стига да е съчетана с подходящо горнище, аксесоари и т.н., всеки може да изглежда добре с нея Пък и всеки има право на избор, ако дадено нещо не му харесва. Но, според мен , каквото и да е, стига да го съчетаеш с вкус, може да стои супер!
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мен пък изобщо не ме кефи високата талия Ама като гледам сега всичко се е `фърлило с такива парцали Ще ставам демоде, то се е видяло

Град
    PlOvDiv
    eм на мен ми харесват с висока талия

Предпочитам ниска талия,както казаха по-горе,ще се завърне,може би,в полите и роклите,но не и в панталоните

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си