.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    У нас Си (=

Трайно изправяне

Къде в Русе има трайно изправяне и колко горе-долу струва?
    Мерси предварително!

ПП. Ем сори за тая глупост, ама още ми е много смешна тъй че ще я споделя. Никой да не се засяга-нищо лично към никого

Двама осъдени на смърт ги водят кам бесилката и ги питат за последни желания.
    Първият:-Ако може да чуя едно чалга парче
    Вторият: Ако може мен да убиете първи!

Оф...Аз чета "Тройно изпразване"

кой за каквото си мисли
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Абе нали знаеш... Който за каквото си мисли
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Аз не мисля

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: Трайно изправяне

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Къде в Русе има трайно изправяне и колко горе-долу струва?
    Мерси предварително!

ПП. Ем сори за тая глупост, ама още ми е много смешна тъй че ще я споделя. Никой да не се засяга-нищо лично към никого

aaaaaaaaaahxuhuahxax браво !!!! браво!!! И аз бих отговорил така! чалга- съкС !
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на Blab
    ох, рекламите много лъжат, но съм запленена от офертата на нивеа ли беше, май да срейт хеър.Запознатите да споделят.

Цитирай Първоначално написано от be_true
    ох, рекламите много лъжат, но съм запленена от офертата на нивеа ли беше, май да срейт хеър.Запознатите да споделят.
    мдаа аз го имам... нищо не прави а косата ми е чуплива не къдрава.. просто подпомага изправянето... с него и без него все едно само дету се набутах 9 лв
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от .PonY.
    мдаа аз го имам... нищо не прави а косата ми е чуплива не къдрава.. просто подпомага изправянето... с него и без него все едно само дету се набутах 9 лв
    подозирах, нещо подобно на този за русоляв ефект/много приятно циганско се получава /

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от .PonY.
    подозирах, нещо подобно на този за русоляв ефект/много приятно циганско се получава /
    Е добре че сподели че не е ефикасен .. аз мислих ся утре д го търся ма щом няма мн полза че и аз съм с чуплива коса ..
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    Blondeland

Re: Трайно изправяне

Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

na sun silk lilavata seriq e dobra i ima gore dolu efekt ama ne 4ak takav kakavto o4akva6

Град
    У нас Си (=
    Всъщност питах за някакво химично изправяне май...нз какво е...фризиор го прави, обаче проблема е, че нз къде и колко горе-долу струва. Не искам да отида в салона да питам и да изляза-за това искам предварително цена, за да не се излагам...Майка ми и без това много бучи за такива "вредни неща", каквито са де, ама аз много искам..та мисълта ми беше, че надали ще ми дадат да дам повече от 50-60-70 лева...дали ще стигнат :S

Град
    Blondeland
    Всъщност питах за някакво химично изправяне май...нз какво е...фризиор го прави, обаче проблема е, че нз къде и колко горе-долу струва. Не искам да отида в салона да питам и да изляза-за това искам предварително цена, за да не се излагам...Майка ми и без това много бучи за такива "вредни неща", каквито са де, ама аз много искам..та мисълта ми беше, че надали ще ми дадат да дам повече от 50-60-70 лева...дали ще стигнат :S
    Имам позната къдравелка която си направо трайно изправяне и струваше към стотина лева....но наистина беше супер права и за дълго време
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Защо ще си преебаваш така косата?Аз не съм се подлагала на такава процедура,но много момичета които са се подлагали споделят че това мн уврежда...

pporazpitah nqma takova traino izpravqne

Има такова нещо като тряйно изправяне,но не е разпрространено у нас тъийкато е само за негри.Прила се само при хора от такъв произход защото структурата на косъма им е много по здрава и твърда и може да издържи на силните химикали.
    Др. клиентка на моято фризьорка и го е споделила.Тази клиентка много пътува и в една дъжава (нз коя) и било отказано да и направят процедура понеже вероятностаа да и опада косата или да оплешивее напълно е много голяма.

Момиче съм!!!

Град
    Варна
    Ох, незнам защо пишете неща от които явно не разбирате, или сте чули от приятелката на лелята на нейната приятелка и т.н. и то да го заявявате така категорично. Първо - трайно изправяне на коса ИМА. Второ - не е само за негри. Трето - няма да ти окапе косата или да оплешивееш. Ако разбира се е направено от професионалист. Прави се с козметичен продукт подобно на студеното къдрене с кадрин, но не точно. Самият продукт съдържа въпросният къдрин, но не той е основната съставка. Вътре освен вредни за косата ти неща има и такива с подхранващо действие. Разбира се, това не подхранва косата ти, но не я е и унищожава. Още повече, че вече има нови вносни продукти , които имат подобрения влияещи както на ефекта така и на послесъстоянието на косата. И пак казвам , че трябва да се направи от професионалист, който е правил поне няколко такива преди вас. Вече го правят в доста салони, не само именити. Цените варират - от 40 лв до към 100-тина (разбира се , те могат и 200 да ти вземат, но говоря в рамките на нормалното - другото е набутвация) , според зависимост от името на салона и от местоположението, естествено. След тази манипулация, можете да продължите да си третирате косата както преди това, но е по добре да си купите по-добри, по-скъпи, професионални продукти - ампули, маски, шампоани, които може и е препоръчително да разреждате с вода.
    И накрая да споделя и личното си мнение по темата. Ако си изправяте косата редовно, да речем след всяко миене, със сушоар, четка и преса, няколко пъти седмично, моето мнение е да си направите такова трайно изправяне, защото първо - ще забравите пресата за около 4,5,6 месеца,ще си спестите време и нерви. Косата ви няма да се изхаби по малко, от пресите и сушоарите, отколкото от това трайно изправяне.
    И още нещо да добавя - няма нищо по-хубаво от естествените , неподлагани на манипулации и стрес коси. Така, че ако имате хубава, гъста "девствена" коса - радвайте й се.

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от Raliva
    И още нещо да добавя - няма нищо по-хубаво от естествените , неподлагани на манипулации и стрес коси. Така, че ако имате хубава, гъста "девствена" коса - радвайте й се.
    hm.... na 21 s1m a o6te nikoga ne s1m si boqdisvala kosata.

Моята е почти девствена от няколко години и пак е рядка...гъстотата няма пряка връзка. Тя е генетично заложена. Разбира се, при третиране косата се изтощава и пада...но все пак ако е генетично заложено да не ти е гъста косата, няма как да стане особено гъста.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    Цитирай Първоначално написано от Raliva
    hm.... na 21 s1m a o6te nikoga ne s1m si boqdisvala kosata.
    Тва е супер. И сигурна съм няма нужда. Има време докато го направиш.
    А и така можеш да си позволяваш експерименти с косата си от време на време. Имам предвид прически изискващи много лак , силно топиране и т.н. Но от време на време. И така косата ще ти се запази за дълго време така. Въпреки, че на пазара вече има страхотни лакове и пяни и още какво ли не.

И според теб тези профукти не увреждат косата? Да, бе. Колкото фон де тен-ите не увреждат кожата - даже са полезни.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Моята е почти девствена от няколко години и пак е рядка...гъстотата няма пряка връзка. Тя е генетично заложена. Разбира се, при третиране косата се изтощава и пада...но все пак ако е генетично заложено да не ти е гъста косата, няма как да стане особено гъста.
    Съгласна съм с теб. Генетиката си е генетика. Но пък в аптеките можеш да намериш най-разнообразна лечебна козметика за коса, която да заздравява косата ти и да я предпазва от косопад, защото косата винаги може да бъде и по-рядка

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    И според теб тези профукти не увреждат косата? Да, бе. Колкото фон де тен-ите не увреждат кожата - даже са полезни.
    За лаковете и пяните говориш сигурно. Да, не мога да кажа, че са полезни, но чак пък да ти увреждат косата... Е, аз разбира се, не ти говоря за лакове от 5 лв. .... и не говорим за прекомерно използване. Иначе те увреждат и озоновия слой...
    Колкото за фон дьо тен-ите не съм съгласна с тебе... Ама изобщо.
    Искам да подчертая, че аз говоря за професионалните , за скъпите и вносни продукти, не за тези които се продават в кварталната ти парфюмерия и дето са направени в съседния гараж.... За тях съм абсолютно съгласна с тебе.

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Аз не мисля
    по скоро... кой квот си иска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми