Имам следния проблем: една приятелка която си има сериозно гадже от 3-4 години и са постоянно заедно- на почивки, на празници и т.н. Проблема е, че от 2 години това момиче всеки ден ми звъни от време, на време се виждаме /когато тя може /, правиме и страхотен секс. Виждам че тя изпитва чувства към мен и аз много си я обичам и държа на нея, но вече взе да ми писва аз искам сериозна връзка с нея е не от време на време да се виждаме. В началото и казах да се радели с приятеля си но това продължава 2 година- излиза с оправданието че не можела така лесно да приключи връзката си с него, ако имам желание да съм снея трябва да се боря, да ама и аз имам нерви и се дразня от това. Ебати борбата 2- години. Казах и че немога повече така и извесно време спрях да се виждам и чувам с нея за около 3 месеца. Един ден тя настоя да се видим по ред причини, не можах да и откажа и се започна старата песен. Имах надежда, че между нас нещата ще се оправят но уви. Вече нямам сили и търпение да се занимавам с нея и мисля да я зарязвам. Вие какво мислите по въпроса? Как да постъпя дайте съвет?