ZDRAVEITE!!!Pi6a vi,za6toto sum mnogo oburkana i ve4e ne znam kakvo da pravq .Predi okolo 2 meseca se zapoznah li4no s edno mom4e, na koeto ne bqh obru6tala vnimanie do sega,(za6toto toi e nai-dobur fr na mom4e ot moq klas)!Mnogo puti sme se vijdali,no az i vizoalno ne go poznavah (dokato toi men da)do momenta v koito ne se zapoznahme!Zapo4nahme da si pi6e,vijdah me se,no ne na sre6ti,a iz grada se zasi4ame mn 4esto.Po vreme na sta4kite toi postoqnno idva6e v moito dasklo i tam si govorehme,no ne koi znae kvo!Toi mn me zaka4a6e i mi spodelq6e mn li4ni raboti v skype.Razkaza mi za edno momi4e v keto bil vluben,no tq go otrqzala :P Mnogo mi haresva,postoqnno mislq za nego!Toi se durji mn stranno s men na momenti e nqkuv ne orientiran mi se struva,za6toto dnes mi pi6e,utre ne,pi6e ako az mu pi6a i T.N. Kazval mi e,4e mn me uvajava kato fr,no na men tova ne mi stiga Ne bih mu kazala za 4uvstvata si,za6toto ne e v moi stil(za6toto sum svuklana koito iska ne6to pove4e s men toi da deistva),no tova e purvoto mom4e za koeto mi puka tolko mnogo a iskam po nqkakuv na4in da me zabeleji kato momi4e s koeto bi jelal da bude!!!PLS dai te mi suvet MERSI PREDVARITELNO!!!!!!!!!!!!!! :P

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка