Цитирай Първоначално написано от gostut
Цитирай Първоначално написано от Ваня_ Петкова
Май нищо няма да излезне! Опитах се да го заговоря, а той се обърна на другата и каза,че не го интересува нищо и да се махам. Естествено си тръгнах, защото не ми се разправяше с него. След няколко дена пак го срещнах , а той ме бутна и ме подмина като крайпътен знак. Ядосах се и се отказах, явно сега той е недостъпният. От горе на това като ме види из коридорите на училището почва да се усмихва и да обарва други момичета. Сигурно иска да ме ядоса, може да е усетил, че и аз го харесвам. Дори в петъка пред очите ми спря едно момиче и му каза ''Миличко, какво ще правим довечера, а?''.Идеше ми да му дам едно миличко. Мразя го този човек.
малко ти е тва... мн е лесно да се подиграеш на някой, нали? ама кат си от другата срана не е толкова готино, а? ... е дано поне една от вас се научи да уважава хората около себеси
Безсмислено е да я нападаш,да сгрешила е всички грешим.А по темата,ще кажа да се опиташ да обясниш на момчето,дано те разбере \/ Имаме много умна поговорка в случая "Който се смее последен,се смее най-добре",за това мислете малко преди да се присмивате иронично,защото не се знае кога,вие ще сте на на мястото на другия човек,не е много приятно нали?!