- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Mалка ли съм за тампони? :?
Аз съм на 13 и от юни месец имам цикъл.Не ми е редовен,ама според вас може ли да ползвам тампони?
...
да можеш,но си вземи от най-малките защото те са за девствени а предполагам че сино не ти препоръчвам да ги използваш по-добре е с превръзка,но ти си решаваш
![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
Mi da,devstvena sum,a s tiq prevruzki napravo otka4amПървоначално написано от SlAdKoTy zLo
![]()
![]()
![]()
...
е така е докато свикнеш няма начин
е то зависи и какви превръзки използваш аз например съм мн доволна от евърбел
![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
С тампон не можеш да се отвориш ! Независимо какъв е макс или мини !Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
Няма лошо да използваш тампони , по-удобно е според мен :P Не си малка :P
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Много ми е смешно, момиченцата имат тука от половин година цикъл и тръгнали да "откачат" от тия превръзки. Можеш да ползваш тампони, спазвай хигиена защото рискът от инфекции и гъбички е по-голям.Първоначално написано от EmO_KiD_;(
abe ne che si koi znae kolko malko ama na 13 godini ne si mn za takiva neshta...ama samo neznam ako sq si otkachila s prevrazki,ti sas tamponite posle she si za jalta knijka...1 prevrazka mojesh da q darjish v nai-loshiq sluchai do 4 chasa,a tampona trqbva da smenqsh na naaai-mnogo 2 chasa...plus tova sa po-neudobni...i ako go zadarjish po-dalgo v tqloto,krie opastnost ot mnogo poveche infekcii.... tova e... az li4no ne gi odobrqvam,no kakto si reshish :P
It would be good if people knew what could happen,before they make a choise..but it's not like that...I want to tell you about angels,but I haven't got time.I got time for 1 thing only-YOU ARE IT [!]
тампонът също може да стои до 4 часа...проблемен е моментът, че като е девствена много трудно ще го сложи, дори и да е мини
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от alice sw
ti predstavqsh li si toq tampon da se darji 4 chasa ???az ne moga da si predstavq shtoto nai-malkoto ot li4na higiena ne trqbva da se pozvolqva...toi moje i 1 sedmica da stoi
It would be good if people knew what could happen,before they make a choise..but it's not like that...I want to tell you about angels,but I haven't got time.I got time for 1 thing only-YOU ARE IT [!]
в упътването на Тампакс и Ивент пише до 4 часа...по-добре така, отколкото да го сменям в тоалетната в училище примерно
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз предпочитам да използвам тампони на 2-3тия ден от цикъла!За пурви път сложих тампон на 15 и бях девствена тампонът беше нормал и то ми се наложи защото в нас нямаше нищо друго и бях без пyкнат лев.
С тампони поне винаги ще си задоволена![]()
Да спокойно можеш да използваш тампони, но ако си девствена използвай от най-малките или от нормал-но по добре от най-малките-а и само ще те предупредя за нещо-обикновено щом като си девствена сигурно като сменяш тампона при изкарването му ще те заболи-може и доста да те заболи, но все пак се търпипросто се отпосни и няма да боли много
![]()
Глезотии! От няколко месеца има цикъл и вече пищи за тампони!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от outofspacE
![]()
![]()