.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Ще се изплаши ли, ако го целуна?

Много харесвам едно момче от моето училище. Той ми обръща внимание също - пее ми чалга песни, чатим си всяка вечер ... Тааа не знам как да му опиша чувствата си към него... Ако го награбя и целуна ще се изплаши ли?
    Я лублю тебя ^_^

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ако смърдиш на умрели плъхове не само, че ще се уплаши, може и сърдечен удар да получи

Животът е адът описан в Библията!

ми нз но аз съм за новите неща ще го пробвам :P аз мисля да го направиш
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

луда ли сииии как така ше го награбиш?????????? първо се зарибяайте ала бала

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Цитирай Първоначално написано от bebiity
    луда ли сииии как така ше го награбиш?????????? първо се зарибяайте ала бала
    съгласна съм ...трябва да му показваш интереса си...но да не се и даваш много лесно...

nz,4ak da go nagrabi6 i da go celune6-moje bi ne!!!!karai q po-spokoino,parvu poflirtuvai s nego,tva onova apak posle moje i toi da te nagrabi i da te celune,no vse pak ti si re6ava6))))

ами след като си чатите всяка вечер можеш да му намекнеш за чувствата си :P ако го награбиш ще изглеждаш твърде лесна

Мерси за съветите... Той по принцип е много весел и откачен и си пада по шегите... Предлагаше ми да се "омъжвам" за един негов приятел, ама беше на бъзик (фр му не ме харесваше ).
    Я лублю тебя ^_^

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Твърде лесна ли? Според мен може би ще го впечатли повче с някоя ночаквана постъпка, той ще види, че тя не е обкновена и че може би си заслужава. Макар че аз никога нямаше да направя този номер, когато приятелите ми ми препоръчваха да постъпя така. А и по-добре - просто манталитета му е по-различен, да не кажа отчасти по-консервативен, че да приеме такова нещо. Но щом онова момченце не се свени да си пее чалгата, съмнява ме тази целувка да не му хареса. Тъкмо ще го остави да се чуди дали това момиче не крие още изненади под нагледната обвивка и ще бъде любопитен да получи още
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Съгласна съм!! Награбвайте сее!! Няма нищо по - хубаво Сиг. съм, че ще му хареса и купон да става
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Твърде лесна ли? Според мен може би ще го впечатли повче с някоя ночаквана постъпка, той ще види, че тя не е обкновена и че може би си заслужава. Макар че аз никога нямаше да направя този номер, когато приятелите ми ми препоръчваха да постъпя така. А и по-добре - просто манталитета му е по-различен, да не кажа отчасти по-консервативен, че да приеме такова нещо. Но щом онова момченце не се свени да си пее чалгата, съмнява ме тази целувка да не му хареса. Тъкмо ще го остави да се чуди дали това момиче не крие още изненади под нагледната обвивка и ще бъде любопитен да получи още
    +1

osven tova kvo e tva "lesna" ve - 6e kaje6 nz kvo e napraila... XqXAxXax ena celyvka - golemata rabota a tova koeto kazahte za zaribqvkite - abe te nali uj si pi6at vseka ve4er, toi i pee 4alga na y6ence :P , ligaqt se sas brakove - 4e tyi si e dostata4no lignq ve az kazvam deistvai honey
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    +1

osven tova kvo e tva "lesna" ve - 6e kaje6 nz kvo e napraila... XqXAxXax ena celyvka - golemata rabota a tova koeto kazahte za zaribqvkite - abe te nali uj si pi6at vseka ve4er, toi i pee 4alga na y6ence :P , ligaqt se sas brakove - 4e tyi si e dostata4no lignq ve az kazvam deistvai honey
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ааа не бе!Направо ще получи някой ИНФРАКТ :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си