.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Има дяволски много такива теми. Като цяло момичетата искат някой, който да ги разбира, за когото да значат нещо, някой, който с времето да може наистина да ги обикне... И някои момичета търсят и сериозни неща и не само секса (казвам някои, защото в днешно време стана много модерно хората да се праскат наляво и надясно и после да се зарязват)
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Искат много неща, но много малко момичета ги заслужават!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ми за външен вид явно имам странен вкус, щото който и да си харесам всички казват че бил мноо грозен! иначе за характер искам такъв, който да обича да говори с мен, да ми споделя, да е мил, романтичен, с чувство за хумор и да издържа да му говоря много и да му разказвам всичко с подробности. най - важното да е културен, не някакъв селяндур дето плюе на всяка крачка и псува на ред!
    + 1
    +да се отпуска когато е с мен,да няма задръжки да е нежен и да ме разбира винаги ааа и да не ме ревнува без причина
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Град
    I don't know where I am...
    Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ми за външен вид явно имам странен вкус, щото който и да си харесам всички казват че бил мноо грозен! иначе за характер искам такъв, който да обича да говори с мен, да ми споделя, да е мил, романтичен, с чувство за хумор и да издържа да му говоря много и да му разказвам всичко с подробности. най - важното да е културен, не някакъв селяндур дето плюе на всяка крачка и псува на ред!
    + 1
    +да се отпуска когато е с мен,да няма задръжки да е нежен и да ме разбира винаги ааа и да не ме ревнува без причина
    ехее...много неща станаха тоя мъж малко ше се затрудни,ама нали все пак трябва да е перфектен
    *******You can be who you want to be...Just be...Just do*******

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Да бъде една съвършена комбинация от външна и душевна красота.

Град
    sofia
    mi SEKS!!! :---) ne be ebavam se mi tarsq v sqko mom4e um 4uvstwo na humor ne e enujnod a e parva krasota :)
    Tu es un r

Razbirane...

sled dneshniq mi den okonchtelno kakvo haresvam ne samo v momchetata no i vuv vseki... ne iskam krasota, nejnost, podaruci, komplimenti i ot roda iskam samo doverie!!!!!!!!
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си