- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски vs. високи момичета...(за момчета)
Е....хайде да видим сега мъжкото мнение по темата![]()
![]()
Не мога да пипам момичета под 169.9 см
По-тъпо мнение не съм чувалаПървоначално написано от Vladkoy
![]()
Защо какво ни е на нас миньончетата?Това,че не сме куки ли, не те кефи?Преди май не мислеше така,ама както и да е!
Аз може да съм ниска,но в мен всеки инч е съвършен, за разлика от теб.
За мене няма значение височината стига тя да е по-нисичка от мене! Момичетата обичат високи момчета с които да бъдат сигурни и да получават закрила! Това съм го чувал от доста хора.Не слагам всички под общ знаменател-естествено че има изключения! Лека вечер!
![]()
Важното е да се обичаме.
Но любов няма!!!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
LawL ...кво значение има ... ниски високи ... всеки харесва различни....
мисля че темата е безсмислена
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Бейби, виж в гугъл какво пише за 'иронията '.Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
що си такаф отчаян ...бъди оптимистПървоначално написано от ANTIHUMAN
с тфа тфое отчаяние няма да постигнеш много и ще продължава да "няма любов" бъди по
.... по темата всеки си има предпочитания.. моя приятел е с 15/19 см по висок но сам ми е казвал че ще изпитва комплекси от някфо високо момиче а така ми се радва като сам маничка пред него
![]()
![]()
Ей, ама колко такива теми има. Хехе, чак ми стопля душата като видя поредната пусната.![]()
Първоначално написано от slun4ice_90
Трябва да е ниска да може кат ти прави орална любов да си държиш пиенето на главата и![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Нормално високи , до 5 см по-ниски/15 см по-високи от мен.
Луд съм, знам.
Нямам претенции, по-нисичките дори са по-сладки за мен![]()
хахах имаше една такава тема.. 15 страници глупави спорове бяха.
не започвайте пак
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз кът съм само 160 см да се самоубивам ли![]()
ne be piLe ko da sa samoybia6Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
ne vidq li 4e pove4eto mneniq beha c polza na niskite /ne govora za samata anketa/.... a.k.a. az trqq se samoybesvam
xqx tapo 175 santa ne e mn weee
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
е на мене височината не ми пречи попринцип за мене по ниските момичета са по сладки за гушкане ама не обичам лилипути
Ниските са по-сладки в моите очиа и някоя по-висока от мене ще ме комплексира
dance
комплексира гах .. гледайте изwън шаблона "по-стари по-високи момчета" ... когато се оттървете от тфа мислене идва веселото xDПървоначално написано от Jus7m3
Абе тва е тъпа тема..ама адски тъпа тема!Едни ще харесват ниски други високи лично казано мен не ме бърка...външността играе роля само в началото като ядете вафла отваряте опаковката(външността) и ядете вафлата(душата) след това какво правите с опаковката хвърляте я ?!Тя не ви върши работа..вътрешното е най-сладко!
Ниски , дебели , грозни , високи , слаби всички са хора и всяка една е различна с по нещо от останалата!Строго индивидуални и никога идентични
ТвОеТо`бОнБоНчЕ` написа:
Аз кът съм само 160 см да се самоубивам ли
idealna si mi :Pp
az predpo4itam po nisi4ki ili na moq rust ama ne nekvi jujeta(nqkoi hora da ne se obidqt tva si e li4no mnenie)
po nisi4kite sa mi po sladurski
![]()
![]()
![]()
(•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
!!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skype==== w3s7_s1d3_b01
Ами аз съм 1.53 и мн си се харесвам така,и не мисля,че темата е тъпа!Да,вътрешността на човека е мнн по-важна,но на всяко момче ,му е приятно да има яка мацка до себе си,а не някой крородил!![]()
![]()
![]()
kraiПървоначално написано от w3s7_s1d3_b01
az sa mqtam
:P
![]()
ama samo da kaja 4e niskite mom4eta zadaljitelno 6te haresvat niski momi4eta - edno po visoko momi4e bi gi kompleksiralo
ili ne6ty ot roda
-~-=> saotvetno ima zna4enie i ot van6nostta na samiq 4ovek, za kriteriite my za van6niq vid na drygite
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
само за комплексиране мислите ... все сравнения, това и онова ... я си помисли че някой пък може да ги кефи да са с по висока, стига обобщавахте като че ли сте всезнаещи...Първоначално написано от wasntme_
наи важно е да се оби4ате др няма зна4ение според мен