.

Виж резултатите на анкетата: Е....хайде да видим сега мъжкото мнение по темата

Гласували
612. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нисички

314 51,31%
  • Високи

298 48,69%
Отговор в тема
Страница 10 от 17 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 404
    Аз съм момиче... и съм за това.. да има любов.. а вече какъв ще е ръста на момичето няма значение!!! Само да не е по висока от мъжа си
    П.С Все пак гласувах за "високи"

ниски – миньончета рулз
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Нормално ниските момчета да предпочитат миньончета, а високите...високи................... ...........

Град
    pz city
    миниончетата ме подлудяват адски много ме кефят как изглеждат някакси много палави

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Нормално ниските момчета да предпочитат миньончета, а високите...високи................... ...........
    Падам си по ниски бонбончета....при 1.85 мой ръст,маце 1.65 ще ми приляга перфектно Слагам я в задния си джоб и потегляме
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Цитирай Първоначално написано от mIsS-kIsS
    Ми аз като съм 175 кво да правя
    Ми не знам и аз съм толко и вече наистина се отчайвам до сега винаги съм си харесвала това , че съм висока , ама тука като гледам всички повече харесват ниските
    abe q da ne se kompleksirvash ot edin tap forum det e palen samo s .........
    нищо де мен ме харесват по-високите , то това си се казва истински мъж а тези тук какво да ги правя като са и те някакви джуджета нека си харесват ниски момичета

Едни от най-желаните жени в света са над 180см. Ана Иванович и Мария Шарапова така, че си правете сметка.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Едни от най-желаните жени в света са над 180см. Ана Иванович и Мария Шарапова така, че си правете сметка.
    поуспокоих се малко вече , явно има кой да харесва и високи жени

Падам си предимно по средни...към 170-5 ама и по нисички не отказвам...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на Remini
    Всеки с вкуса си....Доколкото си спомням Kylie Minogue имаше доста фенове..а май беше и ниска на всичкото отгоре.. ?!
    Доста от известните холивудски актриси не са яли достатъчно като малки
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Шарапова - ОК.Обаче Иванович къде я причисляваш при най-желаните.Да, тя си е хубава, ама все пак не мисля, че може да се сравнява с Шарапова.Освен тва тея двете са спортистки.. нормално да са високи!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еми незнам момичета над 1.65 за какви се броят бих казал средни ама няма такъв отговор естественно ,защото авторката е много съобразителна.....

--------------------------------------------------------

хах абе мъничките сме по-сладички ;] :P

Цитирай Първоначално написано от nevit{}
    хах абе мъничките сме по-сладички ;] :P
    естествено ниските жени са най-желани

ми нз кво му е естественото ...
    моите познат само говорят за разни дългокраки мацки и т.н. ,т.н.
    ..според мен(моите познати-пичове) важното е да имаш готино тяло пък ниска ли си или висока нема значение.

Град
    Boulevard of broken dreams
    Ае стига,достатъчно комплекси имам заради височината...
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Съгласна съм с wasntme_ :P Всеки с предпочитанията си.. Аз съм висока и съм доволна от ръста и тялото си А защо мислите че моделите са високи.. .. правете си сами изводи

ee ся верно е нисичките са по сладки ама високите хахх според мен ние други качества си имаме е не стаа вапрос за 1и90 ама аз съм 176 и ко лечно аз не познавам момчета на моята възраст които да са по ниски от мен всмисъл познавам ама те са детската градина и както в предния отговор някой беше писал защо моделите са по 180

Е защо поднови темата...сега пак ще има компексирани....

Супер фен Аватара на Amateur
    Нисичките ми харесват повече!

Голям фен Аватара на asasfdf
    160-170 са ми топ :P

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    На Бай Тоя му е по-комфортно
    с над 169,защото той е 190см.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

абе хора аз съм 170 голяяма работа ! мн се дразня като се карате за такива неща ами като има мн ниски момчета мн ясно че не върви до тях да е по високо момиче пък и несмятам че някое високо момиче би тръгнало с някои които е по нисък от нея! моята най добра приятелка е доста ниска ноо това не и пречи и с ниски и с високи момчета да ходи, личен избор аз пък винаги съм харесвала мн високи момчета ако си намеря някои над 184-5 перфектнооо ама каквот дойде по е важно да ме уважава каквато съм! тъй че за всеки полет си има пътници тъй че не се коркайте за глупости хорааа има достатъчо други причини да се ядосвате недейте се хабете за такива глупости и ей по нисичките без такива обиди гадно е и подло! аз не бих ви нападнала тъй че без такива!! аман от глупости! и авторката според мен тази тема е адски безмислена!!!
    Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.

http://www.impulse.bg/user/lady-prada

Град
    Лондон
    Za kakvo sporite? Vseki s vkusa si, nqkoi predpo4itat minion4etata drugi po visoki momi4eta a treti kvot doide . No ne sam saglasna deto kazvate, 4e minion4etata bili po-sladki i nai-jelani, nie visokite da ne sme za bukluka? Naprimer biv6iq mi mi e kazval, 4e mnogo haresva tova 4e sam visoka no vse pak sladka .
    Az mnogo si haresvam viso4inata i tqloto, dobre 4e ne sam se rodila niska
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    Za kakvo sporite? Vseki s vkusa si, nqkoi predpo4itat minion4etata drugi po visoki momi4eta a treti kvot doide . No ne sam saglasna deto kazvate, 4e minion4etata bili po-sladki i nai-jelani, nie visokite da ne sme za bukluka? Naprimer biv6iq mi mi e kazval, 4e mnogo haresva tova 4e sam visoka no vse pak sladka .
    Az mnogo si haresvam viso4inata i tqloto, dobre 4e ne sam se rodila niska
    Taka e...Az sushto sum visoka- 178 cm.I kakvo ot tva !Ne mislq,che tova e v moi minus.Naprotiv...Vseki si ima pravo na izbor,vseki haresva razlichni momicheta i momcheta.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си