- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски vs. високи момичета...(за момчета)
Аз съм момиче... и съм за това.. да има любов.. а вече какъв ще е ръста на момичето няма значение!!! Само да не е по висока от мъжа си![]()
П.С Все пак гласувах за "високи"
ниски – миньончета рулз![]()
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Нормално ниските момчета да предпочитат миньончета, а високите...високи................... ...........
миниончетата ме подлудяват адски много ме кефят как изглеждат някакси много палави![]()
Падам си по ниски бонбончета....при 1.85 мой ръст,маце 1.65 ще ми приляга перфектноПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Слагам я в задния си джоб и потегляме
![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
нищо де мен ме харесват по-високите , то това си се казва истински мъжПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
а тези тук какво да ги правя като са и те някакви джуджета нека си харесват ниски момичета
![]()
Едни от най-желаните жени в света са над 180см. Ана Иванович и Мария Шарапова така, че си правете сметка.
поуспокоих се малко вече , явно има кой да харесва и високи жениПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
Падам си предимно по средни...към 170-5 ама и по нисички не отказвам...![]()
Всеки с вкуса си....Доколкото си спомням Kylie Minogue имаше доста фенове..а май беше и ниска на всичкото отгоре.. ?!Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Доста от известните холивудски актриси не са яли достатъчно като малки![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Шарапова - ОК.Обаче Иванович къде я причисляваш при най-желаните.Да, тя си е хубава, ама все пак не мисля, че може да се сравнява с Шарапова.Освен тва тея двете са спортистки.. нормално да са високи!Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Еми незнам момичета над 1.65 за какви се броят бих казал средни ама няма такъв отговор естественно ,защото авторката е много съобразителна.....![]()
--------------------------------------------------------
хах абе мъничките сме по-сладички ;] :P
естествено ниските жени са най-желаниПървоначално написано от nevit{}
![]()
![]()
ми нз кво му е естественото ...
моите познат само говорят за разни дългокраки мацки и т.н. ,т.н.
..според мен(моите познати-пичове) важното е да имаш готино тяло пък ниска ли си или висока нема значение.
Ае стига,достатъчно комплекси имам заради височината...
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Съгласна съм с wasntme_ :P Всеки с предпочитанията си.. Аз съм висока и съм доволна от ръста и тялото сиА защо мислите че моделите са високи..
.. правете си сами изводи
![]()
ee ся верно е нисичките са по сладки ама високите хахх според мен ние други качества си имаме е не стаа вапрос за 1и90 ама аз съм 176 и ко лечно аз не познавам момчета на моята възраст които да са по ниски от мен всмисъл познавам ама те са детската градина и както в предния отговор някой беше писал защо моделите са по 180
Е защо поднови темата...сега пак ще има компексирани....
На Бай Тоя му е по-комфортно
с над 169,защото той е 190см.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
абе хора аз съм 170 голяяма работа ! мн се дразня като се карате за такива неща ами като има мн ниски момчета мн ясно че не върви до тях да е по високо момиче пък и несмятам че някое високо момиче би тръгнало с някои които е по нисък от нея! моята най добра приятелка е доста ниска ноо това не и пречи и с ниски и с високи момчета да ходи, личен избор аз пък винаги съм харесвала мн високи момчета ако си намеря някои над 184-5 перфектнооо ама каквот дойде по е важно да ме уважава каквато съм! тъй че за всеки полет си има пътници тъй че не се коркайте за глупости хорааа има достатъчо други причини да се ядосвате недейте се хабете за такива глупости и ей по нисичките без такива обиди гадно е и подло! аз не бих ви нападнала тъй че без такива!! аман от глупости! и авторката според мен тази тема е адски безмислена!!!
Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.
http://www.impulse.bg/user/lady-prada
Za kakvo sporite? Vseki s vkusa si, nqkoi predpo4itat minion4etata drugi po visoki momi4eta a treti kvot doide. No ne sam saglasna deto kazvate, 4e minion4etata bili po-sladki i nai-jelani, nie visokite da ne sme za bukluka? Naprimer biv6iq mi mi e kazval, 4e mnogo haresva tova 4e sam visoka no vse pak sladka
.
Az mnogo si haresvam viso4inata i tqloto, dobre 4e ne sam se rodila niska
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Taka e...Az sushto sum visoka- 178 cm.I kakvo ot tvaПървоначално написано от asi_basi
!Ne mislq,che tova e v moi minus.Naprotiv...Vseki si ima pravo na izbor,vseki haresva razlichni momicheta i momcheta.