.

Виж резултатите на анкетата: Е....хайде да видим сега мъжкото мнение по темата

Гласували
612. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нисички

314 51,31%
  • Високи

298 48,69%
Отговор в тема
Страница 11 от 17 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 404

Град
    В Града На Мечтите [!]
    Няма значение,дали е висока или пък ниска.Характерът и сърцето,не се мерят в сантиметри.Какво им е на миньончетата ?Сладки,мънички като малки бижута.А на по-високите?Нима те нямат своя чар?Понякога и на мен ми се е искало,да бъда по-нисичка,но няма как.Трябва да се радваме на това,което сме.Според мен ръста няма никакво значение...
    I Can'T BreaTHe mY LoVe {!}
    aNd iF I Can'T HoLd YoU iS TiMe To SeT Me FrEe {!}

думата минион означава сладък такаче направете изводите

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от angel4ee
    думата минион означава сладък такаче направете изводите
    единственият извод, който мога да си направя е, че ниските се приемат като малки момиченца, смятат ги за сладки. Високите са секси!

Едно 70% от момчетата гласували за ниски момичета не са повече от 1:70,нормално е че колкото и да искат не могат да имат момиче с мерките на манекенка,щото най-малкото ще са смешни с по-висока мацка до себе си.И като са толкова сладки 1:60 що се качват на токчета по-високи от самите тях.Всичките ми по-ниски приятелки са ми казвали,че ми завиждат за ръста,въпреки че не съм кой знае колко висока - само 1:73 и не са ми нужни токчета и въпреки това като си сложа едни 7 см токове и къса пола няма човек,който да не се обърне след мен. И тва не важи само за мен естествено.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от EmILiA`
    Едно 70% от момчетата гласували за ниски момичета не са повече от 1:70,нормално е че колкото и да искат не могат да имат момиче с мерките на манекенка,щото най-малкото ще са смешни с по-висока мацка до себе си.И като са толкова сладки 1:60 що се качват на токчета по-високи от самите тях.Всичките ми по-ниски приятелки са ми казвали,че ми завиждат за ръста,въпреки че не съм кой знае колко висока - само 1:73 и не са ми нужни токчета и въпреки това като си сложа едни 7 см токове и къса пола няма човек,който да не се обърне след мен. И тва не важи само за мен естествено.
    Dobre kazano. Kato se mislite za mnogo sladki kato ste takiva nisi4ki, za6to vsi4kite ste se ka4ili na nqkakvi ogromni tok4eta???
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    По нисичките по ме радват Е не да са 1 и 40 са... но малко по ниски от мен
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Голям фен Аватара на asasfdf
    не знам, за мен по-важно е момичето да е сладко, отколко секси.. излизал съм с по-високи от мен (защото аз не съм чак толкова висок) и бих казал че след кратко опозноване всичко зависи от характера..дали ще седя на пейка и ще се загледам по високо момиче, което ще се извиси и мине покрай мен, или ще се загледам по симпатично "минионче", седнало на съседната пейка..все е едно..

Град
    Стара Загора
    +1

Град
    в мазето ;dd
    18 страници глупави спорове всеки има различен вкус [`момиче съм `]

vsi4ko zavisi ot vkusa...az li4no ne vijdam kakvo mu e seksito na edna kobila....razbirase okolo 1.70 e ok...no jena kum 1.80....tva ve4e e kobila..nz moe mnenie

Всеки си има мнение,според мен няма много голямо значение височината.Аз сам 1.64 и моят приятел 1.80 (почти).....ама си се обичаме,тожа е най-важното според мен

...hate my nickname

Интерсно ми само едно, защо винаги ниските момичета повдигат тези теми?

Вижте резултатите 153-153
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от porky
    Вижте резултатите 153-153

Град
    РЮАР

Re: Ниски vs. високи момичета...(за момчета)

Изкопайте тема от преди 5 години, а

Град
    В облаците
    Стига, наистина всеки си има различни предпочитания, и както казаха още на първата страница - важното е да има любов. Не бива да гледаме само външния вид, а това какво има под него, а именно - какъв е човек по душа.. Но сте прави, че ще е странно да вървят момче и момиче, момичето с една глава по-високо от момчето.. Имам такива приятели и са страшно сладка двойка, но ако не ги познавах лично.. :}

ПП: Какво да кажа аз с моите 175 сантиметра? Ако имаше начин да се смаля.. :}
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Град
    -От НякЪдЕ-
    [quote="asi_basi"]
    Напълно съгласнааа въпреки че не съм чак толкоз висока 1.70 не смятам че по нисичките са по сладки само заради ръста си!
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Град
    Ловеч
    хаха..... ми нз, аз съм 197 см... само някоя баскетболистка може да изглежда нормално... всички до 180 са ми под рамото
    I'm not gonna let you fly away...
    You came and you changed my world...
    Unbelievable....
    The love is around me...
    Girl, you complete me

Град
    там където мечтите стават реалност
    [quote="candy_girl4e"]
    Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    Напълно съгласнааа въпреки че не съм чак толкоз висока 1.70 не смятам че по нисичките са по сладки само заради ръста си!
    Емилия,аз съм малко под 180см и съм излизал и с по-високи от мен момичета.Въобще не ме интересува и не се срамувам.И пак ще ти кажа,най-готините според мен момичета са от 166 до 176,всичко останало са някакви тояги и т.н.
    Излизал съм и с по-високи от мен,но се губи женствеността утях,приличат на кобили...Не са сладки.Най сладки са тия които са малко под 170см
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Аз съм на 14 и съм 150см. Като вървя до приятелките си съм една глава под тях,но тфа не ме комплексира,нито пък ме прави по малко искана
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от `LinA
    На мен тази тема ми е интересна,защото съм височка-1.75,а повечето момчета на моята възраст са малко по-ниски и така ми е много странно...
    И аз така

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Оле Боже!В ra4ence усетих поредния болен мозък!
    Професоркееее, професорке..

еми да точно някой беше писал че точно нисичките повдигнаха въпроса ми щот се комплексират мн ясно щот наистина са сладуранки ама каде каде по хубави са високите момичета и неслучайно стандарта при моделите в бг и в чужбина е от 176 на горе

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от sisietuyu
    еми да точно някой беше писал че точно нисичките повдигнаха въпроса ми щот се комплексират мн ясно щот наистина са сладуранки ама каде каде по хубави са високите момичета и неслучайно стандарта при моделите в бг и в чужбина е от 176 на горе
    Голяма глупост!!!Позъорщина...Краси ви момичета има от 166 до 180см поне за мен,не че и нагоре няма красиви,но много мъжествени стават или нямат цици или имат широки рамене като мен и бият на охранители...

Харесвам и такива около 160см,но не е желателно да са чак толкова ниски,все пак ще приличам на кинг конг отвлякъл малката русалка...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от sisietuyu
    Голяма глупост!!!Позъорщина...Краси ви момичета има от 166 до 180см поне за мен,не че и нагоре няма красиви,но много мъжествени стават или нямат цици или имат широки рамене като мен и бият на охранители...

Харесвам и такива около 160см,но не е желателно да са чак толкова ниски,все пак ще приличам на кинг конг отвлякъл малката русалка...
    защо да е глупост не си ли гледал да си виждал и чувал за модел под 176-7 не съм казала че ниските момичета не са хубави да те наистина са големи сладурани но всеки си има предпочитания

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си