.

Виж резултатите на анкетата: Е....хайде да видим сега мъжкото мнение по темата

Гласували
612. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нисички

314 51,31%
  • Високи

298 48,69%
Отговор в тема
Страница 12 от 17 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 404
    Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от candy_girl4e
    Цитирай Първоначално написано от EmILiA`
    Едно 70% от момчетата гласували за ниски момичета не са повече от 1:70,нормално е че колкото и да искат не могат да имат момиче с мерките на манекенка,щото най-малкото ще са смешни с по-висока мацка до себе си.И като са толкова сладки 1:60 що се качват на токчета по-високи от самите тях.Всичките ми по-ниски приятелки са ми казвали,че ми завиждат за ръста,въпреки че не съм кой знае колко висока - само 1:73 и не са ми нужни токчета и въпреки това като си сложа едни 7 см токове и къса пола няма човек,който да не се обърне след мен. И тва не важи само за мен естествено.
    Напълно съгласнааа въпреки че не съм чак толкоз висока 1.70 не смятам че по нисичките са по сладки само заради ръста си!

а +1 .. и аз съм 1.70 като candy_girl4e и въпреки това с една къса пола и едни високи токчета (че даже и на ниски обувки - краката ми са 1.02) няма МЪЖ който да не се обърне .. а ниските момичета гледат злобно .. еми какво да си обясняваме ..

ПП. Стандарта за ниска е ПОД 1.65 а за висока над това така че незнам за какво смятате момичета високи 1.67-8 за ниски ..

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
    Цитирай Първоначално написано от candy_girl4e
    Едно 70% от момчетата гласували за ниски момичета не са повече от 1:70,нормално е че колкото и да искат не могат да имат момиче с мерките на манекенка,щото най-малкото ще са смешни с по-висока мацка до себе си.И като са толкова сладки 1:60 що се качват на токчета по-високи от самите тях.Всичките ми по-ниски приятелки са ми казвали,че ми завиждат за ръста,въпреки че не съм кой знае колко висока - само 1:73 и не са ми нужни токчета и въпреки това като си сложа едни 7 см токове и къса пола няма човек,който да не се обърне след мен. И тва не важи само за мен естествено.
    Напълно съгласнааа въпреки че не съм чак толкоз висока 1.70 не смятам че по нисичките са по сладки само заради ръста си!

а +1 .. и аз съм 1.70 като candy_girl4e и въпреки това с една къса пола и едни високи токчета (че даже и на ниски обувки - краката ми са 1.02) няма МЪЖ който да не се обърне .. а ниските момичета гледат злобно .. еми какво да си обясняваме ..

ПП. Стандарта за ниска е ПОД 1.65 а за висока над това така че незнам за какво смятате момичета високи 1.67-8 за ниски ..
    Някои момичета ги гони комплексарщина!Разбира се,че за високи се смятат над 170см.Дълги крака и какви ли не простотии,също като бившата,която беше малко по-ниска от мен,някъде към 176см-177см и ми вика,аз съм висока почти колкото тебе,имам страшно дълги крака...Краката и били по-дълги от моите,добре,че не си сравнявахме гърбовете,че щеше да се разплаче като види,че моя е по-голям...

За да ми хареса едно момиче аз гледам-излъчване(като цяло),лице,цици,задник,крак .Краката са на последно място!!!Затова спрете да пишете глупости!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Враца
    няма значение обаче по ниските момичета някак си са по сладки
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

обаче някой друг да забелязва как vamp прави всичко възможно да разкаже из форума колко са му гоеми мускулите
    пич ти щом с аджетата си се сравняваш...
    по темата...
    ...ми харесвам 'сек'ви момичета стига да стават за е*ане

Град
    варна
    омг.. това ли е най-важното мамка му???

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    абсолютно само да поправя...
    ...в моя случай бих завършил с "стига да ме обичат и те(и да стават за е*ане)"
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Нито много високи,нито много ниски... ддз от 1,65 до 1,75 може би.. нещо такова....

to az sum 1.62 a purvata mi lubov be6e 1.70 a pa posle drugata mi be6e 1.50 .nqma zna4enie v rusta ! vaprosa e dali si dopadate!
    THUNDERDOME ANGERFIST ROTTERDAM TERROR CORPS

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Интересно завърши!
    Прав си...България.....
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Всеки си търси за каква тъпотия да се заяде...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
    Не мога да пипам момичета под 169.9 см
    По-тъпо мнение не съм чувала Защо какво ни е на нас миньончетата?Това,че не сме куки ли, не те кефи?Преди май не мислеше така,ама както и да е! Аз може да съм ниска,но в мен всеки инч е съвършен, за разлика от теб.
    eto edin prav 4ovek

Чувала съм,че високите мъже харесват дребни жени(миньончета)...

няма зна4ение, важното е да си я оби4ам

хм хм много интересна тема аз съм 1 67-8-9 нз точно .. и според вашите думи тука трябва да се засиля от някъде...наистина логиката е ниски мъже-ниски жени.. аз си спадам към високите и като се кача на 7 см платформа стаам 1 75 и никой нищо не ми казва щото тея на моята възаст са хипер комплексирани(момчетата) .. за 14 години съм висока .. ноо тва радва момчетата по мене все се заглеждат някакви на по 16 и мене тва ме радва не че казвам че съм супер гига красива..напротив краката ми са хубави(според мен) талията ми е горе долу добре ноо не я харесвам много .. и тва ми е комплекса-талията оо за височината хич не ми пука без туй тва и компанията ми е повечето са на 15 или 16 тъй че .. а и наистина височината няма значение .
    .. за кой ли път молби и разкаяние..позната сцена нищо новo и мразя себе си за наказание защото те обичам твърде многоо..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Зависи аз съм 181 момиче една глава горе-долу по-ниско от мене ми е идеално. Не харесвам нито лилипути илито кочове....

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    Dobre kazano. Kato se mislite za mnogo sladki kato ste takiva nisi4ki, za6to vsi4kite ste se ka4ili na nqkakvi ogromni tok4eta???
    ахам , съгласна, ама защо я изкопахте тая тема, в тия теми само комплекси се избиват обикновено

1во - темата е стара
    2ро - к'ъв е смисъла :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Само, да не е по-висока от мене
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Аз съм 170см.Отивам да се хвърля от някъде.
    Какво значение има дали едно момиче ще е високо,или ниско?
    Тъпа тема.
    Now hush little baby, don't you cry
    Everything's gonna be alright
    Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
    Daddy's here to hold ya through the night
    It may seem a little crazy, pretty baby
    But i promise momma's gon' be alright

АААААААА Аз искам да съм 160. Винаги съм искала да съм висока, но сега съм 1,70 и нещо, много ми харесва ак изглеждат стройните миньончета.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Супер фен
    Еми и аз харесвам ниски. Ама то щото сигурно и аз съм нисък. 162 съм ака к'во ме е*е ? Айде някой да дойде да се пробва да ме комплексира. хаха говорите глупости за избиването на комплексите.. И ти като си 1.73 и като си сложиш токчета 7см ли колко бяха не е от значение, и всеки те заглежда, к'во ? Порасна ти работата нещо а? ха... Не знам кой избива комплекси айде моля .. Пък и мен ме дразнят такива КИФЛИ... Щото са си точно такива Самочувствие до небесата, да те е гнус да заговориш такава, камоли нещо повече..

edit -
    Цитирай Първоначално написано от babyt0o12
    като се кача на 7 см платформа стаам 1 75 и никой нищо не ми казва щото тея на моята възаст са хипер комплексирани(момчетата) .. за 14 години съм висока
    а ти мен с това просто ме разби Не знам к'во да кажа щом и 14 годишните п*кли сложиха по 10 санта токове... Представям си и ти к'во тъпо лапе си ама айде, тръгнала да говори кой имал комплекси Я СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА АКО ОБИЧАШ Смешна си не за друго На къде отиват нещата. НЯМАМ ДУМИ :X

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от c0oLcaT
    Чувала съм,че високите мъже харесват дребни жени(миньончета)...
    има доста истина в това ..
    И аз винаги съм харесвал по-дребни момичета ,ама не ония дето са като табуретки,еми с нормално телосложение ..

Град
    Сливен
    РазмерЯ нЯа значение

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Еми и аз харесвам ниски. Ама то щото сигурно и аз съм нисък. 162 съм ака к'во ме е*е ? Айде някой да дойде да се пробва да ме комплексира. хаха говорите глупости за избиването на комплексите.. И ти като си 1.73 и като си сложиш токчета 7см ли колко бяха не е от значение, и всеки те заглежда, к'во ? Порасна ти работата нещо а? ха... Не знам кой избива комплекси айде моля .. Пък и мен ме дразнят такива КИФЛИ... Щото са си точно такива Самочувствие до небесата, да те е гнус да заговориш такава, камоли нещо повече..

edit -
    Цитирай Първоначално написано от babyt0o12
    като се кача на 7 см платформа стаам 1 75 и никой нищо не ми казва щото тея на моята възаст са хипер комплексирани(момчетата) .. за 14 години съм висока
    а ти мен с това просто ме разби Не знам к'во да кажа щом и 14 годишните п*кли сложиха по 10 санта токове... Представям си и ти к'во тъпо лапе си ама айде, тръгнала да говори кой имал комплекси Я СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА АКО ОБИЧАШ Смешна си не за друго На къде отиват нещата. НЯМАМ ДУМИ :X
    Момиче съм ама напълно те подкрепям Много рядко вече се срещат момчета,които мислят като тебе.Евала!
    Бях пияна, когато си написах ника.

зомг! не мога да повярвам че ниските водят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си