- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски vs. високи момичета...(за момчета)
Първоначално написано от candy_girl4e
а +1 .. и аз съм 1.70 като candy_girl4e и въпреки това с една къса пола и едни високи токчета (че даже и на ниски обувки - краката ми са 1.02) няма МЪЖ който да не се обърне .. а ниските момичета гледат злобно .. еми какво да си обясняваме ..
ПП. Стандарта за ниска е ПОД 1.65 а за висока над това така че незнам за какво смятате момичета високи 1.67-8 за ниски ..
Някои момичета ги гони комплексарщина!Разбира се,че за високи се смятат над 170см.Дълги крака и какви ли не простотии,също като бившата,която беше малко по-ниска от мен,някъде към 176см-177см и ми вика,аз съм висока почти колкото тебе,имам страшно дълги крака...Краката и били по-дълги от моите,добре,че не си сравнявахме гърбовете,че щеше да се разплаче като види,че моя е по-голям...Първоначално написано от InnchetO`bE
За да ми хареса едно момиче аз гледам-излъчване(като цяло),лице,цици,задник,крак .Краката са на последно място!!!Затова спрете да пишете глупости!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
няма значение обаче по ниските момичета някак си са по сладки
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
обаче някой друг да забелязва как vamp прави всичко възможно да разкаже из форума колко са му гоеми мускулите![]()
![]()
![]()
пич ти щом с аджетата си се сравняваш...
по темата...
...ми харесвам 'сек'ви момичета стига да стават за е*ане
абсолютно само да поправя...
...в моя случай бих завършил с "стига да ме обичат и те(и да стават за е*ане)"
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Нито много високи,нито много ниски...ддз от 1,65 до 1,75 може би.. нещо такова....
![]()
![]()
to az sum 1.62 a purvata mi lubov be6e 1.70 a pa posle drugata mi be6e 1.50 .nqma zna4enie v rusta ! vaprosa e dali si dopadate!
THUNDERDOME ANGERFIST ROTTERDAM TERROR CORPS
Интересно завърши!![]()
Прав си...България.....
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
eto edin prav 4ovekПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Чувала съм,че високите мъже харесват дребни жени(миньончета)...
няма зна4ение, важното е да си я оби4ам![]()
хм хм много интересна тема аз съм 1 67-8-9 нз точно .. и според вашите думи тука трябва да се засиля от някъде...наистина логиката е ниски мъже-ниски жени.. аз си спадам към високитеи като се кача на 7 см платформа стаам 1 75 и никой нищо не ми казва щото тея на моята възаст са хипер комплексирани(момчетата) .. за 14 години съм висока .. ноо тва радва момчетата по мене все се заглеждат някакви на по 16 и мене тва ме радва не че казвам че съм супер гига красива..напротив краката ми са хубави(според мен) талията ми е горе долу добре ноо не я харесвам много
.. и тва ми е комплекса-талията оо за височината хич не ми пука без туй тва и компанията ми е повечето са на 15 или 16 тъй че .. а и наистина височината няма значение .
.. за кой ли път молби и разкаяние..позната сцена нищо новo и мразя себе си за наказание защото те обичам твърде многоо..![]()
Зависи аз съм 181 момиче една глава горе-долу по-ниско от мене ми е идеално. Не харесвам нито лилипути илито кочове....![]()
--------------------------------------------------------
ахам , съгласна, ама защо я изкопахте тая тема, в тия теми само комплекси се избиват обикновеноПървоначално написано от asi_basi
![]()
1во - темата е стара
2ро - к'ъв е смисъла :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Само, да не е по-висока от мене![]()
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Аз съм 170см.Отивам да се хвърля от някъде.
Какво значение има дали едно момиче ще е високо,или ниско?
Тъпа тема.
Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
Daddy's here to hold ya through the night
It may seem a little crazy, pretty baby
But i promise momma's gon' be alright
АААААААА Аз искам да съм 160. Винаги съм искала да съм висока, но сега съм 1,70 и нещо, много ми харесва ак изглеждат стройните миньончета.![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Еми и аз харесвам ниски. Ама то щото сигурно и аз съм нисък. 162 съм ака к'во ме е*е ? Айде някой да дойде да се пробва да ме комплексира. хаха говорите глупости за избиването на комплексите.. И ти като си 1.73 и като си сложиш токчета 7см ли колко бяха не е от значение, и всеки те заглежда, к'во ? Порасна ти работата нещо а? ха... Не знам кой избива комплекси айде моля .. Пък и мен ме дразнят такива КИФЛИ... Щото са си точно такиваСамочувствие до небесата, да те е гнус да заговориш такава, камоли нещо повече..
edit -а ти мен с това просто ме разбиПървоначално написано от babyt0o12
Не знам к'во да кажа щом и 14 годишните п*кли сложиха по 10 санта токове... Представям си и ти к'во тъпо лапе си ама айде, тръгнала да говори кой имал комплекси
Я СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА АКО ОБИЧАШ
Смешна си не за друго
На къде отиват нещата. НЯМАМ ДУМИ :X
има доста истина в това ..Първоначално написано от c0oLcaT
![]()
И аз винаги съм харесвал по-дребни момичета ,ама не ония дето са като табуретки,еми с нормално телосложение ..![]()
РазмерЯ нЯа значение![]()
Момиче съм ама напълно те подкрепямПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
Много рядко вече се срещат момчета,които мислят като тебе.Евала!
Бях пияна, когато си написах ника.