.

Виж резултатите на анкетата: Е....хайде да видим сега мъжкото мнение по темата

Гласували
612. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нисички

314 51,31%
  • Високи

298 48,69%
Отговор в тема
Страница 13 от 17 ПървиПърви ... 391011121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 404
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MimOSiNitY
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Еми и аз харесвам ниски. Ама то щото сигурно и аз съм нисък. 162 съм ака к'во ме е*е ? Айде някой да дойде да се пробва да ме комплексира. хаха говорите глупости за избиването на комплексите.. И ти като си 1.73 и като си сложиш токчета 7см ли колко бяха не е от значение, и всеки те заглежда, к'во ? Порасна ти работата нещо а? ха... Не знам кой избива комплекси айде моля .. Пък и мен ме дразнят такива КИФЛИ... Щото са си точно такива Самочувствие до небесата, да те е гнус да заговориш такава, камоли нещо повече..

edit -
    Цитирай Първоначално написано от babyt0o12
    като се кача на 7 см платформа стаам 1 75 и никой нищо не ми казва щото тея на моята възаст са хипер комплексирани(момчетата) .. за 14 години съм висока
    а ти мен с това просто ме разби Не знам к'во да кажа щом и 14 годишните п*кли сложиха по 10 санта токове... Представям си и ти к'во тъпо лапе си ама айде, тръгнала да говори кой имал комплекси Я СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА АКО ОБИЧАШ Смешна си не за друго На къде отиват нещата. НЯМАМ ДУМИ :X
    Момиче съм ама напълно те подкрепям Много рядко вече се срещат момчета,които мислят като тебе.Евала!

Е добра новина може да бъде, че поне не сме изчезнали като вид

Ха ,точно обратното е ! В днешно време е рядкост да се срещне високо и стройно момиче и точно за това мнозинството гласува за ниските .. Иначе ви текат лигите по моделките над 1.80 - тогава не се сещате ,че е толкова висока .. Както и да е ,не може да се отрече ,че едно стройно и високо момиче ( не говоря за някакъв свръх огромен ръст) не е по-впечатляващо от 1.50 .. И къси поли ,и къси панталонки - всичко седи някак си по-добре на дълъг крак .

Супер фен
    аз не мсиля така

Mного си ги обичам тия нисичките
    Много са сладки макар че и на високи се радвам

its all good ... макар че имам слабост към по високите от мен :}

на нисичките се възхищавам мнооого,високите са ми мн флегматични (нищо лично)
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    Sofia
    глухо, сляпо или сакато - ако има дупка все е злато
    yo ma nigaz

еми и ние нисичките не сме за изхвърляне
    нали пак сме хора :P

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ali13
    И къси поли ,и къси панталонки - всичко седи някак си по-добре на дълъг крак .
    Няма спор, аз лично не харесвам 50-сантиметрови крака, смешни са

P.S. момиче съм, но отговарям, нищо,че темата е за момчета

Винаги са ми били страст ниските момичета
    1,83 съм и като видя момиче с ръст ~ 163 направо пощтръклявам
    Не знам обаче на ниските момичета дали им се харесва да са с по-високи момчета
    Moже да чуем някое дамско мнение, не мислите ли ? :]

Цитирай Първоначално написано от SexYLipS
    омг.. това ли е най-важното мамка му???
    Да наистина...отидете и се прегледайте

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    Какво значение има ръста,важното е да са ни "ОК" сички други неща.Гласувах за високите,понеже сам по висок,няма секи пат да ви макна до третуара :P :P

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Цитирай Първоначално написано от ali13
    Ха ,точно обратното е ! В днешно време е рядкост да се срещне високо и стройно момиче и точно за това мнозинството гласува за ниските .. Иначе ви текат лигите по моделките над 1.80 - тогава не се сещате ,че е толкова висока .. Както и да е ,не може да се отрече ,че едно стройно и високо момиче ( не говоря за някакъв свръх огромен ръст) не е по-впечатляващо от 1.50 .. И къси поли ,и къси панталонки - всичко седи някак си по-добре на дълъг крак .
    пълни глупости. обожавам точно малките, самите миньончета носят повече естествен чар. всичко е предпочитание и психология, I guess.

P.S.: И не ми течат лигите по високите. Ни най-малко. Не генерализирай света въз основа на собствените си преференции.

Повече от фен Аватара на razores
    Или по-ниска от мен, или колкото мен

Цитирай Първоначално написано от 05763
    мн ясно че ни харесва малко трябва да скачаш за да го целунеш ама попринцип всички момичета харесват високи момчета
    П.С. забелязала съм че сега на мода са нисичките момичета аз съм 1.60 и мисля че е грозно за жена да е по-висока от 1.70-1.75 :P
    Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!

По нисички от мене аз 1.80
    <3

Цитирай Първоначално написано от rockchiqmorbidheart
    Цитирай Първоначално написано от 05763
    мн ясно че ни харесва малко трябва да скачаш за да го целунеш ама попринцип всички момичета харесват високи момчета
    П.С. забелязала съм че сега на мода са нисичките момичета аз съм 1.60 и мисля че е грозно за жена да е по-висока от 1.70-1.75 :P
    Абсолютно съм съгласен
    Колкото по-висок е човек - толкова по-трудно успява да изглежда добре.
    Пример ->
    Ръка 40 сантиметра на мъж с ръст 1.60 изглежда много впечатляващо, но ръка 40 сантиметра на мъж с ръст 1.90 изглежда вече слаботелесен ...
    Така е и с женските гърди

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Аве да са умни, интелигентни, отракани, красиви в собствените ни очи...
    Пък другото няма значение...
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Град
    loveCh
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    За мене няма значение височината стига тя да е по-нисичка от мене! Момичетата обичат високи момчета с които да бъдат сигурни и да получават закрила! Това съм го чувал от доста хора.Не слагам всички под общ знаменател-естествено че има изключения ! Лека вечер!
    Еми евала височината за мен няма значение

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Аз харесвам момичета 1 глава по-ниски от мен

--------------------------------------------------------

Пример ->
    Ръка 40 сантиметра на мъж с ръст 1.60 изглежда много впечатляващо, но ръка 40 сантиметра на мъж с ръст 1.90 изглежда вече слаботелесен ...
    Така е и с женските гърди [/quote] ти луд ли си аз съм 1.70 а раката ми е 70 см от рамото до върха на пръстите

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sti4i
    Пример ->
    Така е и с женските гърди
    ти луд ли си аз съм 1.70 а раката ми е 70 см от рамото до върха на пръстите [/quote]

Той май говореше за обиколката на бицепса

--------------------------------------------------------

дано за това говори щото ако е за дължина просто ако вида някой 1.60 с 40 санта ръка ще ми е мн смешно поне на мен

Цитирай Първоначално написано от sti4i
    дано за това говори щото ако е за дължина просто ако вида някой 1.60 с 40 санта ръка ще ми е мн смешно поне на мен
    Да бре моя грешка ... не се уточних .. то пак не се води обиколка на бицепса -> понеже няма как да го измериш само бицепса - мериш цялата ръка, но това имах предвид :Д

Както се казва "За всеки влак си има пътници "
    Hе мисля,че ръста играе някаква роля в отношенията на двама души,aко ти е хубаво с даденото момиче/момче най-малко би трябвало да гледаш ръста.От друга страна е и това,че не можеш да избереш в кого да се влюбиш.Но не искам и да обременявам никого с моето мнение,различни хора,различно мислене,нужди и изисквания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си