- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски vs. високи момичета...(за момчета)
Първоначално написано от MimOSiNitY
Е добра новина може да бъде, че поне не сме изчезнали като вид![]()
Ха ,точно обратното е ! В днешно време е рядкост да се срещне високо и стройно момиче и точно за това мнозинството гласува за ниските .. Иначе ви текат лигите по моделките над 1.80 - тогава не се сещате ,че е толкова висока .. Както и да е ,не може да се отрече ,че едно стройно и високо момиче ( не говоря за някакъв свръх огромен ръст) не е по-впечатляващо от 1.50 .. И къси поли ,и къси панталонки - всичко седи някак си по-добре на дълъг крак .
аз не мсиля така![]()
Mного си ги обичам тия нисичките![]()
Много са сладки макар че и на високи се радвам![]()
на нисичките се възхищавам мнооого,високите са ми мн флегматични (нищо лично)![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
глухо, сляпо или сакато - ако има дупка все е злато![]()
yo ma nigaz
еми и ние нисичките не сме за изхвърляне![]()
нали пак сме хора :P
Няма спор, аз лично не харесвам 50-сантиметрови крака, смешни саПървоначално написано от ali13
P.S. момиче съм, но отговарям, нищо,че темата е за момчета![]()
Винаги са ми били страст ниските момичета
1,83 съм и като видя момиче с ръст ~ 163 направо пощтръклявам
Не знам обаче на ниските момичета дали им се харесва да са с по-високи момчета
Moже да чуем някое дамско мнение, не мислите ли ? :]
Да наистина...отидете и се прегледайтеПървоначално написано от SexYLipS
![]()
Какво значение има ръста,важното е да са ни "ОК" сички други неща.Гласувах за високите,понеже сам по висок,няма секи пат да ви макна до третуара![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пълни глупости. обожавам точно малките, самите миньончета носят повече естествен чар. всичко е предпочитание и психология, I guess.Първоначално написано от ali13
P.S.: И не ми течат лигите по високите. Ни най-малко. Не генерализирай света въз основа на собствените си преференции.
мн ясно че ни харесва малко трябва да скачаш за да го целунеш ама попринцип всички момичета харесват високи момчетаПървоначално написано от 05763
П.С. забелязала съм че сега на мода са нисичките момичета аз съм 1.60 и мисля че е грозно за жена да е по-висока от 1.70-1.75:P
![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
Абсолютно съм съгласенПървоначално написано от rockchiqmorbidheart
Колкото по-висок е човек - толкова по-трудно успява да изглежда добре.
Пример ->
Ръка 40 сантиметра на мъж с ръст 1.60 изглежда много впечатляващо, но ръка 40 сантиметра на мъж с ръст 1.90 изглежда вече слаботелесен ...
Така е и с женските гърди![]()
Аве да са умни, интелигентни, отракани, красиви в собствените ни очи...
Пък другото няма значение...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Еми евала височината за мен няма значениеПървоначално написано от HePeAJIeH
![]()
Аз харесвам момичета 1 глава по-ниски от мен![]()
--------------------------------------------------------
Колкото по-висок е човек - толкова по-трудно успява да изглежда добре.
Пример ->
Ръка 40 сантиметра на мъж с ръст 1.60 изглежда много впечатляващо, но ръка 40 сантиметра на мъж с ръст 1.90 изглежда вече слаботелесен ...
Така е и с женските гърди[/quote] ти луд ли си аз съм 1.70 а раката ми е 70 см от рамото до върха на пръстите
ти луд ли си аз съм 1.70 а раката ми е 70 см от рамото до върха на пръстите [/quote]Първоначално написано от sti4i
Той май говореше за обиколката на бицепса![]()
--------------------------------------------------------
дано за това говори щото ако е за дължина просто ако вида някой 1.60 с 40 санта ръка ще ми е мн смешно поне на мен
Да бре моя грешка ... не се уточних .. то пак не се води обиколка на бицепса -> понеже няма как да го измериш само бицепса - мериш цялата ръка, но това имах предвид :ДПървоначално написано от sti4i
Както се казва "За всеки влак си има пътници "
Hе мисля,че ръста играе някаква роля в отношенията на двама души,aко ти е хубаво с даденото момиче/момче най-малко би трябвало да гледаш ръста.От друга страна е и това,че не можеш да избереш в кого да се влюбиш.Но не искам и да обременявам никого с моето мнение,различни хора,различно мислене,нужди и изисквания.