.

Виж резултатите на анкетата: Е....хайде да видим сега мъжкото мнение по темата

Гласували
612. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нисички

314 51,31%
  • Високи

298 48,69%
Отговор в тема
Страница 14 от 17 ПървиПърви ... 41011121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 404
    Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Ha 15 съм - 1.59 .. бaхти лилипута дето съм
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Цитирай Първоначално написано от pamii
    не се комплексирай и аз съм 1.60 джобните гаджета са на мода \/
    Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!

ми не искам да е няк'ва изцуляла като магун,или пък няква тапа,искам да е нормално...тоест нито висока нито,ниска....нормална.

Въпреки че съм близо 1.90 предпочитам нисички

Какво значение, за Бога, има колко е висок някой?! Това ли определя що за човек е?!... Няма никакво значение колко е висока!

аз кат съм 170 ко да се матам от некой блок ли? на 14 съм и момчетата си ме харесвах ма само кат ви чета се комплексирах

аз кат съм 170 да се мятам от блока ли

Град
    София
    Джобните гаджета са най-яки
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Важното е да се обичаме.

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Високите гаджета са трепач ... :Д ама са много рядки .. просто полудявам по дългите крака и готините бедра .... не че отказвам и нисички но да са високи си е плюс

Град
    in the reality : )
    Аз съм 1.65 и ме водят повечето джудже, а не знам защо. Аз не се чувствам толкова ниска. Има толкова много, които са доста по-ниски от мен. Тва че има некви кобили по 1.75...
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Аз съм 1.65 и ме водят повечето джудже, а не знам защо. Аз не се чувствам толкова ниска. Има толкова много, които са доста по-ниски от мен. Тва че има некви кобили по 1.75...
    Нещо проблем с високите мацки ? Само едно нещо има във вас жените което не харесвам и това е женската злоба ... ЕПИК ФАИЛ >...

Град
    Мисля, че малко си сбъркал адреса. Аз пък съм последния човек, на когото да го кажеш тва. "Кобили" го казах иронично. Аз лично харесвам по-високи момичета, защото изглеждат по-добре и не им личи ако качат 2-3-4 кила, докато ниските момичета изглеждат късокраки и много им личат излишните килца. В момента говорих за мен и за мойта височина. А ето това ви е проблемът на вас мъжете - смятате жените за злобни прости същества, ама с мене сбърка, пич.

Dr3amy

Важно е да не ме надмине, като сложи токчетата !
    П.С 1.81 съм тя ако е по-висока, не мерси !

Повече от фен
    и ниски, и високи

Мисля, че малко си сбъркал адреса. Аз пък съм последния човек, на когото да го кажеш тва. "Кобили" го казах иронично. Аз лично харесвам по-високи момичета, защото изглеждат по-добре и не им личи ако качат 2-3-4 кила, докато ниските момичета изглеждат късокраки и много им личат излишните килца. В момента говорих за мен и за мойта височина. А ето това ви е проблемът на вас мъжете - смятате жените за злобни прости същества, ама с мене сбърка, пич.
    Ако нямаш нищо против кобилата не е ли кон с къс крак?Не смятаме жените за злобни прости същества доказано е че е така ... дори злобата да не бъде изразена към конкретен човек просто се усеща ... има я ... и това е факт ... а за простите ... няма да комантирам но не са малко ... там вече е конкретно ... за всяка ... но злобата си е злоба която е във всички вас ... женски ...

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от rockchiqmorbidheart
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    не се комплексирай и аз съм 1.60 джобните гаджета са на мода \/
    А аз к'во да кажа, като съм 1.47 и съм на 18 Но си се харесвам, не искам и да раста повече, мисля че ми отива, а и си ме харесват такава мъничка. Приятеля ми е 1.74, пасваме си идеално
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Темата е от 2007...

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Темата е от 2007...
    няма занчение кога е постната ... важното е че е актуална във всеки един момент

Град
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Ако нямаш нищо против кобилата не е ли кон с къс крак?Не смятаме жените за злобни прости същества доказано е че е така ... дори злобата да не бъде изразена към конкретен човек просто се усеща ... има я ... и това е факт ... а за простите ... няма да комантирам но не са малко ... там вече е конкретно ... за всяка ... но злобата си е злоба която е във всички вас ... женски ...
    Кобилата е женски кон.

Не всички "женски" са злобни. Не можеш да слагаш всички под общ знаменател. Да, знам, завист и злоба... уж женски качества. Обаче аз примерно, без да се счита за самохвалство, не съм злобарка, напротив - възхищавам се на красивите жени и не правя черни магии, че да си счупят краката или да им се запалят косите. Мисля, че не си достатъчно опитен, трябва още много хлюб да изядеш и с много хора /включително от женски пол/ да се запознаеш, че да схванеш кво ти говоря. Като почнете с тва - вие п*тките сте еди кви си, направо се сещам за 14-годишните футболистчета от махалата ми, които една приказка не могат да вържат. Мерси за интересния разговор.

Dr3amy

Голям фен Аватара на notlike
    Аз не мисля, че има кой знае какво значение. За мен е важно мацката да е пекана, да има и чувство за хумор, а това дали е 1,60 или 1,80 - не мисля, че има голямо значение
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Ква е таа дискриминация в анкетата Високи и нисиЧКИ Трябваше да е височки и нисички или високи и ниски. Тва нисички звучи сладиЧКО, а високи звучи гадноооооооо. Иначе като високо момиче 170+ харесвам повече ниските, мисля, че им е по-лесен живота

Аз съм ~180см,предпочитам момичето да е ~170.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Е...то пък ако се избираха само по височината... Аз какви двойки съм виждала не е за вярване.Примерно много висок и слаб заедно с много ниска и дебела или висока и руса(много готина) и по-нисък от нея и пълен(не изглеждаше богат) и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си