- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски vs. високи момичета...(за момчета)
Ha 15 съм - 1.59 ..бaхти лилипута дето съм
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
не се комплексирай и аз съм 1.60 джобните гаджета са на модаПървоначално написано от pamii
\
/
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
ми не искам да е няк'ва изцуляла като магун,или пък няква тапа,искам да е нормално...тоест нито висока нито,ниска....нормална.
Въпреки че съм близо 1.90 предпочитам нисички
Какво значение, за Бога, има колко е висок някой?! Това ли определя що за човек е?!... Няма никакво значение колко е висока!
аз кат съм 170 ко да се матам от некой блок ли? на 14 съм и момчетата си ме харесвах ма само кат ви чета се комплексирах![]()
![]()
![]()
аз кат съм 170 да се мятам от блока ли![]()
![]()
![]()
Джобните гаджета са най-яки![]()
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Първоначално написано от ANTIHUMAN
Високите гаджета са трепач ... :Д ама са много рядки .. просто полудявам по дългите крака и готините бедра .... не че отказвам и нисички но да са високи си е плюс
Аз съм 1.65 и ме водят повечето джудже, а не знам защо. Аз не се чувствам толкова ниска. Има толкова много, които са доста по-ниски от мен. Тва че има некви кобили по 1.75...
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Нещо проблем с високите мацки ? Само едно нещо има във вас жените което не харесвам и това е женската злоба ... ЕПИК ФАИЛ >...Първоначално написано от loliii
Мисля, че малко си сбъркал адреса. Аз пък съм последния човек, на когото да го кажеш тва. "Кобили" го казах иронично. Аз лично харесвам по-високи момичета, защото изглеждат по-добре и не им личи ако качат 2-3-4 кила, докато ниските момичета изглеждат късокраки и много им личат излишните килца. В момента говорих за мен и за мойта височина. А ето това ви е проблемът на вас мъжете - смятате жените за злобни прости същества, ама с мене сбърка, пич.
Dr3amy
Важно е да не ме надмине, като сложи токчетата !
П.С 1.81 съм тя ако е по-висока, не мерси !![]()
![]()
![]()
и ниски, и високи
Ако нямаш нищо против кобилата не е ли кон с къс крак?Не смятаме жените за злобни прости същества доказано е че е така ... дори злобата да не бъде изразена към конкретен човек просто се усеща ... има я ... и това е факт ... а за простите ... няма да комантирам но не са малко ... там вече е конкретно ... за всяка ... но злобата си е злоба която е във всички вас ... женски ...Първоначално написано от loliii
А аз к'во да кажа, като съм 1.47 и съм на 18Първоначално написано от rockchiqmorbidheart
![]()
Но си се харесвам, не искам и да раста повече, мисля че ми отива, а и си ме харесват такава мъничка. Приятеля ми е 1.74, пасваме си идеално
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Темата е от 2007...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
няма занчение кога е постната ... важното е че е актуална във всеки един моментПървоначално написано от DaemonBoy
Кобилата е женски кон.Първоначално написано от OneGuy
![]()
Не всички "женски" са злобни. Не можеш да слагаш всички под общ знаменател. Да, знам, завист и злоба... уж женски качества. Обаче аз примерно, без да се счита за самохвалство, не съм злобарка, напротив - възхищавам се на красивите жени и не правя черни магии, че да си счупят краката или да им се запалят косите.Мисля, че не си достатъчно опитен, трябва още много хлюб да изядеш и с много хора /включително от женски пол/ да се запознаеш, че да схванеш кво ти говоря. Като почнете с тва - вие п*тките сте еди кви си, направо се сещам за 14-годишните футболистчета от махалата ми, които една приказка не могат да вържат. Мерси за интересния разговор.
Dr3amy
Аз не мисля, че има кой знае какво значение. За мен е важно мацката да е пекана, да има и чувство за хумор, а това дали е 1,60 или 1,80 - не мисля, че има голямо значение![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ква е таа дискриминация в анкетатаВисоки и нисиЧКИ
Трябваше да е височки и нисички или високи и ниски. Тва нисички звучи сладиЧКО, а високи звучи гадноооооооо. Иначе като високо момиче 170+ харесвам повече ниските, мисля, че им е по-лесен живота
![]()
Е...то пък ако се избираха само по височината...Аз какви двойки съм виждала не е за вярване.Примерно много висок и слаб заедно с много ниска и дебела или висока и руса(много готина) и по-нисък от нея и пълен(не изглеждаше богат) и т.н.