.

Виж резултатите на анкетата: Е....хайде да видим сега мъжкото мнение по темата

Гласували
612. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нисички

314 51,31%
  • Високи

298 48,69%
Отговор в тема
Страница 15 от 17 ПървиПърви ... 511121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 404
    Фен
    Град
    sofia
    Chesno da vi kaja sredni ima i niski koito sa hubavi ima i visoki

Супер фен Аватара на kyklichka01
    Град
    град на греха..
    и аз съм нисичка.. 157/8.. ии аз мисля,че не е важно колко си висок, а как изглеждаш душевно.. и ниските и високите мацки според мен са сладки
    Разни хора,разни идеали..!

Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
    Не мога да пипам момичета под 169.9 см
    Ми Ако е 169.8 ко прайм

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Според наблюденията ми върху самия мен установявам че си падам по по-ниски(така де...те в сравнение с мен почти всички са ниски щото аз дори и не особено висок пак не съм и нисък...около 1.85-6...ама пък ако има някои които да ме доблиават по височина ме надминават по килограми ) момичета...всмисъл...не знам дали е оправдано да го дължа на това но мисля че в моя случай се дължи на това че ми се струват някак по-...малки...всмисъл...като деца...а няма как да не харесаш дете...всмисъл...веднага се сещам за невинност и чистота и може би по пътя на някаква подсъзнателна логика или асоциации си мисля че по-ниските момичета биха оценили повече вниманието от моя страна илиии...нещо такова...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Мега фен Аватара на Neon
    Аз предпочитам нисички..не че имам нещо против високите..но ниските са по сладки.

Аз съм 1.79, момиче съм и има много други момичета с моята височина, но по вашите думи ние трябва да се хвърлим от някъде за това, че сме толкова високи, а и височината не е нещо, което човек може да промени.
    А относно това, че високите момчета харесват ниски момичета, за нас високите момичета какви момчета остават, по 1.60 ли?

Цитирай Първоначално написано от partychild
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Важното е да се обичаме.
    Но любов няма!!!!!
    що си такаф отчаян ...бъди оптимист с тфа тфое отчаяние няма да постигнеш много и ще продължава да "няма любов" бъди по .... по темата всеки си има предпочитания.. моя приятел е с 15/19 см по висок но сам ми е казвал че ще изпитва комплекси от някфо високо момиче а така ми се радва като сам маничка пред него
    хх... при нас разликата е 25-30 см, само където той още в началото се пошегува, че ако съм била и със сантиметър по-ниска е нямало да ме вземе.. А пък и само ми се подиграва, че съм миньонка, нищо, че за повечето мъже съм нормална, та и висока (170см)..
    work in progress.

Град
    Plovdiv
    Митьо Пищова си е казал - 179см 49кг
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Какво разбирате под високо и ниско момиче?
    Дайте някакви граници, защото повечето от мъжката част тук отговарят с "предпочитам да е по-ниска от мен", а това въобще не е конкретно свързано с темата.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ем аз нямам точни граници,но попринцип да не е по висока(170-175 някъде мах) от мене че се чуствам някакъв малък,но да не е и много ниска(160-165 мин) Е ако е някоя кака нека да е по-висока от мен и с 1.30 крака и т.н,че да завиждат всичкиии
    >>DjBelev<<

предпочитам високи.. ама като се замисля, май няма особено значение.
    REGGAE BOOM <3

Град
    bulgaria
    не мога да повярвам,че ниските момичета печелят момчета,къде отидоха дългите крака

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Златната среда,избирам нищо че я няма в анкетата Иначе гласувах за нисички-предпочитам миньонче пред някоя с глава над мен..
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Ето я и моята класация за тази толкова велика (не знам защо?!) височина на момичетата:
    Нисички<155cm<Нормални<175cm<Вис очки
    Нямам нищо против нисичките, ама аз съм на 15 и съм 191cm...
    Може би не е правилно да има класации за такива неща, но не аз отворих темата
    Ох, не ми се иска да стана по-дълъг от 205cm, а имам още 3-4 годинки да раста...

П.П.:Впрочем аз също пуснах своя глас за височките.

хихи..Аз съм на 14 и съм висока 152 Причислявам към нисичките..

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Такава тема имаше И казват,че размера нямал значение..

Темата може да е какви момичета предпочитате,но все пак трябва да се обърне внимание и какви момчета предпочитат тези момичета,нали

бтв.Нз,но аз съм 1.80 и се чувствам идеално,а вече който не ме харесва си е негов проблем...все пак всеки с мнението си...уважавайте и високите и ниските,всички сме хора

Град
    Провинцията
    Предпочитам средни.

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Моми4ето, каквото и да е - все става!! Докато ниските мом4ета са смешни като някакви клоуни!!
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Мега фен Аватара на skatew
    Мии аз съм 1.83-84 ии си падам повече по момичета някъде между 1.60 - 1.70 макс.. ако е висока колкото мене ми е някво странно и гадно
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    От къде започват ниските и високите ?
    Аз бих казала,че момиче под 165 е прекалено ниско и над 175 е прекалено високо.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Ниските се предпочитат попринцип за да не получава момчето комплекси, един вид , и да не се чувства нисък Ама я кажете не ви ли става по-яко кат видите пред вас 2 слаби и дълги бедра?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Около 170 см и е идеална.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Защо какво ни е на нас миньончетата?Това,че не сме куки ли, не те кефи?Преди май не мислеше така,ама както и да е! Аз може да съм ниска,но в мен всеки инч е съвършен, за разлика от теб.
    Ха-ха, това мнение, искрено ме развесели. Значи, колкото по-ниска, толкова по-силно ерогенна зона. Вас миньончетата да не ви пипа човек...

Докато едно момиче е съразмерно, височината няма никакво значение. Бил съм с по-високо момиче, което общо взето не е прието, но и с ниски момичета, е забавно.

Извод от цялата история:Мъжете имат комплекси спрямо високите.

Момиче съм и съм 170см на 15.Като гледам родителите ми ще стана поне 175 и не мисля,че е грозно или адски високо,както едно момиче по-горе се изказа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си