- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски vs. високи момичета...(за момчета)
Chesno da vi kaja sredniima i niski koito sa hubavi ima i visoki
![]()
и аз съм нисичка.. 157/8.. ии аз мисля,че не е важно колко си висок, а как изглеждаш душевно.. и ниските и високите мацки според мен са сладки
Разни хора,разни идеали..!![]()
Ми Ако е 169.8 ко праймПървоначално написано от Vladkoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според наблюденията ми върху самия мен установявам че си падам по по-ниски(така де...те в сравнение с мен почти всички са ниски щото аз дори и не особено висок пак не съм и нисък...около 1.85-6...ама пък ако има някои които да ме доблиават по височина ме надминават по килограми) момичета...всмисъл...не знам дали е оправдано да го дължа на това но мисля че в моя случай се дължи на това че ми се струват някак по-...малки...всмисъл...като деца...а няма как да не харесаш дете...всмисъл...веднага се сещам за невинност и чистота и може би по пътя на някаква подсъзнателна логика или асоциации си мисля че по-ниските момичета биха оценили повече вниманието от моя страна илиии...нещо такова...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Аз предпочитам нисички..не че имам нещо против високите..но ниските са по сладки.![]()
Аз съм 1.79, момиче съм и има много други момичета с моята височина, но по вашите думи ние трябва да се хвърлим от някъде за това, че сме толкова високи, а и височината не е нещо, което човек може да промени.
А относно това, че високите момчета харесват ниски момичета, за нас високите момичета какви момчета остават, по 1.60 ли?
хх... при нас разликата е 25-30 см, само където той още в началото се пошегува, че ако съм била и със сантиметър по-ниска е нямало да ме вземе..Първоначално написано от partychild
А пък и само ми се подиграва, че съм миньонка, нищо, че за повечето мъже съм нормална, та и висока (170см)..
work in progress.
Митьо Пищова си е казал - 179см 49кг
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Какво разбирате под високо и ниско момиче?
Дайте някакви граници, защото повечето от мъжката част тук отговарят с "предпочитам да е по-ниска от мен", а това въобще не е конкретно свързано с темата.
Ем аз нямам точни граници,но попринцип да не е по висока(170-175 някъде мах) от мене че се чуствам някакъв малък,но да не е и много ниска(160-165 мин) Е ако е някоя кака нека да е по-висока от мен и с 1.30 крака и т.н,че да завиждат всичкиии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
предпочитам високи.. ама като се замисля, май няма особено значение.
REGGAE BOOM <3
не мога да повярвам,че ниските момичета печелятмомчета,къде отидоха дългите крака
![]()
Златната среда,избирам нищо че я няма в анкетатаИначе гласувах за нисички-предпочитам миньонче пред някоя с глава над мен..
![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Ето я и моята класация за тази толкова велика (не знам защо?!) височина на момичетата:
Нисички<155cm<Нормални<175cm<Вис очки
Нямам нищо против нисичките, ама аз съм на 15 и съм 191cm...
Може би не е правилно да има класации за такива неща, но не аз отворих темата
Ох, не ми се иска да стана по-дълъг от 205cm, а имам още 3-4 годинки да раста...
П.П.:Впрочем аз също пуснах своя глас за височките.
хихи..Аз съм на 14 и съм висока 152![]()
Причислявам към нисичките..
![]()
Такава тема имашеИ казват,че размера нямал значение..
![]()
Темата може да е какви момичета предпочитате,но все пак трябва да се обърне внимание и какви момчета предпочитат тези момичета,нали![]()
![]()
бтв.Нз,но аз съм 1.80 и се чувствам идеално,а вече който не ме харесва си е негов проблем...все пак всеки с мнението си...уважавайте и високите и ниските,всички сме хора![]()
![]()
Моми4ето, каквото и да е - все става!! Докато ниските мом4ета са смешни като някакви клоуни!!
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Мии аз съм 1.83-84 ии си падам повече по момичета някъде между 1.60 - 1.70 макс.. ако е висока колкото мене ми е някво странно и гадно![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
От къде започват ниските и високите ?
Аз бих казала,че момиче под 165 е прекалено ниско и над 175 е прекалено високо.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Ниските се предпочитат попринцип за да не получава момчето комплекси, един вид , и да не се чувства нисъкАма я кажете не ви ли става по-яко кат видите пред вас 2 слаби и дълги бедра?
![]()
Ха-ха, това мнение, искрено ме развесели. Значи, колкото по-ниска, толкова по-силно ерогенна зона. Вас миньончетата да не ви пипа човек...Първоначално написано от slun4ice_90
Докато едно момиче е съразмерно, височината няма никакво значение. Бил съм с по-високо момиче, което общо взето не е прието, но и с ниски момичета, е забавно.
Извод от цялата история:Мъжете имат комплекси спрямо високите.
Момиче съм и съм 170см на 15.Като гледам родителите ми ще стана поне 175 и не мисля,че е грозно или адски високо,както едно момиче по-горе се изказа