- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски vs. високи момичета...(за момчета)
Всеки с вкуса си .. им амацки ,които са нисички но са супер сладки ,но има и такива които ако са високи може би ще изглеждат по-добреА иначе за високите ..ми аз съм висока и ми е добре
(ама съм прилично висока ,не като някои мутанти
)
аз като съм 170,съм нит за 1ната, нит за другата графа.и сега каво ше правиме???![]()
О, не искаш да знаешПървоначално написано от sapphirr
![]()
Абе хич не ми дреме колко са високи
Стига да не са по-високи от мене де... 190см съм все пак
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Първоначално написано от Vladkoy
ооооохохо,а ти как разбра?
Всичко разнирам аз, бейби. Ако питаш от къде - професионален гледач на боб съм.Първоначално написано от sapphirr
Първоначално написано от Vladkoy
я -я,4ак профедионален...
и айде кажи де,мн ми е 4удно какво виждаш
Вие сте луди бе,ако бихте излизали с по-високи от вас момичета...Пък и минйончетата са супер сладки мацки.Аз лично супер много си падам по по-нисички момичета.Е,не под 1.50...не искам да клякам за да ги прегърна например![]()
![]()
А що се отнася до 1.70,аз мисля че при вас си е частен случай-аз съм 1.75 за мене сте по-ниски ,но ако бех 1.70...еее тогава и аз не знам
![]()
Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!
набийте си в дебелите глави да не съдите хората за техните избори. всеки си харесва своето ако ти харесваш ниски друг харесва по високи. ясно? това че ти си падаш по по ниски нищо не значи,нито си по специален от останалите нито си по важен. защо всеки се мъчи да ти навре своето казвайки че е по добро ?!? много мразя такива коментари " мале ти наред ли си ве това е по добро" ...Първоначално написано от Phantom_91
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Ми свиквай,така е устроен света.Не винаги чуваш онова,което ти се иска да чуеш и което ще харесаш.В случая аз не исках да пробутам мнението си,прав си че прозвуча иначе,но да ти кажа "боли ме шмайзера" какво мислиш,какво ти харесва и какво не,според мен ти си тоя,който се мисли за специален "...набиийте си в дебелите глави..."какво да кажем за твойта глава?Айде плс не се обяснявай,ако ще го правиш поне не обижадай хората в прав текст...Първоначално написано от kael
Влюбвал съм се в ниски и високи,но се чуствам ужасно разположен когато е по-ниска от мен,когато се подига на пръсти за целуфка...![]()
ами ако бях момче щях да кажа че предпочитам умни момичета.Т`ва колко е висока няма значение или греша ?
Ми да,но вмомента обсъждаме височинатаПървоначално написано от ~*~By~Myself~*~
А и всъщност има някакво значение
![]()
dance
много ясно че нисичките момчета хартесват и ниски момичета....а високите се кефят на по височки...все пак ...абе незнам не съм момче но според мен е така...пък и за всеки влак си има пътници така че...кво ви пука![]()
:P
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
На мен тази тема ми е интересна,защото съм височка-1.75,а повечето момчета на моята възраст са малко по-ниски и така ми е много странно...
saphir-ченцето .. кво даваш в замяна ?
Сигурно имаш къси крака и голям задник.Първоначално написано от slun4ice_90
Ако има дълги крака, няма значение колко е висока![]()
Да бе да!Глупости на търкалета!Има мн сладки миниончета със слаби секси крачка и малки дупенца,това,че на вас кобилите не ви изнася е друг въпрос!Първоначално написано от Majestic12
Пак се започна...мамка му, не ви ли омръзна да обиждате? Не че съм чела темата, но 100% ниските момичета обиждат високите, а високите обиждат ниските. Глупаво е. Всичко е до лични предпочитания - нито ниските са грозни, нито високите. Аз съм ниска, и какво?![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
+1...всички си падаме по манекенките с дълги крака,но това не значи,че минйончетата нямат хубави крака...още повече,че задниците им не са дебели...а всъщност да си кажа,при равни други условия бих предпочел минйонче пред момиче,високо колкото мен например...Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
Една жена може да е 1.90 и да има крака 60 сантиметра - дълги ли са?Ниските жени също могат да имат дълги крака за ръста си.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ква е тая малоумна тема бе... кво значение има колко си висок никой не избира това колко да е висок къде се ражда и т.н няма никво значение височината / аз съм 185 ако някой го интересува![]()
Съвсем точно го каза...Първоначално написано от `Death`Whore``
ПфахахахахаПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
Кога станах момиче ле пиц?