- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски vs. високи момичета...(за момчета)
Първоначално написано от slun4ice_90
ейй че си тъпооо....![]()
ааааа как се нервя на такива прости пачи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
всички момичета са хубави , просто на някой хора им допадат ниски на някой високи... тука в темата става едно весело нещо човека каза "под169 не пипам" и няква му се изреп4и чакай малко бе тфа си е неговото мнение н е можеш да го обвиняваш за това ... тряаа си много тъп че да нападаш някой само щото твоя мироглед нее като неговия - нали то4но това се нари4а разнообразие
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Леееее... Не не не, аз сега като съм 1.75 се "комплексирах"... Както се комплексираха и ниските. И какво е това? Елате тука да слушате мнението на 6 души за да се комплексирате, че целия свят няма да ви хареса, защото сте прекалено ниски или прекалено високи. Айде, айде за всеки влак си има пътници. Съгласна съм с kael, че всеки тук си изразява свободно мнението, така че според мене, място за комплекси няма. Да висока съм и кво? Кобила съм и кво? Мъркуч и квооооо? Не ми пука ни най-малко. Нарича се самоуважение. "Скромни" изказвания като "всеки сантиметър от тялото ми е съвършен" са прекалени, но поне самоуважение да има....
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Каеl аз не съм ''няква'' и да, казах си и аз мнението нищо личноПървоначално написано от kael
![]()
Ти за какъв се мислиш,че да ми говориш така без да ме познаваш извинявай много,твоя комент не ме грееПървоначално написано от Majestic12
![]()
![]()
Кой е тъп?Май си ти,защото нямаш грам мозък,много ме дразните бе хора,не ме познавате а веднага ме нападате?!Мислете квото искате не ми пука :PПървоначално написано от GolDeeN
![]()
![]()
На мен ми писна,но щом на вас ви прави кеф да ме нападате няма проблем! :P Само,че аз няма да се занимавам с вас!Желая ви всичко хубаво!
Безкарайно съжалявам,че пуснаха толкова тъпа тема и се караме за глупости
![]()
Не се притеснявай, мило. За мен си перфектната височина - от къде си?Първоначално написано от Fiola
съжалявам мързеше ме да погледан кой го е писал или да го цитирам иначе и ти си си права но просто не е правилно да се нападат хората за тяхните предпочитания и избори ( пак sorryПървоначално написано от slun4ice_90
)
Eiii to4no e takuv si tursq 175sm sumПървоначално написано от razbivacha
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Заета съм 8DПървоначално написано от Vladkoy
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Аз не те питам дали си свободна, питам те от къде си, можеш да ми пишеш и на лс ако е тайна.Първоначално написано от Fiola
От Русе съм, бъди щастлив :РПървоначално написано от Vladkoy
Да.. има такива минъончета, но повечето са каквито ги описа Majestic12Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
И на "кобилките" (предполагам така наричаш високите момичета, щото и теб те е яд на тях
) изобщо не им пука, че има и нисички с нормално дупе и крака.. то няма значение дали ще е ниска или висока.. по-важното е, че ще е с хубаво телосложение
![]()
![]()
Да ме е яд?Демек искаш да кажеш...да ме е яд,че съм сладурана и да искам да съм високо чучело което момчетата да не го поглеждат ли?Много малко момчета харесват високи....почти всички миниончета!Радвам се,че съм от групата на сладкишите![]()
Аз не исках да го нападам,исках нарочно да видя дали ще ми отговори,дълга и широка, историята не е за тукПървоначално написано от kael
![]()
:P
Аре престанете да спорите и високите и ниските си имаме плюсове и минуси,всички сме хора,в крайна сметка![]()
Вие написахте ебаси романите
![]()
Първоначално написано от slun4ice_90
както казах всички са хубави ( може да сме забутана държава ама кви жени има а
) всичко е въпрос на вкус
Hahahaha ako iska6 da znae6 i "visokite 4u4ala" kakto ti gi nari4a6 su6to sa za predpo4itane .Nesi misli 4e po4ti vsi4ki mom4eta haresvat minion4etaПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
=D>
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Ем аз кат по нисак предпочитам нисички момичета....Ем ся не върви ти да си 170 см пак тя 180-190.....
Аз не го мисля,аз просто го знам...и всеки ден мнението ми се потвърждава!Първоначално написано от ice_cream_f
![]()
Чудя се какво ли да кажа аз..
Аз съм 177/8,а приятелят ми 187
Не виждам какво лошо каза момчето с 169,9см,че не "пипва". Аз пък не "пипвам" мъж под 185. Всеки си търси подходящ партньор. Нямам нищо против другите пичове,просто не би ми подхождал по-нисък![]()
П.С. LitTlE_BeBsIiI , мога да ти кажа от личен опит,че много мъже /включително по-нисички/ пък харесват момичета,които са по-високи и добре оформени. Едно по-високо момиче изглежда много по-представително и добре,отколкото по-нисичките. Същото е и с мъжете.
Нищо лично
\/
Smile!?
Оле Боже!В ra4ence усетих поредния болен мозък!![]()
![]()
![]()
Ти пък що си мислиш, че високите са добре оформени?!Първоначално написано от ra4ence
Като е 175 и е 70кг да не мислиш, че ще е особено привлекателна?
Не казвам, че всички ниски са слаби, но познавам много ниски момичета със страшно хубави тела.
Бахти..как не разбрахте, че т'ва е относително? Ако един мъж те харесва едва ли ще му пука дали си 150 или 170...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."