.

Виж резултатите на анкетата: Е....хайде да видим сега мъжкото мнение по темата

Гласували
612. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нисички

314 51,31%
  • Високи

298 48,69%
Отговор в тема
Страница 4 от 17 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 404
    ^Да!Точно така е.

Какво значение,по дяволите,има това колко си висок?!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Познавам една двойка,начи мъжа е баскетболист, а тя е много ниска,но се обичат и са заедно и имат две деца, едното е ниско като майката, а другото е високо като баща си.Важна е ЛЮБОВТА нима тя се измерва в няк'ви си 'сантиметри' Не мисля

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Да ме е яд?Демек искаш да кажеш...да ме е яд,че съм сладурана и да искам да съм високо чучело което момчетата да не го поглеждат ли?Много малко момчета харесват високи....почти всички миниончета!Радвам се,че съм от групата на сладкишите
    ide mi da te za4ykam s nqkoi kamak 4esno absyrd da mi kaje6 4e mnogo malko mom4eta haresvali visoki napravo padnah da se smeq ti tapa li si ili kakvo? koi ta izlaga tei jestoko be jena? na koi svqt jivee6 bez da se obijda6 ama si mn zablydena.... ot de go re6i tva? ot nqkolko mneniq vav nqkakav si sait!?!? ot sladki6ite bila... dai si pica da te vidq kolko si sladki6... sig i na malkiq prast ne moje6 da stapi6 na pove4eto visoki momi4eta...

sajelqvam 4e taka trqbva6e da se izkazvam, no sled dymi kato "kobili" i "visoko 4y4elo" se vbesih... ako obkrajenieto ti haresvat po niski momi4eta... to e za6tooto samite mom4eta sig sa niski... po4ti nikoi ne obi4a da hodi s po visoko momi4e ot nego
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Да ме е яд?Демек искаш да кажеш...да ме е яд,че съм сладурана и да искам да съм високо чучело което момчетата да не го поглеждат ли?Много малко момчета харесват високи....почти всички миниончета!Радвам се,че съм от групата на сладкишите
    ide mi da te za4ykam s nqkoi kamak 4esno absyrd da mi kaje6 4e mnogo malko mom4eta haresvali visoki napravo padnah da se smeq ti tapa li si ili kakvo? koi ta izlaga tei jestoko be jena? na koi svqt jivee6 bez da se obijda6 ama si mn zablydena.... ot de go re6i tva? ot nqkolko mneniq vav nqkakav si sait!?!? ot sladki6ite bila... dai si pica da te vidq kolko si sladki6... sig i na malkiq prast ne moje6 da stapi6 na pove4eto visoki momi4eta...

sajelqvam 4e taka trqbva6e da se izkazvam, no sled dymi kato "kobili" i "visoko 4y4elo" se vbesih... ako obkrajenieto ti haresvat po niski momi4eta... to e za6tooto samite mom4eta sig sa niski... po4ti nikoi ne obi4a da hodi s po visoko momi4e ot nego
    Уоу!Я по-кротко дебелогъза краво. Мога да ти кажа,че нито една висока нито ниска не може да стъпи на моя малък пръст и всичките ми познати го знаят.Хехе....яко е да си на върха....ама ти никога няма да го испиташ това така че какво ли ти обеснявам...

Малкото сладурче, добре дошла отново във форума. Срам ли те е да признаеш, че си ти?

wasntme_, и ти се осъзнай. Има красиви високи и красиви ниски жени. Всеки мъж има право на избор. ТОЧКА ПО ВЪПРОСА. Ако имате комплекси и ги изкарвате навън с обиждане на хората, които не са като вас, поне не го правете във форума, а навън - да видим дали ви стиска.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    П.С. LitTlE_BeBsIiI , мога да ти кажа от личен опит,че много мъже /включително по-нисички/ пък харесват момичета,които са по-високи и добре оформени. Едно по-високо момиче изглежда много по-представително и добре,отколкото по-нисичките. Същото е и с мъжете.
    Нищо лично
    Ти пък що си мислиш, че високите са добре оформени?!
    Като е 175 и е 70кг да не мислиш, че ще е особено привлекателна?
    Не казвам, че всички ниски са слаби, но познавам много ниски момичета със страшно хубави тела.

Бахти..как не разбрахте, че т'ва е относително? Ако един мъж те харесва едва ли ще му пука дали си 150 или 170...
    Никъде не съм казала,че високите са всички с готини тела..я пак прочети..
    Има високи с хубави тела,има и ниски с хубави тела. Но ако трябва да се избира,мисля,че високото момиче е по-добрия вариант.Много по-красиво е като гледка,отколкото някаква ниска тапа,с извинение
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Никъде не съм казала,че високите са всички с готини тела..я пак прочети..
    Има високи с хубави тела,има и ниски с хубави тела. Но ако трябва да се избира,мисля,че високото момиче е по-добрия вариант.Много по-красиво е като гледка,отколкото някаква ниска тапа,с извинение
    Я попитай мъжа ми да видиш какво ще ти каже - че ниската тапа е невероятно красива и секси.

Но е ясно защо мислиш така - този мускулест младеж ти е напълнил главата с глупавите си изказвания...но така е, като гледаш мускулите и се хвалиш с това.

Град
    София
    Може да е секси и красива ниската тапа-ок,да съм казала нещо друго? Просто направих сравнение,ако трябва да се избира между 2 секси и красиви жени.

Плюс това мисля,че имам достатъчно причини,за да се хваля с него. Но на дали точно на теб бих се похвалила.
    И ще те помоля да не засягаш въпросът за приятеля ми. Нито го/ни познаваш,нито има общо с темата.
    Smile!?

И ти не познаваш моя, но казваш, че между ниска и висока абсолютно всеки мъж би избрал високата. Е, не е така. Моят харесва ниски, както и много други мъже.

Град
    sofiq

.

niski

Град
    София
    Всеки с вкуса си,разбира се. Говоря за булшинството мъже,но конкретно за всеки един \/
    Smile!?

И точно булшинството харесва ниски.Честито

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Малкото сладурче, добре дошла отново във форума. Срам ли те е да признаеш, че си ти?

wasntme_, и ти се осъзнай. Има красиви високи и красиви ниски жени. Всеки мъж има право на избор. ТОЧКА ПО ВЪПРОСА. Ако имате комплекси и ги изкарвате навън с обиждане на хората, които не са като вас, поне не го правете във форума, а навън - да видим дали ви стиска.
    xax mda e praa si ina4e i az sam na tva mnenie... oba4e az nakartih konkretno momi4eto, a ne niskite momi4eta kato cqlo... realno poznavam mnoooogo niski momi4eta koito sa... ebati bombata 4esno .... prosto se qdosah.. vse edno az da q nari4am "tapi6on4e" ili ne6ty ot roda

btw az ako sam debelogaza ... q sa osaznai... smakni malko tva samo4yvstvie de... + tyi ne se zn do kolko e s pokritie

tva ot men
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    eee krai pisna mi ot vas po temata seki predpo4ita razli4no !
    hahahah a za litle bebsi li kvat si ;] tui momiche dte nare4e debeloguzo e 175 sm i e 48 kg bas lovq 4e si su6tite kg i si 160 maxxx!!!
    Vtoro ot neq rqdko se sre6tat po qki povqrvai mi ;] i treto q dai pic da ta vidq kuv si orungel!
    P.S nqma stane mi q obijdate 4e prosto hahhah 6e va topna ;]

аз понеже съм си нисичък и си предпочитам нисички ...та веднъж ходех с една дето беше с глава над мене и ми беше мн кофти да ходя с такова нещо до мене, първо не става да ходиме прегърнати...второ ми виси над главата като лампа...някакси не става номера...трябва да си е малко, сладко, удобно , да можеш да си го гушнеш...
    Аз съм българче!

male ne mnogo ste prosti 4estno....prosto se priemete kakvito ste i priemete drugite takiva kakvito sa....vseki ve4e sam shte si preceni s kakva iska da byde.!!!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Пфф... не можете ли да пишете без да се обиждате по възможно най-тъпия начин?

Т'ва че някой мъж ви е казал, че харесва високи .. не означава, че не може да си хареса някоя ниска.. и обратното.
    Стига с тва "повечето харесват..."
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Като се вземе в предвид фактът, че съм висок 167-168 см е повече от ясно какви предпочитам.

Поне може да се радвате (наблюдавам резултатите от анкетата) ,че всяка от двете групи получава грубо 50%.

При момчетата не е така.

аз съм си момиче и съм минион4е но със сигурност съм много по свястна и готина от някоя 180см дето гаджето и я гледа от долу нагоре и вижда само крака!
    не че обиждам високите но тва е истината!минион4етата са по секси и мн готини!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Black_Rosse
    аз съм си момиче и съм минион4е но със сигурност съм много по свястна и готина от някоя 180см дето гаджето и я гледа от долу нагоре и вижда само крака!
    Докажи де
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от Black_Rosse
    не че обиждам високите но тва е истината!минион4етата са по секси и мн готини!
    Точно така!Евала маце!

Баааахти комплексираната работа. Само като гледам малките как нападат високите и ми ста'а лошо.

Мега фен Аватара на babity
    еми нормално е дребаците да са по - търсеникато се има в предвид колко са "висооооки" повечето момчета. и не казвам, че тва е нещо нормално, просто за ограничените, тясно скроени хора със консервативни виждания тва е нормалното. аз съм 1.70, честно казано стърча над повечето си познати, особено ако съм на ток, ама кво... такава съм, такава трябва да се харесвам!

Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
    Баааахти комплексираната работа. Само като гледам малките как нападат високите и ми ста'а лошо.
    Дребно и вредно! БАЗИКААМ СЕЕЕЕЕЕ!!!!!!

П.П.Чудех се дали да го напиша т'ва последното или да науча нещо "повече за живота.."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си