- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски vs. високи момичета...(за момчета)
Незнам нали за вас какво значи ниски високи, но е нормално момчето да бъде с около 5 до 10см. по високо от момичето. Поне аз мисля така!
Моето почти , една трета,горе долу(повече долу),гадже е ниско.Макар да е 150 и нещо не ми дрема на пиииииийп. Аз съм 172 .
и с ниски съм бил и с високи ( даже сега съм с 1 високо момиченце 1,73см.) аз съм 1,83см и ми е мн добре. Ся верно че като съм с ниско ми е малко ...неудоно но в леглото няма значение това![]()
![]()
Ами аз съм 168 см.малко ще ми е трудно да ходя с някой, по-нисък от 176 см.
Но приятелят ми е 178 см., така че нямам проблем
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз само не разбрах какво разбирате под "високи" . Аз съм 1.70, и се вписвам към високите... според мен няма никаво значение какъв си... Не мисля, че LitTlE_BeBsIiI трябва чак така да се надува, и да си проявява висоооооооооооооооооооооо окото самочувствие, защото през мрежата всеки може да се представя за "някой", който не е.. И не смятам, че високите са крави и т.н. Не случайно моделите са високи, не случайно мис-ките трябва да са високи, не случайно всички трябва да са високи... Нямам нищо против ниските, но не смятам, че трябва да си обиждаш височките... айде сега... да си имаме уважението
![]()
Нисички рулз![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Брей.. и как стигна до този извод?Първоначално написано от nicolepcd
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Като човек , бих казал ,достатъчно наслушал се на такива изказвания , мога да ти кажа честно:Първоначално написано от nicolepcd
Научи се да не си противоречиш , поне не два пъти в един и същ пост.
ЕДИТ : "кротнах" си малко поста.
аз лично предпочитам по-високичките
sam ne moga :P
za mene niskite momi4eta sa po sladki,no ima i visoki momi4eta krasavici koito sa![]()
Ми много лесно... просто "нисичките" се възгордяха много, и ми писна от това, а иначе защо всички трябва да са високи... амии... както ти изредих... и моделите, и миските, и мацките по клиповете... айде, казах, че нямам нищо против ниските, стига да не се отварят много-много, защото наистина не са много прави...Първоначално написано от Lady Death
![]()
az sam 168sm kvo praime?Първоначално написано от Vladkoy
![]()
kakvo razbira6 pod visoki?Първоначално написано от ODB36
![]()
Еми аз съм нисичка и затова гласувам за нисичките..Иначе харесвам и височките.. Абе тва не е от значение.. важно е какъв е човека
![]()
Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !
И защо да не се възгордяват? Аз съм щастлива, че съм ниска.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Еми аз се кефя на нисичките..преди години бях висока за възрстта си и мн исках да съм ниска и по едно време спрях да растя и ся съм ниска за възраста си ама се кефя де.... ее сбъдна ми се желанието...хихихии..и аз нз как стана ама ... а бе всеки си има чар независимо дали е нисък или висок Smile
Ти не чети мненията на "литъл бебси" или както й беше ника.. тя е няк'во злобно човече..Първоначално написано от nicolepcd
И к'во като моделите, миските и т.н. са високи? Бахти извода.. "всички ТРЯБВА да са високи"
Какво значи "ТРЯБВА" ?!![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тя и Мис най-сексапилно дупе на света е 30 кила с мокри дрехи, но това не означава, че това харесват мъжете...или че това е красиво. И отделно вижте няколко картини с рубенсови форми. Тогава това е бил идеалът за жена.
Та...в крайна сметка...тъпи путки такива, ниските жени също са красиви, също могат да бъдат интелигентни и интересни. Точка.
Точно така стана и при мен!Първоначално написано от ZaI4I
![]()
Е, не всички хора са като тебеПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
А относно темата - наистина е по-важно какъв е човек, а не каква му е височината, тялото, лицето или нещо такова...![]()
А на въпроса какво означава "ТРЯБВА"...
Трябва е противоположното на НЕ ТРЯВА![]()
Охх, имах впредвид, че не всички се гордеят, че са нискички, както ти се гордееш... Край, искам да приключа темата за ниски и високи...Първоначално написано от `Death`Whore``
Всички ми се нахвърлихте катооо... не знам какво
![]()
Ако не се гордеят, са свободни да изживеят остатъка от живота си в самосъжаление и ниско самочувствие.