.

Виж резултатите на анкетата: Е....хайде да видим сега мъжкото мнение по темата

Гласували
612. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нисички

314 51,31%
  • Високи

298 48,69%
Отговор в тема
Страница 6 от 17 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 404
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ако не се гордеят, са свободни да изживеят остатъка от живота си в самосъжаление и ниско самочувствие.
    Еми аз лично познавам и такива... тъй, че...

Ниски и арни
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Ами кво да ви кажа...аз съм едно такова миньонче че чак ми е кеф...мн ми харесва да съм ниска...пък и на момчетата май им харесва!!!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Ne moga da razbera 6tom,tolkova,se 4uvstvate sig,za6to obijdate visokite momi4eta!az sum 1.67 ne sum visoka oba4e,iskam da kaja 4e visokite imat dulgi kraka ne sa trutlesti,abe...mn e hubavo,ama sprete da obijdate visokite,6toto tfa niakuk mi prili4a na komplexi Vseki ima sobstven vkus!Niskite sa sladki,no viskite sa turseni.[/i]

Цитирай Първоначално написано от kael
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    krai az sa mqtam :P

ama samo da kaja 4e niskite mom4eta zadaljitelno 6te haresvat niski momi4eta - edno po visoko momi4e bi gi kompleksiralo
    само за комплексиране мислите ... все сравнения, това и онова ... я си помисли че някой пък може да ги кефи да са с по висока, стига обобщавахте като че ли сте всезнаещи...
    i az mislq taka .. daje po niski mom4eta si padat po po visoki momi4eta

dobre sa seki kazva razli4no 1.75\7 visoko li e za momi4e ili ne? !

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Аз само не разбрах какво разбирате под "високи" . Аз съм 1.70, и се вписвам към високите... според мен няма никаво значение какъв си... Не мисля, че LitTlE_BeBsIiI трябва чак така да се надува, и да си проявява висоооооооооооооооооооооо окото самочувствие, защото през мрежата всеки може да се представя за "някой", който не е.. И не смятам, че високите са крави и т.н. Не случайно моделите са високи, не случайно мис-ките трябва да са високи, не случайно всички трябва да са високи... Нямам нищо против ниските, но не смятам, че трябва да си обиждаш височките... айде сега... да си имаме уважението
    tva si4kutu e vqrno a mom4etata mogat da razpaqt 4e niskoto RLZ ama ako trea izbiram mejdu edna trutla i edna stroina s dulgiukraka ko 6e izberat a?

men pa mi vikat kremvir6 ma mi se lepat kato muhu na med :P :P

Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
    Не мога да пипам момичета под 169.9 см
    По-тъпо мнение не съм чувала Защо какво ни е на нас миньончетата?Това,че не сме куки ли, не те кефи?Преди май не мислеше така,ама както и да е! Аз може да съм ниска,но в мен всеки инч е съвършен, за разлика от теб.
    Сигурно имаш къси крака и голям задник.
    Ако има дълги крака, няма значение колко е висока
    Да бе да!Глупости на търкалета!Има мн сладки миниончета със слаби секси крачка и малки дупенца,това,че на вас кобилите не ви изнася е друг въпрос!
    Да.. има такива минъончета, но повечето са каквито ги описа Majestic12 И на "кобилките" (предполагам така наричаш високите момичета, щото и теб те е яд на тях ) изобщо не им пука, че има и нисички с нормално дупе и крака.. то няма значение дали ще е ниска или висока.. по-важното е, че ще е с хубаво телосложение
    abe horaaaaaaa kude ''kobila" ste videli s debel guz i kusi kraka
    "Има мн сладки миниончета със слаби секси крачка и малки дупенца,това,че на вас кобилите не ви изнася е друг въпрос![/quote]"kvo zna4i mila .. da ne mi iznqsq sa kato sum VISOKA sus citiram "секси крачка и малкo дупе" da predpo4itam da sum niska sus su6tite ka4estva li ? tebe prosto te e qd

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    аз като съм 170,съм нит за 1ната, нит за другата графа.и сега каво ше правиме???
    KOlejka ))

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    аз като съм 170,съм нит за 1ната, нит за другата графа.и сега каво ше правиме???
    KOlejka ))
    И в двете категории :P

*Високички, чаровни, стегнати и с черни, прави коси
    ~ EviL DeViL ~

Град
    София
    100% за миньончета
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    хахах имаше една такава тема.. 15 страници глупави спорове бяха.
    не започвайте пак
    ama taka se polu4ava :P
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Ами аз съм към мини миньончетата (153) И мисля че идеалния ръст за момиче е от 160 до 165 По-високите не че не са хубави но не им се радвам толкова

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    И точно булшинството харесва ниски.Честито

Се тая ...

6to samo obob6tavate?Fakt e 4e vseki si ima vkus!Ako e nisko mom4eto v pove4eto slu4ai haresva nisko momi4e,oba4e ako e visok,moje da ima i visoki i niski!Sprete da pluete po visokite,6toto adski tupo siakash im zavijdate!

Град
    SF RULZz

TCTCTC

Божеееее аз сам 170 и кфооо ..... мн се кефа на високите мацкии а не да съм някафф злобен гном дето се комплексира като мине покрай някоя висока мацка..... не че имам нещо против нискитее дее ама....
    bi4kammmm vii....

Ами да ви кажа за мен височината не е толкова важна - зависи от характера и външността разбирасе
    цЪк тУк за да ми помогнш да си купя pSP ! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО На тезИ които решат да ми помогнат !!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: TCTCTC

Цитирай Първоначално написано от bi4kam_te
    Божеееее аз сам 170 и кфооо ..... мн се кефа на високите мацкии а не да съм някафф злобен гном дето се комплексира като мине покрай някоя висока мацка..... не че имам нещо против нискитее дее ама....
    И откъде си сигурна, че се комплексира?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Трябва6е да има отговор средна....Пък и висо4ината няя зна4ение....

--------------------------------------------------------

Град
    Враца
    аз съм 1.72-3 приятелката ми е с 1 глава по ниска от мене и си я харесвам

Град
    SF RULZz

Re: TCTCTC

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Цитирай Първоначално написано от bi4kam_te
    И откъде си сигурна, че се комплексира?!
    emi mi kazvalis a mi go !! az ne 4e imam ne6ty pr minion4etata daje my best fr e dosta niski4ka i e mn sladka minon4etat sa sladki :P a visokite sa sexy prosto nqkoi niski4ki kato taq LitTlE_BeBsIiI se iskazvat nepodgotveni......
    bi4kammmm vii....

бе не знам,ама е кофти,щото ниските които познавам са злобни и комплексирани и се държат като лайна .. много ме съмнява ,че някой ще избере такова лицемерно мрънкало пред..пред деа знам.

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna
    Аз съм висок но момичето което харесвам е ниско, няма проблеми

Град
    SF RULZz
    Цитирай Първоначално написано от РоЗуФ БиБеРоНеЦ
    бе не знам,ама е кофти,щото ниските които познавам са злобни и комплексирани и се държат като лайна .. много ме съмнява ,че някой ще избере такова лицемерно мрънкало пред..пред деа знам.
    to4no taka e za tfa daje me karat da gi mraza.......
    bi4kammmm vii....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си