- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски vs. високи момичета...(за момчета)
Еми аз лично познавам и такива... тъй, че...Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Ниски и арни![]()
![]()
![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Ами кво да ви кажа...аз съм едно такова миньонче че чак ми е кеф...мн ми харесва да съм ниска...пък и на момчетата май им харесва!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Ne moga da razbera 6tom,tolkova,se 4uvstvate sig,za6to obijdate visokite momi4eta!az sum 1.67 ne sum visoka oba4e,iskam da kaja 4e visokite imat dulgi kraka ne sa trutlesti,abe...mn e hubavo,ama sprete da obijdate visokite,6toto tfa niakuk mi prili4a na komplexiVseki ima sobstven vkus!Niskite sa sladki,no viskite sa turseni.[/i]
i az mislq taka .. daje po niski mom4eta si padat po po visoki momi4etaПървоначално написано от kael
dobre sa seki kazva razli4no 1.75\7 visoko li e za momi4e ili ne? !![]()
tva si4kutu e vqrno a mom4etata mogat da razpaqt 4e niskoto RLZ ama ako trea izbiram mejdu edna trutla i edna stroina s dulgiukraka ko 6e izberat a?Първоначално написано от nicolepcd
men pa mi vikat kremvir6 ma mi se lepat kato muhu na med :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
abe horaaaaaaaПървоначално написано от StEaLtHy_girl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kude ''kobila" ste videli s debel guz i kusi kraka
![]()
"Има мн сладки миниончета със слаби секси крачка и малки дупенца,това,че на вас кобилите не ви изнася е друг въпрос![/quote]"kvo zna4i mila .. da ne mi iznqsq sa kato sum VISOKA sus citiram "секси крачка и малкo дупе" da predpo4itam da sum niska sus su6tite ka4estva li ?tebe prosto te e qd
![]()
![]()
![]()
И в двете категории :PПървоначално написано от lilit_666
![]()
*Високички, чаровни, стегнати и с черни, прави коси![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
100% за миньончета![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
ama taka se polu4ava :PПървоначално написано от Lady Death
![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ами аз съм към мини миньончетата(153) И мисля че идеалния ръст за момиче е от 160 до 165
По-високите не че не са хубави но не им се радвам толкова
![]()
Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
6to samo obob6tavate?Fakt e 4e vseki si ima vkus!Ako e nisko mom4eto v pove4eto slu4ai haresva nisko momi4e,oba4e ako e visok,moje da ima i visoki i niski!Sprete da pluete po visokite,6toto adski tupo siakash im zavijdate!![]()
emi zavijdat q![]()
Божеееее аз сам 170 и кфооо ..... мн се кефа на високите мацкии а не да съм някафф злобен гном дето се комплексира катомине покрай някоя висока мацка..... не че имам нещо против нискитее дее ама....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bi4kammmm vii....
Ами да ви кажа за мен височината не е толкова важна - зависи от характера и външността разбирасе![]()
![]()
![]()
И откъде си сигурна, че се комплексира?!Първоначално написано от bi4kam_te
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Трябва6е да има отговор средна....Пък и висо4ината няя зна4ение....![]()
--------------------------------------------------------
аз съм 1.72-3 приятелката ми е с 1 глава по ниска от мене и си я харесвам![]()
emi mi kazvalis a mi go !! az ne 4e imam ne6ty pr minion4etata daje my best fr e dosta niski4ka i e mn sladka minon4etat sa sladki :P a visokite sa sexyПървоначално написано от Lady Death
prosto nqkoi niski4ki kato taq LitTlE_BeBsIiI se iskazvat nepodgotveni......
![]()
![]()
![]()
bi4kammmm vii....
бе не знам,ама е кофти,щото ниските които познавам са злобни и комплексирани и се държат като лайна .. много ме съмнява ,че някой ще избере такова лицемерно мрънкало пред..пред деа знам.
Аз съм висок но момичето което харесвам е ниско, няма проблеми![]()
to4no taka eПървоначално написано от РоЗуФ БиБеРоНеЦ
![]()
![]()
za tfa daje me karat da gi mraza.......
![]()
![]()
![]()
bi4kammmm vii....