- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски vs. високи момичета...(за момчета)
Попринцип аз си подбирам по-високи момичета щото съм си бая високичък и аз 185 и продължавам да растя.А не ми се иска да съм толкова висок щото повечето момичета са ниски а и ниските за мен са по-сладки![]()
(това е лично мое мнение) не че и високите не са сладки но така си мисля аз !
За момчета е препоръчително високи, за момичета по-нисички (не под 1.50 де)
Да .. а те високите са умни,красиви,секси и какво ли още не.Първоначално написано от bi4kam_te
Значи според теб една ниска жена не може да излъчва сексапил или да се сравнява с някоя висока, така ли?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Чети ,бе,чети... Не съм обобщила,не съм казала ВСИЧКИ НИСКИ.Казах тези които познавам.А това далеч не е достатъчно ,че да твърдя ,че ниските не могат да излъчват сексапил,че са тъпи ,блаблабла.
Не знам,наложен е идеалът ,че да си висок,с дълги крака ,блаблабла е много хубаво и някои може би се компексират от това..Според мен няма значение,ако въпросното момиче е глупаво,неадекватно,неприв лекателно и т.н.,каква разлика ще има дали е високо или ниско?
Нискиии нали трябва да се чувстваме силни мъжаги като са в нашата компания![]()
![]()
![]()
az sam na 14 god i spored mene po-nisichkite momicheta sa po-sladki.mnogo si gi obicham :P
Only METAL
Еййй стига сте се карали.
Няма смисъл да воювате във форума,при това эа нещо толкова глупамо.
Аэ съм по-нисичка,но не се комплексирам от това.Дори си се харесвам.Една жена може да бъде хубава и секси,дори и да е ниска.Но не бих нападнала високите момичета.Каква вина има някого,че е нисък,или висок?Не се иэлагайте,просто е глупаво ниските да обиждат високите и оттав и високите-ниските.Недейте така.Вярно е,дори подкрепям това,че една висока мацка може да иэлъчи мнооого голям сексапил.Все пак друго си е да имаш дъъълги,сексапилни бедраТака ,че абсолютно се кефя на високи мацки,въпреки,че аэ съм по-нисичка
И така.Спрете да се нападате.Има момчета,които харесват по-нисички момичета,има и такива,които предпочитат по-високи.А понякога,когато се намеси любовта,ръстът не е от эначение.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Ниските за як секс, а високите за рейтинг и привличане на повече ниски![]()
Ниските са ми по сладки![]()
Brrr
ам деда знам ниските са сладки иска ти се да ги гушкаш да ги целуваш а високите са с дълги крака и още глупости по тях абе и двете съм пробвал и кво да кажа ниските обаче са труднички за целуване поне за мен и затва подбирам по високи ама не им давам да слагат токчета щото иначе ме минават
A?Ниски? Е не мога да бъда с неква където има височина ка'т за 5-токласничка
Нормално да си е момичето-1.67,1.68,1.69,1.70
![]()
Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
Мнее, май аз трябва да се самоубия, като съм 173![]()
Важното е да са готинки...
Мацките джобен размер са наистина големи сладурки.Аз лично съм си дребосък-157см,моето момче е 180см и когато ме гушне се изгубвам в прегръдките му...![]()
Не го писах за теб, а за нея.Първоначално написано от РоЗуФ БиБеРоНеЦ
Дано отговори.
Ми аз като съм 175 кво да правя![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
a we macka super si si :PПървоначално написано от ;
![]()
bi4kammmm vii....
emi li4no za mene nqkoe nisko momi4e s kusi kra4ka ddz nemoje da e sexy da !!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Lady Death
![]()
![]()
![]()
bi4kammmm vii....
Щот' май ти си ограничена комплексарка.Първоначално написано от bi4kam_te
Едва ли не всички високи са сексапилни, красиви, умни...
А високите, дебели и грозни? И те са, нали?
Съжалявам, само че ти и с тялото на Жизел да си, пак не струваш нищо.
пс. научи се да пишеш.
Нисички![]()
abe mene ak0 pitate nisi4kite sa p0 sexy smis1l tak1f as li4n0 ak0 bqx na mqst0ty na nqk0e m0m4e bix si izbrala nqk0e dj0bn0 m1ni4k0 tak0a...nzПървоначално написано от Lady Death
as li4ny s1m 161 vis0ka a avera mi e nqkae 180 i... i ddz..d0sta g0lqma razlika imame v1v vis04inata ama na mene mi e dybre s16ty kakty i na negy..daje takia dv0iki katy nas gi namiram za mn sladi4ki...![]()
![]()
![]()
![]()
аз пак сам 173-4Първоначално написано от mIsS-kIsS
![]()