- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски vs. високи момичета...(за момчета)
Аз съм нисичка - 1.63 някъде съм. Бих искала да съм мъъничко по-висока. Аз съм за "средните", не ми харесват суупер ниските, нито прекалено високите (а като сложат токчета...), за това се казва "златна среда". Вие тук ще се избиете! Не вярно, че ниските не могат да са секси, а и както преди мен казха височината не е единственото условие за красота. Така че, всекис достойнствата си![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
ei q po spokoito seki si ima mnenie qsno li ti e !!!! ne seki e na tvoito mnenie !! ako ti si nqkfa kompleksarka az ne sam i se nay4i da isly66va6 pls !!!!!Първоначално написано от Lady Death
bi4kammmm vii....
Аз пък какво да кажа като съм 186нито смятам да се самоубивам нито нищо... който ме харесва да ме харесва, който не ме здраве да е
има много хубави ниски и много хубави високи момичета не височината определя хубостта :P
Абсолютно вярно - ръста не определя хубостта. Лично аз предпочитам високите момичета (но не по-високите от мен)![]()
Абе ти не се казваш Деси ,случайно ?Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
![]()
абе според вас от колко см нагоре едно момиче се счита за високо
питам информативно![]()
Първоначално написано от ReFlEcTiOn
ами не е така (поне според мен) аз съм 1.54 и съм със доста високо момче и не ми пречи и не ме комплексиратака че не съм съгласна със мнението ти
![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
Ми аз не знам кои момчета са по сладки, защото има ниски сладки момчета и високи сладки момчета и т.н... Но по незнайна причина винаги си падам по по ниски момчета от мене![]()
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
ам... темата е ниски срещу високи МОМИЧЕТА , а не момчетаПървоначално написано от Angel_of^love
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Кое не съм ти изслушала?Първоначално написано от bi4kam_te
Даде супер крайно мнение и това ме издразни.
Едно ниско момиче понякога може да излъчва хиляди пъти повече сексапил отколкото някоя с дълги крака.
Щот' сексапила далеч не зависи само от тялото.
Ама кой да го разбере..
вие сте яките, високите..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
По- добре нисичка, отколкото некъв КОН да стои до тебе.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
a we kfo tolko samo kazah 4e spored mene visokite sa po sexy a niskite sa sladi4ki kfo tolko taka mislq znam ima mn sexy minion4eta kato eva longoriq mariq i dr ama se sre6tat po rqdko otkolkoto visokite a dosta po 4esno se sre6tat sladki minion4eta otlkoto sexy !!!!!!Първоначално написано от Lady Death
bi4kammmm vii....
И според мен високите жени са по-секси и в повечето случаи по-красиви. Поне според личните ми наблюдения.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
а има и високи момичета с къси крака..файда като си 1.73 примерно...пък краката ти са късиПървоначално написано от bi4kam_te
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Absolutno suglasna sum s bi4kam_te!po ulicite ne mojesh da vidish mn visoki momi4eta,minion4eta ima mn!To4no taka e niskite sa sladki,oba4e visokite imat sexapil,dulgi kraka,awe vsi4ko!samo deto ne razbiram za6to se izraziavate tolkova kraino,kato "visoka kato kon ili krokodil"!kato govorite taka vuprosa ve4e opira do sduhar6tina,ama iaka![]()
Бил съм само с готини момичета между 155-175см високи
Излизах и с една 180см,тя обаче беше доста едра и женственото в нея се губеше,иначе и тя беше спортистка.Аз самия съм среден на ръст,от опит знам,че ниските момичета винаги са на мода.
Аз обичам нежнички сладки момиченца,много сладки и печени с пропорционални тела,няма значение колко точно е висока!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
hahaha i kakvo zna4enie ima dali si niska ili visoka az sam 154 nqkade i si se 4uvstvam otli4no ot mnenieto na mom4etata koito poznavam po4ti si4kite sa mi kazvali 4e minion4etata sa po sexy i sladki pak i da ima nqkoi koito nqma da me haresa za tva 4e sam nisi4ka kvo nqma da stana 1 80 primerno taka 4e nqma smisal da se izma4vate.Li4no spored men nisi4kite sa po hubavi ne 4e nqma izkliu4eniq i pri ednite i pri dr ima est,no ne sujelqvam daje naprotiv za tva e 4ar pak i po-ve4eto mi priqtelki se mi povtarqt,4e iskat da sa mani4kii si se 4uvstvam otli4no
![]()
Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.
Ми не знам и аз съм толко и вече наистина се отчайвамПървоначално написано от mIsS-kIsS
до сега винаги съм си харесвала това , че съм висока , ама тука като гледам всички повече харесват ниските
![]()
хахахаа 150 см съм..... и кво??? аз пък си се харесвам... веднъж си вървях из града и случааайййййно чух зад мене някви момчета да си говорят и единия каза:"да ама е мн ниска бе" .. ми като съм ниска да не би да съм нещо по нищожно ???? мога да ви кажа на всичките че да си ниска е по добре от колкото да си мн висока.... тва ни е чара на миниончетата.. мен ме е яд че съм ниска само защото ми е по-трудно като играя волейбол(разпределителка съм) ама въпреки тва намирам начин да се справя....
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Определено по-високички, баси все пак съм 196![]()
О не са притесняваите а направо идваите при мен да ви утешавам* и 2теПървоначално написано от vesito13
![]()
аз съм 1.70 и се имам за висока... а тук повечето писахте че харесвате по нисички... охх еми съдба![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
По-високи , въпреки че съм висок 1.70.
Ако искате му викайте комплексарщина , просто не ми е толкова кеф с по-ниско момиче.
П.С. Естествено ,че правя компромиси за характер и акъл. Височината е генетично предразположена.
168 is the perfect hight![]()
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!