.

Виж резултатите на анкетата: Е....хайде да видим сега мъжкото мнение по темата

Гласували
612. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нисички

314 51,31%
  • Високи

298 48,69%
Отговор в тема
Страница 8 от 17 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 404
    Аз съм нисичка - 1.63 някъде съм. Бих искала да съм мъъничко по-висока. Аз съм за "средните", не ми харесват суупер ниските, нито прекалено високите (а като сложат токчета...), за това се казва "златна среда". Вие тук ще се избиете! Не вярно, че ниските не могат да са секси, а и както преди мен казха височината не е единственото условие за красота. Така че, всекис достойнствата си
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    SF RULZz
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Цитирай Първоначално написано от bi4kam_te
    Цитирай Първоначално написано от РоЗуФ БиБеРоНеЦ
    бе не знам,ама е кофти,щото ниските които познавам са злобни и комплексирани и се държат като лайна .. много ме съмнява ,че някой ще избере такова лицемерно мрънкало пред..пред деа знам.
    to4no taka e za tfa daje me karat da gi mraza.......
    Да .. а те високите са умни,красиви,секси и какво ли още не.

Значи според теб една ниска жена не може да излъчва сексапил или да се сравнява с някоя висока, така ли?
    emi li4no za mene nqkoe nisko momi4e s kusi kra4ka ddz nemoje da e sexy da !!!!!!!!!!!!
    Щот' май ти си ограничена комплексарка.
    Едва ли не всички високи са сексапилни, красиви, умни...
    А високите, дебели и грозни? И те са, нали?

Съжалявам, само че ти и с тялото на Жизел да си, пак не струваш нищо.

пс. научи се да пишеш.
    ei q po spokoito seki si ima mnenie qsno li ti e !!!! ne seki e na tvoito mnenie !! ako ti si nqkfa kompleksarka az ne sam i se nay4i da isly66va6 pls !!!!!
    bi4kammmm vii....

Град
    MoHTaHa
    бе не знам,ама е кофти,щото ниските които познавам са злобни и комплексирани и се държат като лайна .. много ме съмнява ,че някой ще избере такова лицемерно мрънкало пред..пред деа знам.

Значи според теб една ниска жена не може да излъчва сексапил или да се сравнява с някоя висока, така ли?
    emi li4no za mene nqkoe nisko momi4e s kusi kra4ka ddz nemoje da e sexy da !!!!!!!!!!!!
    Щот' май ти си ограничена комплексарка.
    Едва ли не всички високи са сексапилни, красиви, умни...
    А високите, дебели и грозни? И те са, нали?

Съжалявам, само че ти и с тялото на Жизел да си, пак не струваш нищо.

пс. научи се да пишеш.
    ei q po spokoito seki si ima mnenie qsno li ti e !!!! ne seki e na tvoito mnenie !! ako ti si nqkfa kompleksarka az ne sam i se nay4i da isly66va6 pls !!!!!
    много съм съгласна с теб би4кам_те аз пък съм 1.59 ии както искате ме разбирайте,но определено не се смятам за грозна,а точно обратното.. :P

Аз пък какво да кажа като съм 186 нито смятам да се самоубивам нито нищо... който ме харесва да ме харесва, който не ме здраве да е има много хубави ниски и много хубави високи момичета не височината определя хубостта :P

Абсолютно вярно - ръста не определя хубостта. Лично аз предпочитам високите момичета (но не по-високите от мен)

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Ами аз съм 1.53 и мн си се харесвам така,и не мисля,че темата е тъпа!Да,вътрешността на човека е мнн по-важна,но на всяко момче ,му е приятно да има яка мацка до себе си,а не някой крородил!
    Абе ти не се казваш Деси ,случайно ?

Град
    над морето
    абе според вас от колко см нагоре едно момиче се счита за високо
    питам информативно

Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
    много ясно че нисичките момчета хартесват и ниски момичета....а високите се кефят на по височки...все пак ...абе незнам не съм момче но според мен е така...пък и за всеки влак си има пътници така че...кво ви пука :P

ами не е така (поне според мен) аз съм 1.54 и съм със доста високо момче и не ми пречи и не ме комплексира така че не съм съгласна със мнението ти
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Ми аз не знам кои момчета са по сладки, защото има ниски сладки момчета и високи сладки момчета и т.н... Но по незнайна причина винаги си падам по по ниски момчета от мене
    Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от Angel_of^love
    Ми аз не знам кои момчета са по сладки, защото има ниски сладки момчета и високи сладки момчета и т.н... Но по незнайна причина винаги си падам по по ниски момчета от мене
    ам... темата е ниски срещу високи МОМИЧЕТА , а не момчета
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Кое не съм ти изслушала?
    Даде супер крайно мнение и това ме издразни.

Едно ниско момиче понякога може да излъчва хиляди пъти повече сексапил отколкото някоя с дълги крака.
    Щот' сексапила далеч не зависи само от тялото.

Ама кой да го разбере..
    вие сте яките, високите..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Sofia, Bulgaria
    По- добре нисичка, отколкото некъв КОН да стои до тебе.....
    ...

Град
    SF RULZz
    Кое не съм ти изслушала?
    Даде супер крайно мнение и това ме издразни.

Едно ниско момиче понякога може да излъчва хиляди пъти повече сексапил отколкото някоя с дълги крака.
    Щот' сексапила далеч не зависи само от тялото.

Ама кой да го разбере..
    вие сте яките, високите..
    a we kfo tolko samo kazah 4e spored mene visokite sa po sexy a niskite sa sladi4ki kfo tolko taka mislq znam ima mn sexy minion4eta kato eva longoriq mariq i dr ama se sre6tat po rqdko otkolkoto visokite a dosta po 4esno se sre6tat sladki minion4eta otlkoto sexy !!!!!!
    bi4kammmm vii....

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    И според мен високите жени са по-секси и в повечето случаи по-красиви. Поне според личните ми наблюдения.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Фен
    Град
    вкъщи :)

а има и високи момичета с къси крака..файда като си 1.73 примерно...пък краката ти са къси
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Absolutno suglasna sum s bi4kam_te!po ulicite ne mojesh da vidish mn visoki momi4eta,minion4eta ima mn!To4no taka e niskite sa sladki,oba4e visokite imat sexapil,dulgi kraka,awe vsi4ko!samo deto ne razbiram za6to se izraziavate tolkova kraino,kato "visoka kato kon ili krokodil"!kato govorite taka vuprosa ve4e opira do sduhar6tina,ama iaka

Град
    там където мечтите стават реалност
    Бил съм само с готини момичета между 155-175см високи
    Излизах и с една 180см,тя обаче беше доста едра и женственото в нея се губеше,иначе и тя беше спортистка.Аз самия съм среден на ръст,от опит знам,че ниските момичета винаги са на мода.
    Аз обичам нежнички сладки момиченца,много сладки и печени с пропорционални тела,няма значение колко точно е висока!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

hahaha i kakvo zna4enie ima dali si niska ili visoka az sam 154 nqkade i si se 4uvstvam otli4no ot mnenieto na mom4etata koito poznavam po4ti si4kite sa mi kazvali 4e minion4etata sa po sexy i sladki pak i da ima nqkoi koito nqma da me haresa za tva 4e sam nisi4ka kvo nqma da stana 1 80 primerno taka 4e nqma smisal da se izma4vate.Li4no spored men nisi4kite sa po hubavi ne 4e nqma izkliu4eniq i pri ednite i pri dr ima est,no ne sujelqvam daje naprotiv za tva e 4ar pak i po-ve4eto mi priqtelki se mi povtarqt,4e iskat da sa mani4ki i si se 4uvstvam otli4no
    Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от mIsS-kIsS
    Ми аз като съм 175 кво да правя
    Ми не знам и аз съм толко и вече наистина се отчайвам до сега винаги съм си харесвала това , че съм висока , ама тука като гледам всички повече харесват ниските

хахахаа 150 см съм..... и кво??? аз пък си се харесвам... веднъж си вървях из града и случааайййййно чух зад мене някви момчета да си говорят и единия каза:"да ама е мн ниска бе" .. ми като съм ниска да не би да съм нещо по нищожно ???? мога да ви кажа на всичките че да си ниска е по добре от колкото да си мн висока.... тва ни е чара на миниончетата.. мен ме е яд че съм ниска само защото ми е по-трудно като играя волейбол(разпределителка съм) ама въпреки тва намирам начин да се справя....
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Определено по-високички, баси все пак съм 196

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Цитирай Първоначално написано от mIsS-kIsS
    Ми аз като съм 175 кво да правя
    Ми не знам и аз съм толко и вече наистина се отчайвам до сега винаги съм си харесвала това , че съм висока , ама тука като гледам всички повече харесват ниските
    О не са притесняваите а направо идваите при мен да ви утешавам* и 2те

Град
    у вас ;]
    аз съм 1.70 и се имам за висока... а тук повечето писахте че харесвате по нисички... охх еми съдба
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

По-високи , въпреки че съм висок 1.70.

Ако искате му викайте комплексарщина , просто не ми е толкова кеф с по-ниско момиче.

П.С. Естествено ,че правя компромиси за характер и акъл. Височината е генетично предразположена.

168 is the perfect hight
    Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си