- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски vs. високи момичета...(за момчета)
аз съм 174 и имам проблем....момчето,което харесвам,е с 2 см по-ниско от мен.аз лично предполагам,че той би си паднал по по-ниско момиче...
someone else...
е това е, едно момче поне да харесва високи момичетаПървоначално написано от Big_JoJo
![]()
![]()
![]()
Еми..аз съм ниска 1,50и винаги съм искала да съм висока поне 1,65-1,70
ама то е и наследствено и така..според мен няма значение височината,ама момчетата ,които съм харесвала хпочти всички харесват високи момичета
..Не знам,честно казано спря да ми пука колко съм висока вече,а пък и 1 приятелка е 1,80 висока
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
хич не ми пука колко ще е висока, стига да не стърча с 3 глави над нея, което е малко вероятно.
Welcome to the end of the thought process.
Браво, преди се оплакваше, че си към 165см. ако си спомням правилно. Радвам се за тебе, защото си много интелигентен човек. Щом сега си 170см. дано дръпнеш още поне 5-6 см.Първоначално написано от kroasandvi4
.
А по темата високи много ясно. Все пак съм 196см.![]()
Първоначално написано от FanTa_rS
Е, няма нищо лошо да си висока. Това значи, че не си за всеки мъж. Аз съм 1.70![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
ари растете бе, шибаняци, напоследък всички мъжаги сте по - ниски от мен... бах ва!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко си?Първоначално написано от babity
![]()
Ниските момичете са сладки, колкото по-ниска толкова по-сладка![]()
Естествено височината не е от голямо значение, поне за мен.
А пък, ако момичето е по-високо, може би ще се чувствам малко неудобноНе знам, не ми се е случвало
![]()
човече, хич не съм висока и те пак са под мен, деееее*а! 1.70 съм
Нещо не разбрах какво искаше да кажеш. Хехехехехех.Първоначално написано от babity
Eми, че всички момчета, с които се запознавам са по - ниски от мен!
аа окПървоначално написано от babity
аз си помисих че си 3 метра
![]()
хех де да можех да кажа и аз същотоПървоначално написано от bishop
![]()
Ако е арна ми е все тая, обаче за предпочитане да е по-ниска от мен
<=180.
The Spark
Първоначално написано от Vladkoy
![]()
![]()
тоя е закова
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
Дааа беее 1.57 и като се загубите в навалицата и с полиция да я търсиш.![]()
![]()
![]()
![]()
Е, глупости как ше ме засегнеш, аз съм наясно, че неможе всички да харесват "жирафи"1.70 съм, не съм от най - най - най - високите, ама в повечето случаи наистиа се чувствам като жираф
![]()
а аз съм като саката с токчетаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
ti si super tapa oFCA!Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
pak pri tebe kat gledam vaobshte ne vireeeПървоначално написано от Lekov
4i i az sam 1.70 e ko xaxaxa super si e a ne da sam 1.60 i da sa ka4vam na tokove 10smПървоначално написано от babity
Ti ako se 4ustvash jiraf kakvo li im e na voleiboliskite basketbolistkite az jiveq do edna zala i kato gi gledam kfi sa visoki jal mi staa
abe q da ne se kompleksirvash ot edin tap forum det e palen samo s .........Първоначално написано от vesito13
![]()