- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цветна бременност
KAkvo e cvtna bremenost?Ako moje da mi obqsnite.....![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Първоначално написано от MACKA prez no6ta
ми...то и аз не съм запознат много!Но мисля че цветна бременност е когато жената е бременна ,но има цикъл и дори тя самата не знае че е бременна!не съм сигурен!не ме критикувайте!![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Понякога, въпреки че е настъпила бременност, се появява кървене в определения срок. Това състояние е известно под името "цветна бременност". Това е краткотрайно и оскъдно менструалноподобно кръвотечение, появяващо се понякога през първите 2-3 месеца на бременността в дните, когато нормално би трябвало да идва мензисът.
Трябва веднага да се каже, че една добре осведомена жена може да отличи това кървене от истинската менструация по това, че е много по-оскъдно, по-краткотрайно и ако има съмнение за бременност, не бива да се отлага консултация с лекар.
Tova e![]()
+ аз всъщност знам, че може да кървиш и до 5-тия месец...Първоначално написано от ludoto_f
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
майката на една фр-ка е имала цветна бременност и е имала цикъл до 5тия месец...така 4е наистина може и пове4е от 2/3
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Maika mi sushto e imala cvetna s men..
Razbrala e za men v 3tiq,4tiq mesec![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim