здравейте. В последно време а и преди откакто започнах горе долу да се си оформям характера (все още не съм напълно) имам проблем с повечето хора.Това гледат да ти влезат под кожата ако си по различен от тях край изрод си ,педал си още не знам какво си има хора широко скроени има и свястни надявам се да ги намеря то хубаво се търпи тия убиди ама в умерени количества обаче тва става прекалено.Същност аз сега съм 12-ти клас нашия клас са така ама не само там после ако отида дай боже в университет и евентуално почна работа по късно се страхувам че нещата няма да се променят нито съм гаден някав да прая се на пук на някой просто май когато някой е нещастен има нужда от някой по нещастен от него (в случея аз съм този по-нещастния ) ,изумен съм от тази първичност секи гледа за себе си :завист,злоба студенина това чувствам около себе си и едвам издържам.И за финал си желая както и на вас да намеря среда от хора а не някви животни с които неможеш да разговаряш нормално ако случайно кажеш нещо по различно от тяхните свински виждания край dead si

Еми приятели някой може да ми се обиди заради тези тежки думи но това е което чувствам