.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Хора-Хищници

здравейте. В последно време а и преди откакто започнах горе долу да се си оформям характера (все още не съм напълно) имам проблем с повечето хора.Това гледат да ти влезат под кожата ако си по различен от тях край изрод си ,педал си още не знам какво си има хора широко скроени има и свястни надявам се да ги намеря то хубаво се търпи тия убиди ама в умерени количества обаче тва става прекалено.Същност аз сега съм 12-ти клас нашия клас са така ама не само там после ако отида дай боже в университет и евентуално почна работа по късно се страхувам че нещата няма да се променят нито съм гаден някав да прая се на пук на някой просто май когато някой е нещастен има нужда от някой по нещастен от него (в случея аз съм този по-нещастния ) ,изумен съм от тази първичност секи гледа за себе си :завист,злоба студенина това чувствам около себе си и едвам издържам.И за финал си желая както и на вас да намеря среда от хора а не някви животни с които неможеш да разговаряш нормално ако случайно кажеш нещо по различно от тяхните свински виждания край dead si

Еми приятели някой може да ми се обиди заради тези тежки думи но това е което чувствам

Знам, че е така.В тоя живот трябва да си супер егоист за да оцелееш. Просто трябва да не им обръщаш внимание.То като си различен от общата маса ставаш не`кво чудовище: примерно ако си по-умен или по-тъп, слаб или дебел, просто ако си различен. Обаче нали знаеш: Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото сте еднакви!

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Jivota naistina e egoisti4en kakto i horata.Tova ne trqbva da te u4udva vuob6te.Samiqt jivot ni pravi takiva.Tazi bednotiq,koqto ni e nastupila zdravo,glada i mizeriqta(na mesta).Pri tezi obstoqtelstva kakvi da sme nie horata??Egoisti razbira se.Vseki 6te gleda da zapazi svoeto,da bude toi na vurha.Chestno kazano az ne sum nikak egoistka,no horata sa razli4ni...
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Jivota naistina e egoisti4en kakto i horata.Tova ne trqbva da te u4udva vuob6te.Samiqt jivot ni pravi takiva.Tazi bednotiq,koqto ni e nastupila zdravo,glada i mizeriqta(na mesta).Pri tezi obstoqtelstva kakvi da sme nie horata??Egoisti razbira se.Vseki 6te gleda da zapazi svoeto,da bude toi na vurha.Chestno kazano az ne sum nikak egoistka,no horata sa razli4ni...
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Голям фен
    Аз чувствам , че си в пубертета... и хората не са злобни , студени и всичко , което изброи. Просто сме в пубертет - тинейджърите затъпяха. Всичко се дължи на тяхната глупост и незнание, това не ги прави лоши хора просто някои трябва да ги насочи и да ги вкара в правия път. Като пораснеш също ще срещнеш простотия и незнание не се притеснявай. Ще си намериш приятели със сходни интереси и мислене , просто какъвто си ти , такива са и приятелите ти . Те са отражение на самия теб , така че не се притеснявай и не си задълбавай детската главица с дълбоки въпроси на които няма да намериш отговор.

да прави сте напълно съм съгласен с вас, но нека ви кажа когато човек е малък няма проблем до няква степен може и аз да съм правил такива роботи като малък напълно възможно е но аз си мислех сега е така когато хората порастнат се осъзнават и сичко ще се оправи.Ама не вместо да стане по добре то става по зле големи хора сме станали на по 17-18 години а се държат кат некви тъпи копелнца с извинение и на мене ми е тъпо и на мене ми е нервно често но трябва ли някой друг да страда заради мен

Вместо да си помагаме ние сами си усложняваме живота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си