.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Как да си върна обичта й ?

знчидо преди 1 седмица ходиме и в понеделник миналия тя ми каза "не те обичам , ценя те като човек , но знаеш че насила хубост не става" а аз я обичам повече от живота си , преди известно време тя е изпитвала много силни чувства към мен , но не ми е признала и сега ми казва , че е късно , но според мен все още не съм и безразличен...помогнете не мога да издържа без нея през 1та седмица шанс който получих я обгърнах с всичко внимание на света но явно не е било достатъчно , кажете как да я спечеля обратно

Град
    Търново.... Велико Търново
    "Как ..... " няма как .. няма магическа формула ... защо постоянно има такива като вас които все искат да си връщат нещо - НЕМОЖЕ!!! щом не те иска не те иска и толкова най много да я дразниш допълнително

Град
    ПрИ Теб
    Ami badi realist.6tom tq ne te obi4a ve4e nqma kak da si q varne6
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Съжалавам, че ще ти го кажа, но ако тя наистина не те обича, то никой от нас не може да ти помогне...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Мега фен Аватара на koalka
    Когато чувствата не са същите, дори и да сте заедно, ще видиш, че нищо няма да е както преди.По-добре да не сте заедно, отколкото да се измъчвате или по-точно тя.И това, че изпитва нещо към теб е съвсем нормално, но се запитай дали е достатъчно за една връзка?Трябва да се примириш, защото ще ти бъде още по-зле.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Съжалавам, че ще ти го кажа, но ако тя наистина не те обича, то никой от нас не може да ти помогне...
    точно така.

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си