- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Човек не може да надскочи дори самия себе си...да си помогнa
Здравейте...видях темата за "бивши", но се сетих да ви попитам за мнението ви за едно мое вечно човъркане...Аз не страдам за мои бивши, те оставят в мен единствено следите на моята промяна за по-добро,за нещо по-хубаво и съвършено в бъдещата ми връзка..Обаче едно нещо не ми дава да спя нощем - аз страшно мн продължавам да ревнувам приятелката си от бившия й - зная, че е глупаво, но нищо не мога да направя...може би всичко идва от факта, че тя ми е 1рвата и единствена и вече сме си заедно повече от 6 месеца. Той обаче й е също първият , но само и само за веднъж (1 път са спали заедно)... Аз съм я "изтървал точно една бройка" - хах, тъжна и иронична шега от моя страна…. Уви - ситуацията си продължава да бъде същата: това нещо продължава да си ме човърка...и не зная какво да правя..и с нея не малко пъти сме говорили за това, но всичко е дълбоко загнездено там, дълбоко в мен...Имаше 1 дълъг период на борба за нея...изпълнен с не малко болка и тъмни мисли..затова казвайки аз 6 месеца имам предвид официално 6 месеца, нещата се развиха по-рано при нас, но при тях (тя и старото и гадже) всичко продължаваше с обикновената ритмичност, с изключение на факта, че тя 2ри път не е правила секс с него..След всичко това аз успях да бъда с нея, тя го остави , аз съм щастлив сега..тя също..Не зная откъде идва всичко това – може би от факта, че преди бяхме мн добри приятели, че съм проследил с всеки свой дъх – всяка тяхна крачка…Факт е ,че ако те не бяха спали, моята ревност нямаше да ми покаже толкова много силата на чувствата ми към нея...Но тази ревност продължава и до ден днешен, тази болка оставя следи в мен всеки път като се сетя за това..дори в този момент пулсът ми бие силно и бързо..Някои казват, че човек щом сам не знае къде е точно в него причината, друг никой не би успял да му помогне…Но ето че аз най-искрено ви моля за помощ…дайте ми съвет и дано и 1 изречение ми покаже начина да избягам от този СОБСТВЕН затвор на съзнанието …
![]()
Stultum est timere quod vitare non potes...