- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Петна от солариум
Здравейте.. извинявам се ако има и друга такава тема, но просто не намерих.. Преди 2 месеца ходих на солариум пуснах се 1 път 5 минутки после 1 път 7 и 2 3 пъти по 10.. предпоследния път се намазах с някакъв лосион от солариума за по-бързо почерняване и след като излязох кожата ми беше станала червена, някакво като обрив ми се беше появило и като се прибрах в нас кожата, най - вече по краката ми беше станала на петна.. помислих си, че не съм размазала добре лосиона,.. отидох следващия път и казах на жената, тя каза да се пусна на солариума, те щяли да се махнат, но станаха още по-зле.. още по-червени и още по личащи се.. като се прибрах в нас кожата ми беше станала много груба.. и на петна... ходих на дерматолог, каза ми че ще се оправи бавно и нищо не може да се направи.. преди 1 месец ходих при друг дерматолог и ми изписа Индовазин за 20 дни, мажа се, но още не ми минава ;x някой знае ли дали ще се оправи и как по-бързо.. и дали не съм получила някаква алергия от слънцето![]()
![]()
![]()
Има вероятност да си получила алергия,но не от слънцето,а от солариума,както е казал дерматологът,ще се оправи,но ще мине време!![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Аз като говорех, че солариума вреди, тука имаше няколко пикли, които ми се правеха на всезнайковци и ми казваха как слънцето било също толкова вредно, дано видят темата ти, та да им дойде акъла в иначе безмозъчните глави.
По темата: Щом дерматолозите не могат да ти помогнат, ние сме безсилни.Ще търпиш и ще чакаш. Ще се лишиш може би от море и плаж това лято, но това е за да разберете най-накрая, че солариума вреди.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ох аз повече никога на солариум няма да отидасъсипа ми всичките планове .. вместо сега аз да си ходя на плаж, по къси панталонки, аз не мога... просто ужас... дерматологът каза, че за 20 дни с мехлема трябвало да се оправи и много се надявам, каза ми, че като минат 20 дни трябва да отида пак и преди море ми изписа някакви други лекарства, които трябва да пия.. надявам се всичко да се оправи..
излязох в двора един път да се попека на слънце, обаче ми станаха червени ;s [IMG=http://img828.imageshack.us/img828/1125/29052011182.th.jpg][/IMG]
ето снимка как ми стават петната на слънце....![]()