zdraveite otnovo.Pi6a otnosno minalata mi tema za6totot stanahe 1 ne6ta koito me srinaha,takmo imah nadejdi i si4ko se precaka "....taka kakto kazah predi se zabivahme s nego,pisahme si posle ni6to-do sno6ti.Bqh na diskoteka v negoviq grad i cqa ve4er si zasi4ahme pogledite,sled koeto az otidoh na negovata masa pri 1 fr i toi zapo4na da tancuva s men,posle me pokani na negovata masa i taka pokani me na baven tanc gu6ka6e me i nakraq se celunahme...".Kkogato stana tova ima6e 1 momi4e s nego i az mislqh 4e hodqt,no kogato toi doide pri men i go poitah otre4e...pisah mu sms-varna mi i toi,dnes mi be6e kliknal i si4ko si be6e to4no...dokato v u4ili6tete bratov4edkata na vaprosnoto momi4e ne mikaza 4e tq se zanimavala s nego i bila bqsna kogato ni vodqla,4e se skarali i taka,a toi kaza 4ene hodqt ama ne sam sigurna.I zativa re6ih d amu napis6a sms i mu kazah trqbva6e d amikaje6 4e 6te ima problemi s momi4eto neznah sajalqvam,a toi mi varna "kakvi problemi e pravila" i az mu obqsnih 4e e razbrala i e bila bsna i 4e etrqbvalo d amikaje za da ne stava tova.NO SEGANZ DALI E DO6AL PRI MEN ZA6TOT SA SE SKARALI NAPUK,ILI TQ GO HARESVA A TOI NEQ NE NEZNAM I AZ NE OTRE6E 4E Q HARESVA NO I NE POTVARDI TOGAVA ZA6TO DOIDE ZA6TO MI PISA ZA6TO MI KLIKNA MOQLVI AMA MN VI MOLQ DAITE MI SAVET KAKVO DA PRAVQ 4E VE4E NEZNAMMMM