.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Hybrid View

Град
    София
    ZSP,
    аз пък смятмам,че си измисляш
    Smile!?

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    ZSP,
    xaxa mda e. na toq 4ovek nikoga ne my e 4ista rabotata
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

az pak darjah moq priqtel 1 godina na suho 6toto ne se spravq6e mn dobre i posle kat mu pusnah toq be6e kat poludql -qko si navaksahme (ili toi ima nekvi takiva naklonnosti ili prosto vremeto e bilo hiper mn) ma az naro4no 6toto sled 1 takav interval ot vreme posle seksa e velikolepen

братле аз имах подобна приятелка която най-странното е че беше зубърката на класа ама беше мн готина - загаджосахме се и аз си мислех че ще трябва да я коткам 2 месеца - отиваме в нас да ми помага да решаваме ени задачи и таа като почна секс секс секс..(не стига това еми имам чувството че 100 пати щеше да ми откасне чепчето докаот си го набута у пичето - ебаси агресията)...точно след 1 седмица я отрязах -тва нимфоманията не е човечно - тези дето говорят че само да им падне такава са доста заблудени или просто са на по 12 и са чули че тва е хубаво - съветвам те още довечер да я заведеш в вас и да пуснете неко филмче и тя като ти се нафарли и кажи че сега секс няма да правите защото си презадоволен напоследак - покажи и кой е шефа в връзката за да се съобразява и за вбъдеще-щом нещо не ти харесва в отношенията ви не трябва да чакаш месеци за да изгладите проблема - утре ще си хване и 30299 гаджета и ти пак ли ще чакаш толко време за да и споделиш че това не ти допада?

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    ZSP,
    i az i az
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Било го страх да не го зареже....е като те зареже няма да умреш пък на...по добре така от колкото да те изтезава..
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Фен
    Град
    c0фиR
    Цитирай Първоначално написано от dr.MAGNUM
    DE I NA MEN TOZ KASMET
    \/

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RunawayLove
    Цитирай Първоначално написано от Willy Da Winka
    Да... всеки, на който не му се е случвало мечтае за това.

Когато един ден правиш секс 4-5 пъти - супер... чувстваш се щастлив.

Втори ден правиш секс 4-5 пъти - много добре. Иска ти се всеки ден да е така...

Но след 1 седмица вече си смазан и не искаш нищо. Предпочиташ да изгледате някой тъп филм... да си изпиете сутришното кафе на терасата... искаш нещо нормално...

И другото което е - почва да си губи смисъла. Когато цяла седмица чакаш да няма даскало, да сте спокойни и отпочинали... и желанието е по-голямо... и удоволствието. Всичко става някак си по-готино.

Не превръщайте секса в спорт!

Иначе конкретно по темата - някой ден когато и двамата се чувствате добре просто я гушваш... казваш и, че искаш да поговорите... И казваш всичко така както го мислиш и чувстваш. "Миличко така и така... това ме изморява... искам да понамалим темпото... притеснявам се да ти го кажа, защото така и така...". Когато човек е напълно открит разговора протича доста по-добре - чувства се спокойствие и сигурност.
    +1
    +1

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Купи й вибратор! А и като не искаш-не го прави............тя с нож ли те заплашва?
    хахаха представих си девойката, гепила някаква мотореза4ка и с усмивка в стил Стивън Кинг му вика: "е паа шъ продължаваме ли или да го пенсионирам?..те студентите от ВМИ-то и без друго им трябват за занятията по анатомия ..някои органи

Мега фен Аватара на amatorium
    Druj se mujki i ne i se davai!
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Druj se mujki i ne i se davai!
    toz sex ne e vijdal , ako se fanesh da mu chetesh sichkite temi det e puskal ... tolkova si protivorechi ... hora bez raute , tei che nemu se vryzvaite
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

DAI BOJE SEKI MY

Цитирай Първоначално написано от TeDiIiI^ZeLITyYyY
    КооОЙйТтУуУ Ми! еЕ3 НаА@ВиИ!7 На@аАА МееЕ3НиИи ДаААа@ Ка@аЗвАаА@!!!
    НъЪФИииТТуУУУу СъМ КууТууУУ ПруЖЖИННнЪЪъъ !!!!!!!
    6Тт@@@ 4УУууКкЪМмм ДууКъТ ТиИИиИ ИЗзПуШШИии ПУУнТъъЪТЪъъ!!!!!!!!!!!111111111!!!!!! !!!
    ПииШШшши МиииИи МъЪъ
    СК@йЙПЪъ МииИИ е33е -->>> 6ТТе_СиИ_ПриРеЖЪ-ФениТиИИ_рОшШъъФ_ЕМммЪуУ-ГъъЗЗЗЗ!@РР-ПЛлаААЧчЪъъ

ПиииИИЗззСссс
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

pitai q za 3-ka am tfa verno si e radost ama si pogovori kat nemoje6 da izdurja6

мале хора напоследък се чувствам като нимфоманка..

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Отрежи си го и няма да имаш проблеми!

Град
    София
    Боже да ти имам проблемите....
    В краен случай ако ти е толкова зле просто си отвори устата...ако те зареже заради това значи цялата ви връзка е безсмислена....а м/у другото след като има такава голяма нужда от секс, сигурен ли си че ти си единствения, чрез който си я задоволява ?
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

ей да имах и аз такъв късмет но като се замисля сигурно те заболява по цял ден

Радваи се ! Някои хора за тBа си ме4таят а, ти..... Еми просто си поговорете и и кажи ,4е не ти е приятно пове4е от 2 пъти..и така..

Град
    София
    Дай боже и на мене тоз късмет!

като не искаш секс и те боли кажи и ти прави свирка като толкова мн иска и я викни у нас аз ще издържа и 20 пъти на ден

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от HapPynEsSs
    Радваи се ! Някои хора за тBа си ме4таят а, ти..... Еми просто си поговорете и и кажи ,4е не ти е приятно пове4е от 2 пъти..и така..
    О, така ли? И кои ще да са тия момци, които да си мечтаят за това? Поговори с някой, които не е шибал десет пъти през живота си, и който е над 15 години да видиш, че едва ли някой иска нимфоманка, а ако я получи, доста бързо ще се оплаква! Не познавам нито един човек от мъжки пол, който да не смята, че ходенето с нимфоманка е абсолютен автогол. Пробвай да си намериш нЕкой да ше шиба ей така по няколко пъти на ден в продължение на месец и след това или ще те разкара, или категорично ще ти заяви, че това не може да продължава така.
    Левски шампион але але!

ами ако те обича според мен ще те разбере..едва ли ще постави секса пред теб... ние с моя приятел също го правим доста..по няколко пъти на ден,но до сега на никой от двамата не му е идвало в повече ние много си говорим за секса и за всичко,което ни интересува без да се притесняваме..и ако се стигне до там че на единия да не му се прави ще си кажем..всичко ще е наред ако държи на теб.. даваи смело

Цитирай Първоначално написано от lithium4e
    ами ако те обича според мен ще те разбере..едва ли ще постави секса пред теб... ние с моя приятел също го правим доста..по няколко пъти на ден,но до сега на никой от двамата не му е идвало в повече ние много си говорим за секса и за всичко,което ни интересува без да се притесняваме..и ако се стигне до там че на единия да не му се прави ще си кажем..всичко ще е наред ако държи на теб.. даваи смело

\/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си