- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми е нимфоманка!
xaxa mda e. na toq 4ovek nikoga ne my e 4ista rabotataПървоначално написано от ra4ence
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
az pak darjah moq priqtel 1 godina na suho 6toto ne se spravq6e mn dobre i posle kat mu pusnah toq be6e kat poludql -qko si navaksahme (ili toi ima nekvi takiva naklonnosti ili prosto vremeto e bilo hiper mn) ma az naro4no 6toto sled 1 takav interval ot vreme posle seksa e velikolepen
братле аз имах подобна приятелка която най-странното е че беше зубърката на класа ама беше мн готина - загаджосахме се и аз си мислех че ще трябва да я коткам 2 месеца - отиваме в нас да ми помага да решаваме ени задачи и таа като почна секс секс секс..(не стига това еми имам чувството че 100 пати щеше да ми откасне чепчето докаот си го набута у пичето - ебаси агресията)...точно след 1 седмица я отрязах -тва нимфоманията не е човечно - тези дето говорят че само да им падне такава са доста заблудени или просто са на по 12 и са чули че тва е хубаво - съветвам те още довечер да я заведеш в вас и да пуснете неко филмче и тя като ти се нафарли и кажи че сега секс няма да правите защото си презадоволен напоследак - покажи и кой е шефа в връзката за да се съобразява и за вбъдеще-щом нещо не ти харесва в отношенията ви не трябва да чакаш месеци за да изгладите проблема - утре ще си хване и 30299 гаджета и ти пак ли ще чакаш толко време за да и споделиш че това не ти допада?
i az i azПървоначално написано от ra4ence
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Било го страх да не го зареже....е като те зареже няма да умреш пък на...по добре така от колкото да те изтезава..![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
\Първоначално написано от dr.MAGNUM
/
Първоначално написано от krem4et0
хахаха представих си девойката, гепила някаква мотореза4ка и с усмивка в стил Стивън Кинг му вика: "е паа шъ продължаваме ли или да го пенсионирам?..те студентите от ВМИ-то и без друго им трябват за занятията по анатомия ..някои органи
![]()
![]()
Druj se mujki i ne i se davai!
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от amatorium
![]()
toz sex ne e vijdal , ako se fanesh da mu chetesh sichkite temi det e puskal ... tolkova si protivorechi ... hora bez raute , tei che nemu se vryzvaite
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
DAI BOJE SEKI MY![]()
НъЪФИииТТуУУУу СъМ КууТууУУ ПруЖЖИННнЪЪъъ !!!!!!!Първоначално написано от TeDiIiI^ZeLITyYyY
6Тт@@@ 4УУууКкЪМмм ДууКъТ ТиИИиИ ИЗзПуШШИии ПУУнТъъЪТЪъъ!!!!!!!!!!!111111111!!!!!! !!!
ПииШШшши МиииИи МъЪъ
СК@йЙПЪъ МииИИ е33е -->>> 6ТТе_СиИ_ПриРеЖЪ-ФениТиИИ_рОшШъъФ_ЕМммЪуУ-ГъъЗЗЗЗ!@РР-ПЛлаААЧчЪъъ
ПиииИИЗззСссс
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
pitai q za 3-ka am tfa verno si e radost ama si pogovori kat nemoje6 da izdurja6
мале хора напоследък се чувствам като нимфоманка..![]()
Отрежи си го и няма да имаш проблеми!![]()
Боже да ти имам проблемите....
В краен случай ако ти е толкова зле просто си отвори устата...ако те зареже заради това значи цялата ви връзка е безсмислена....а м/у другото след като има такава голяма нужда от секс, сигурен ли си че ти си единствения, чрез който си я задоволява ?
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
ей да имах и аз такъв късметно като се замисля сигурно те заболява по цял ден
![]()
Радваи се ! Някои хора за тBа си ме4таят а, ти.....![]()
Еми просто си поговорете и и кажи ,4е не ти е приятно пове4е от 2 пъти..и така..
![]()
като не искаш секс и те боли кажи и ти прави свирка като толкова мн искаи я викни у нас аз ще издържа и 20 пъти на ден
![]()
О, така ли? И кои ще да са тия момци, които да си мечтаят за това? Поговори с някой, които не е шибал десет пъти през живота си, и който е над 15 години да видиш, че едва ли някой иска нимфоманка, а ако я получи, доста бързо ще се оплаква! Не познавам нито един човек от мъжки пол, който да не смята, че ходенето с нимфоманка е абсолютен автогол. Пробвай да си намериш нЕкой да ше шиба ей така по няколко пъти на ден в продължение на месец и след това или ще те разкара, или категорично ще ти заяви, че това не може да продължава така.Първоначално написано от HapPynEsSs
![]()
Левски шампион але але!
ами ако те обича според мен ще те разбере..едва ли ще постави секса пред теб... ние с моя приятел също го правим доста..по няколко пъти на ден,но до сега на никой от двамата не му е идвало в повечение много си говорим за секса и за всичко,което ни интересува без да се притесняваме..и ако се стигне до там че на единия да не му се прави ще си кажем..всичко ще е наред ако държи на теб.. даваи смело
![]()