.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

И сега на къде БЛОКИРАХ напълно :(

zdraveite otnovo.Pi6a otnosno minalata mi tema za6totot stanahe 1 ne6ta koito me srinaha,takmo imah nadejdi i si4ko se precaka "....taka kakto kazah predi se zabivahme s nego,pisahme si posle ni6to-do sno6ti.Bqh na diskoteka v negoviq grad i cqa ve4er si zasi4ahme pogledite,sled koeto az otidoh na negovata masa pri 1 fr i toi zapo4na da tancuva s men,posle me pokani na negovata masa i taka pokani me na baven tanc gu6ka6e me i nakraq se celunahme...".Kkogato stana tova ima6e 1 momi4e s nego i az mislqh 4e hodqt,no kogato toi doide pri men i go poitah otre4e...pisah mu sms-varna mi i toi,dnes mi be6e kliknal i si4ko si be6e to4no...dokato v u4ili6tete bratov4edkata na vaprosnoto momi4e ne mikaza 4e tq se zanimavala s nego i bila bqsna kogato ni vodqla,4e se skarali i taka,a toi kaza 4ene hodqt ama ne sam sigurna.I zativa re6ih d amu napis6a sms i mu kazah trqbva6e d amikaje6 4e 6te ima problemi s momi4eto neznah sajalqvam,a toi mi varna "kakvi problemi e pravila" i az mu obqsnih 4e e razbrala i e bila bsna i 4e etrqbvalo d amikaje za da ne stava tova.NO SEGANZ DALI E DO6AL PRI MEN ZA6TOT SA SE SKARALI NAPUK,ILI TQ GO HARESVA A TOI NEQ NE NEZNAM I AZ NE OTRE6E 4E Q HARESVA NO I NE POTVARDI TOGAVA ZA6TO DOIDE ZA6TO MI PISA ZA6TO MI KLIKNA MOQLVI AMA MN VI MOLQ DAITE MI SAVET KAKVO DA PRAVQ 4E VE4E NEZNAMMMM

shtot mom4etata sa tapanariiiiii !!!!!!!!!

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    стига праи по 1000 еднакви теми е .....
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Споко, според мен момчето има интерес към теб, просто ако ти беше казал, че има гадже щеше да се дръпнеш от него, а сега гледа тая как да я разкара.

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от nestle
    колко "умно" хехе ... NOT

EMI NZ DLAI ISKA DA Q RAZKARA ZA6TOTO TOI KAZA 4 ENE HODAT, A BRATOV4EDKA I KAZA 4E SE ZANIMAVAT AMA TOI ME MI OTRE4E 4E IMA NE6TO KAM NEQ NO I NE POTVARDI SAMO ME POPITA KAKVI PROBLEMI OH NZ KAKVO D APRAVQ

Град
    ти ко очакваш да каже братовчедка и >.< много ясно че така ще каже за да се скарате и да може оная да му се лепне ( поне аз така бих си помислил )

Мега фен Аватара на koalka
    Моля те...поне отделяй думите една от друга, едвам го разчетох...
    По темата - момчето може да има интерес към теб, но пък не бързай.Изчакай той да направи нещо, вече си поговорила с него.Сега остава той да реши за себе си.

Град
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    me ?

Голям фен Аватара на 50cent
    стана ми смешно като я прочетох тая тема нз защо ама ме напуши на смях ебахти

ааааа стига ле тва беше голям смях

значи тои те харесва и ти го харесваш ама няква друга го харесвала обаче тои не я харесва
    ооле тук се намесвам аз и казвам наи добре една хубава шведска да направите апък ако не ви се прави може да го питаш как мисли да се справи с тая работа да избира и тва е малко детинско ама върши работа

Град
    sofiq
    отарви се от нея защото после мн ще сажаляваш ао трагнетеи тя все още се намесва в отношенията ви .. ли1ен опит и да мажете са идиоти ... sorry ама...
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nestle
    По-леко с думите ... Защото се съмнявам , че момчето с което си е тъпанар ( или може да е ) , но ще му го кажеш ли след 2 месеца и незнам си там колко дни ? Съмнявам се ... значи в този пост , не ние ( дори ни сложи под общ знаменател ) сме тапите , а самата ти ... Ако имаш проблем с казаното от моя страна ЛС ...

E KAK DA SE OTARVA OT NEQ KATO SLED TEZI SMS 4E SAJALQVAM 4E PRAVQ PROBLEMI NZ KO DA KAJA I DALI IMA SMISAL DA MU PI6A DEMEK MU KAZVAM OK 6TOM SI S NEQ POVE4E NQMA DA TE TARSQ NZ KAKVO DA PRAVQ A MN GO HARESVAM MN AMA NE SAM SIGURNA DALI TOI NE Q HARESVA I DALI E DO6AL PRI MEN SAMO ZA6TOTOT SA SE SKARALI NO DORI I DA E TAKA AKO MU PUKA6E ZA NEQ MOJEBI NETRQBVA DA TI4A PRI DRUGA OH NZ KAKVO DA PRAVQ

Aбе, какво значи "тя ми каза, че тя се занимавала с него". Тох бебе ли е, неразбрах? Всеки си има глава на рменете и трябва да отговаря за действията си. Момчето е голямо, оставете го то да реши.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от kael
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    me ?
    Не, авторката.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    q ne se zanimavai s tova mom4e, toi ne znae kakvo iska ako my pukashe za teb shteshe da pogovori s bivshata ili ne znam koq si da te ostavi namira i shteshe da te zashtiti.Ti nishto ne mojesh da napravish ako smqtash da si s nego my kaji da opravi neshtata s onova momi4e i da ne te zanimavat s gluposti.Pokaji my 4e nemoje da si igraqt s teb nito toi nito onova momi4e

оле баси паниката, ам ся кошпраим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си