.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Поведението й ме обърква

Ето накратко за историйката и за това, което ме мъчи. Преди около месец едно момиче от моето училище (тя е на 15, аз на 17) ми писа в сайт за запознанства, аз и отговорих, и така почти месец си писахме. Проблемът беше, че 2-3 пъти я бях питал да излезем, без да ставам нахален мисля, и тя все си намираше някакво оправдание. Тук искам да кажа, че не знам дали си ги е измисляла тези оправдания или наистина е имала извинение. Накрая тя се съгласи да излезем и мина много добре. Приказвахме си, посмяхме се, личеше си че не й е било скучно или тъпо. Отначало мислех че нещо я е срам, и че като излезем един път ще й мине, но като я питах за вдруги ден да се помотаем след даскало пак ми каза, че вече имала планове.

Не ми е безразлично това момиче, даже ми е много симпатична, и тя също не показва че съм й безразличен, но това което не мога да разбера е защо не иска или се притеснява да излезем? Какво да правя да я оставя ли или не? Има ли начин да разбера дали наистина има причина не може да излезе с мен или просто не иска? Айде дайте някой съвет щото съм объркан вече...
    Impossible is Nothing...

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    даи и малко време де , не я впрягай тъи изведнъж...
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Голям фен Аватара на 50cent
    ох приятелю мои сега да обяснявам

значи тя е още срам нали така явно наистина те е харесала обаче даи и съвсем мааалко време трябваше да и нахалстваш малко но не натрапчиво колкото тя да си мисли че си луд по нея защото момичетата обичат чувствителни и луднали от лубов мъже ок
    сега остава от теб да и се обадиш по телефона махаи скаипове чатове глупости и пишлигарски истории добрия стар телефон е наи добре
    направи си някакъв план с нея и когато се съгласи толкоз

и незабравяи да и покажеш че си луднал по нея не е задължително да е вярно гледаи в очите

PEACE

sms-ite broqt li se za nahalstvane?
    Impossible is Nothing...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    taka, taka.Izchakai okoo sedmica i pak q pomoli da izlezete ako ti kaje 4e ne e svobodna v edi koi si den q pitai koga shte moje

Град
    \/!|)!|\|
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    taka, taka.Izchakai okoo sedmica i pak q pomoli da izlezete ako ti kaje 4e ne e svobodna v edi koi si den q pitai koga shte moje
    но и гледай да не нахалстваш

Moje da si ima nqkvi problemi ili da se kolebae prosto.Be cqlata rabota e dosta stranna, xem te xaresva, xem ne izliza s teb i ti kazva po4ti vinagi, 4e ne moje .Shto ne is4aka6 tq da te pita dali nqma da izlezete?Taka shte si siguren 4e iska da izleze s teb,no puk ot druga strana ima momi4eta koito ne bixa pokanili mom4e na kafe.Prosto iz4akai malko vij dali tq nqma da te potursi,ako ne go napravi davai pak ti .Sled vreme shte se razbere kakvo se slu4va mejdu vas .Kusmet ot men dano ti se naredqt neshtata s neq

еми не я притискай много, може и да е от по-срамежливите....пък и току виж наистина има некви проблеми и наистина да няма време....ддз

По-добре я зарежи - не ти трябва щом все си намира оправдания.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Еми кажи и че я харесваш..пък ако стане нещо-добре ..
    За кфо чакане става въпрос?! .. Или става или не .. средно положение по-добре да няма
    just a kid۵

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами ако съдя по моето поведение, ще ти кажа, че има два варианта: 1.Да не иска да излезете; 2.Да иска, обаче да я е срам; Моя съвет е да изчакаш малко и пак да я попиташ дали иска да излезете..пък ако пак ти каже, че има планове, питай я евентуално кога ще намери време за тебе Момичето може наистина да е заето + срамежливо

Ами да, момичето не е безделник ходи на танци ходи и на мажоретки за даскало 4е и учи и тя ми го е казвала че свободно време не и остава много и може и да е това като се замисля. А иначе само 1 път като сме излизали и 2рия път и кажа кажи ми "да" или "не" не е ли 99% сигурно че ще ме отреже.. не е ли малко мн прибързано тва?
    Impossible is Nothing...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си