Ето накратко за историйката и за това, което ме мъчи. Преди около месец едно момиче от моето училище (тя е на 15, аз на 17) ми писа в сайт за запознанства, аз и отговорих, и така почти месец си писахме. Проблемът беше, че 2-3 пъти я бях питал да излезем, без да ставам нахален мисля, и тя все си намираше някакво оправдание. Тук искам да кажа, че не знам дали си ги е измисляла тези оправдания или наистина е имала извинение. Накрая тя се съгласи да излезем и мина много добре. Приказвахме си, посмяхме се, личеше си че не й е било скучно или тъпо. Отначало мислех че нещо я е срам, и че като излезем един път ще й мине, но като я питах за вдруги ден да се помотаем след даскало пак ми каза, че вече имала планове.
Не ми е безразлично това момиче, даже ми е много симпатична, и тя също не показва че съм й безразличен, но това което не мога да разбера е защо не иска или се притеснява да излезем? Какво да правя да я оставя ли или не? Има ли начин да разбера дали наистина има причина не може да излезе с мен или просто не иска? Айде дайте някой съвет щото съм объркан вече...