Здравейте!
Наскоро нашето семейство се запозна с мъж и жена, неженени, но живеещи заедно. Ходим си на гости-знаете какво е.
Един ден им отиваме на гости.Разговаряме на по кафе, но на приятеля на момичето му се обаждат за някаква поръчка в София. Качва се на колата и "дим да го няма". Не след дълго, като някакво съвпадение се обаждат за доставка на баща ми. Той тръгва с майка ми. Кака Ирина всъщност ни беше извикала, за да я за познаем по обстойно с компютъра. Седнахме на дивана и започнах да и показвам кое какво е. След около няколко минути (Не съм ги броил), тя ме хвана за "оръдието" и започна да си движи ръката (Кака Ирина всъщност бе на 19 години, със стройна привлекателна фигура а, аз на 15).Аз просто бях смразен. Тя ми събу панталоните със зъби и започна да ми духа. Беше толкова яко, че си мислех, че сънувам, но Не. Съблече се, за първи път в живота си имах възможността да наблюдавам женското тяло. Бе съвършено. Бутна ме на колене и като по някаква интуиция започнах да и навлажнявам котенцето. Това също бе невероятно.Истината е, че никога не бях извършвал полов акт, преди този момент. За нея не знам. Но след това тя поиска да я чукам. Почувствах някакво вълнение, а може би и страх.Нахлузи ми със зъби един презерватив и го мушнах. Тя крещеше силно, а аз я гледах уплашено.Викаше чукай ме, силно и някакви от този сорт.След няколко минути, аз не можех да издържа повече, бях накрая, а ми се струваше, че тя още не е там, затова се наведох и започнах да смуча, смуча, докато тя не започна да се гърчи от вълнение.След това ме облиза много хубаво отдолу. Влязохме да се изкъпем.Тъй като имаше достатъчно топла вода, решихме да го направим още един път. Облякохме се. Тя ми обеща да не казва на Самуил.Също така си разменихме номерата и каза, че ще ми се обажда, когато Самуил е извън града.Факта, че ще ми се обажда, ме зарадва.От тогава го правихме още 7 пъти 2 пъти у тях 2пъти у нас и 3пъти в шивашкото ателие.Сега си мисля, че съм виновен. Не мисля, че трябва да казваме истината на Самуил, а вие какво мислите? Възможно ли е той да не е толкова способен в секса, та тя да предпочете мен. Какво представлява G-точката. Благодаря Ви за отделеното време!